Şimdi Ara

Çok sevilen biri nasıl unutulur? Siz neler yaptınız? (çok ciddi konu) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuya bak lan beynim yandı cidden olağan dh konularından çok farklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116551766&p=1&anchorToGo=116551766#116551766

4 ay öncesinde actigim tam senlik bir konu bütün yorumlari sindirerek oku.

en iyi tavsiye bile gönlünü dizginleyemez. anliktir geçer gider. 4 ay oldu eskisinden daha iyiyim yine de özlüyorum. sosyal medyadan sakın takip etme. dün gece uyumadan önce baktım ölüyorum sandım. kısacası o hayatına girmemis gibi davranacaksin ve belli bir süre bekleyeceksin

• Yapı meselesi. Cok severim.ugruna ölmekten bir an cekinmem. Gözümü bile kirpmam ugruna katliam dahi yaparim.

Tek bir sebeple unuturum.Hak etmiyorsa.yüzüne dahi bakmam.

Bir komutan migferini giydikten sonra geri dönüsü olmaz.o savas yapilir.ölen ölür kalan saglar bizimdir.

• Öncelikle duygular mantığı bastırır ve mantığın aksi yönünde yanlış yolda devam eder. Öncelikle bunu kavramak gerekiyor. Bir ilişki bittikten sonra duygular her zaman seni kötüye sürükler. Duygular her zaman onunla birlikte olmak isteyecek, özlem eklenince dayanılmaz bir hâl alacak. Bu sebepten dolayı kişinin çok zoruna gidecek, belki uygularken ağlatacak şeyler yapman gerekiyor. Ne mi?

* Eski sevgiliye ait ne varsa hepsini yok etmek gibi. Bunu acı ve pişmanlığa sebep olacak. Ama faydası olacak.

* Yalnız kalmayacaksın. Bu durumdaki kişi yalnız kalırsa düşünür. Düşünmek böyle bir süreçte unutmaya yönelik olumsuz olur.

* İhanet/suçluluğa sebep olacak o şey: Yeni kız arkadaşlar edinmek ve yeni ortamlarda kızlarla bulunmak. Bunun çok faydası olur.

* Doom Metal, Depresif müzikler vs. kesinlikle uzak durulması gereken şeylerden bir tanesi. Durumun iyiye gitmesi gerekirken bu tür müzikler seni kötüye sürükler.

Neyse, uzatmıyorum. Bu maddelerin yararı olacak elbet. Daha hızlı alışmasına ve daha sonra unutmasıma yardımcı olur.. Ki zamanla acı çekerek elbet unutacak. Gün geliyor, ulan ben napıyorum diyebiliyor insan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.