< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Herkes nasıl bu kadar iyi yapabiliyor

-
-
Ürkütücü durum. Özellikle bekir'in videoları açamıyorum bu yüzden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
moral bozacak bir şey yok sonuçta forumdaki/youtubedaki insanlar türkiye geneli öğrenci profilini yansıtmıyor. aksine, diğerleri benden daha iyi yapıyorsa benim daha fazla çalışmam gerek diye düşünmelisin
-
"Youtubedaki yorumlar" dan sonrasını okudum.
Fazla güvenmemek lazım
+ Zaten genelde netleri iyi olanlar yazıyor. (forumda böyle söylüyordu birkaç kişi)
Facebook yks gruplarında düşük yapan baya kişi var.
-
Orta-kötü olan netlerini yazmıyor ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçen sene 1.5m insan barajı geçemedi onlar ortalamayı başa düşürdüler netlerde.
ülkede matematik ve fen bilimleri yapan sayısı zaten baya az
5 netler artık herkese normal gelmeye başladı
rakipler iyi zaten, msüde 82 net falan 45k sıralama getirmişti. yani tyt için bile baksak 90-100 bandı yapan çok demek ki
kötü yapan adam netlerini ulu orta yazmaz
-
Arkadaş çevrem desen anlarım da youtube yorumlarını baz alman baya yanlış olmuş . Ben sınava 2017 de girdim . Yıl 2022 oldu hala aynı şeyler . Tek size özel değil .
Mesela kendimden örnek vereyim . Ygs bitti lys için çalışıyoruz . Canlar sıkkın . Kütüphaneye çöktük . Bir sürü insan var tabii . Apotemi mat denemesi çözüyoruz o zamanlar zor saydığımız bir denemeydi . Hala var mı bilmiyorum . Ben atıyorum 100 soruda 50 net atıyorum ( ki derece öğrencisiyim her deneme 1-2-3. Oluyordum ) okulun en alt sınıflarında olanlar aynı denemede 100 soruda 80 yapıyor .
Olayları net yapmak ya da yapmamak değil . Yandakinden 3-5 fazla söylemek ya da genelgeçer iyi bir net yapabiliyorum demek . Bakıyor cevap anahtarına ben de böyle işaretlerdim diyip doğru sayıyor mesela .
Ya da başka bir arkadaşım vardı . Her dersten gördüğüm herkesten fazla kaynak çözmüştü . Nasıl oluyor vs stres yapardım . Neticede rakip . Benden ek 2 kaynak fazla çözebiliyor . Onun vakti var da benim nasıl yok diye düşünürdüm . Arkadaşın sonucu görünce onun da çözmediğini anladım .
Etrafta şu net yaptım şöyle çözdüm böyle süperim diye gezen herkesin netini kafadan 30-40 düşürerek doğru sonuca ulaşabilirsiniz . Sınavda derece yapacak kafadan 10-20 bini rahat yapacak arkadaşların hepsi işinde gücünde makina gibi çalışan adamlar . Siz de sınav seneniz bittiğinde bunu zaten görürsünüz .
Kıstasınız ve kıyasınız her zaman kendinizle olsun . Evet bu bir sıralama sınavı . Diğer insanlardan ne kadar iyi yaparsanız o kadar iyi sıralamanız olur . Fakat sizin istekleriniz de önemli . Siz 60 yapıp komşu 100 yapıyormuş diye stres olacağınıza 60 ı nasıl 65 65 i nasıl 75 yaparım diye kendinizi geliştirirsiniz . Kendinizi sürekli geliştirme ihtiyacı güttüğünüz zaman da her konudaki eksikleri kapatırsınız . Çevrede spekülasyon , manipülasyon yapan bir ton insan var . Basit örnek vereyim . mesela benim sınava 2017 de girdiğim veya yukarıda verdiğim bilgilerin doğruluğunu düşünebilirsin . Paso sallayabilirim ya da sallamışımdır . Bence böyle düşünerek olayı çıkarırsın .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam TUS zamanı da böyle kolpacılar olur mu
hocam valla msüde 90net 24bin getirdi bu ülkede 90 üstü yapan 20bin insan var siz hesaplayın artık
-
hocam ben de görüyorum böyle yorumlar ve yalan olduğunu falan da sanmıyorum. bu forumda da bazen bazı netlere yalan diyenler oluyor ama en fazla birkaç kişi yalan söylüyor bence onlar da bariz belli ediyorlar zaten troll olduklarını. msüye bakarak bile anlarız bunu aslında. ama bunların dışında özellikle hepimizin bildiği ve pek sevmediği eğitim koçu tarzındaki youtube kanallarının altındaki yorumlar da genellikle tam tersi oluyor. "hocam 60 net tyt yapsam yeter ne önerirsiniz, 25 net ayt yapmam gerekiyor sizce ne yapmalıyım" tarzı yorumlar da oralarda çok fazla. yorumlara göre moral bozup yükseltiyorsan şu malum koçun kanalındaki yorumlara bi göz at.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HenryKissingerhocam valla msüde 90net 24bin getirdi bu ülkede 90 üstü yapan 20bin insan var siz hesaplayın artık
hocam bu ülkede ortalama bir sınavda +90 net yapan en az 40k kişi olacak hazirana kadar, verilen +30dk ortalama netleri sağlam arttırdı. YKS de stres faktörü ve zor yapılması sebebiyle yine 90 net tyt 2022 nin 23-30k sını getirtecek gibi. Geçen sene gibi absürt zorlayıcı bir sınav olmadığı takdirde sıralamalar böyle gelir diye düşünüyorum
-
Sınavı gördün galiba bu kadar emin konuştuğuna göre
Cerceveletip asilmasi gereken yorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıparlı sımahi -- 26 Nisan 2022; 21:21:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Youtube yorumlarında yalan söyleyen çok kişi var ancak bu herkesin yalan söylediği anlamına gelmiyor. Yukarıdaki arkadaş da değinmiş zaten 90+ yapan 25k kişi var ve msüye herkes girmediği halde durum böyle.
-
+30dk verildiğinde 60 yapanlar bile 90a çıkıyor 90 bandında yığılma olacak dediğimde moral bozma diyorlardı :D. tytnin geçen yılki gibi veya daha zor olması şart.
-
60 dan 90a cikmak 30dk da olcak is degil ama yigilma olacagi bir gercek tabiki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Arkadaş çevrem desen anlarım da youtube yorumlarını baz alman baya yanlış olmuş . Ben sınava 2017 de girdim . Yıl 2022 oldu hala aynı şeyler . Tek size özel değil .
Mesela kendimden örnek vereyim . Ygs bitti lys için çalışıyoruz . Canlar sıkkın . Kütüphaneye çöktük . Bir sürü insan var tabii . Apotemi mat denemesi çözüyoruz o zamanlar zor saydığımız bir denemeydi . Hala var mı bilmiyorum . Ben atıyorum 100 soruda 50 net atıyorum ( ki derece öğrencisiyim her deneme 1-2-3. Oluyordum ) okulun en alt sınıflarında olanlar aynı denemede 100 soruda 80 yapıyor . Olayları net yapmak ya da yapmamak değil . Yandakinden 3-5 fazla söylemek ya da genelgeçer iyi bir net yapabiliyorum demek . Bakıyor cevap anahtarına ben de böyle işaretlerdim diyip doğru sayıyor mesela . Ya da başka bir arkadaşım vardı . Her dersten gördüğüm herkesten fazla kaynak çözmüştü . Nasıl oluyor vs stres yapardım . Neticede rakip . Benden ek 2 kaynak fazla çözebiliyor . Onun vakti var da benim nasıl yok diye düşünürdüm . Arkadaşın sonucu görünce onun da çözmediğini anladım . Etrafta şu net yaptım şöyle çözdüm böyle süperim diye gezen herkesin netini kafadan 30-40 düşürerek doğru sonuca ulaşabilirsiniz . Sınavda derece yapacak kafadan 10-20 bini rahat yapacak arkadaşların hepsi işinde gücünde makina gibi çalışan adamlar . Siz de sınav seneniz bittiğinde bunu zaten görürsünüz . Kıstasınız ve kıyasınız her zaman kendinizle olsun . Evet bu bir sıralama sınavı . Diğer insanlardan ne kadar iyi yaparsanız o kadar iyi sıralamanız olur . Fakat sizin istekleriniz de önemli . Siz 60 yapıp komşu 100 yapıyormuş diye stres olacağınıza 60 ı nasıl 65 65 i nasıl 75 yaparım diye kendinizi geliştirirsiniz . Kendinizi sürekli geliştirme ihtiyacı güttüğünüz zaman da her konudaki eksikleri kapatırsınız . Çevrede spekülasyon , manipülasyon yapan bir ton insan var . Basit örnek vereyim . mesela benim sınava 2017 de girdiğim veya yukarıda verdiğim bilgilerin doğruluğunu düşünebilirsin . Paso sallayabilirim ya da sallamışımdır . Bence böyle düşünerek olayı çıkarırsın . |
Benzer içerikler
- eyüp boncuk
- doktorlar askerliği nasıl yapar
- efişinado ne demek
- altuğ güneş tyt fizik pdf
- apotemi sosyal konu özeti pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X