Şimdi Ara

bir süre konuşmayalım sizce ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
30.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir süre konuşmayalım sizce ne demek?bir süre konuşmayalım sizce ne demek?

Bir Süre Konuşmayalım: İlişkilerde Bir Ara Verme

"Bir süre konuşmayalım" cümlesi, ilişkilerde sıklıkla karşılaşılan bir ifadedir. Hem erkekler hem de kadınlar, çeşitli nedenlerden dolayı bu ara vermeyi isteyebilirler.

Bir Erkek "Bir Süre Konuşmayalım" Derse

Bir erkeğin "bir süre konuşmayalım" demesinin birkaç nedeni olabilir:

• İlişkinin gidişatından emin olmayabilir.
    • Kişisel sorunlarla uğraşıyor olabilir ve alanı ihtiyacı olabilir.
    • İlişkinin sorunlu olduğunu düşünüyordur ve mesafeye ihtiyaç duyuyordur.

Bir Kadın "Bir Süre Konuşmayalım" Derse

Benzer şekilde, bir kadının da "bir süre konuşmayalım" demesinin farklı nedenleri olabilir:

• Erkek arkadaşının davranışlarından memnun olmayabilir.
    • İlişkinin ilerlememesi halinde endişe duyuyor olabilir.
    • Duygusal olarak bunalmış hissediyor ve zaman ayırmaya ihtiyacı olabilir.

Sevgililer Arasındaki "Bir Süre Konuşmayalım"

Sevgililer arasında "bir süre konuşmayalım" teklifi, ilişkinin durumu hakkında endişeleri veya hayal kırıklıklarını ifade edebilir. Bu ara verme, ilişkideki sorunları çözmek veya karşılıklı anlayışı artırmak için bir fırsat sağlayabilir.

Sonuç

"Bir süre konuşmayalım" cümlesi, ilişkilerde önemli bir iletişim aracı olabilir. Her iki taraf da bu ara vermeyi talep ediyorsa, ilişkiyi yeniden değerlendirmek, sorunları çözmek ve gelecek için daha güçlü bir temel oluşturmak için bir fırsat olarak görülmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yedektesin demek

Did I ever tell you the definition of insanity ?
  • Geçmiş olsun demek.
     bir süre konuşmayalım sizce ne demek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

There are more things in heaven and earth, Horatio, than are dreamt of in your philosophy.
  • dükkanın önünü kapatma demek
  • Herkes için farklıdır bu cümlenin tanımı ama kesin olan birşey varsa bu cümleyi duyan kişi, duyduğu kişiden artık kesinlikle bi beklenti içine girmemeli. Girerse kendi kaybedicektir bu kesin olan bişey.

1- Kavga ettiniz ve kız ilişkinin gidişatını düşünmek için sana zaman talep ediyor bu süre zarfında görüşmeyelim diyor.
    2- Kızın hayatında birisi var ve sana söylemiyor ve senden ayrılmak için kafasında bir senaryo yazıyor.
  • bana biraz yalvar bakalım demekte olabilir hata yaptın burnun sürtsün de olabilir birini buldum ama senden direk ayrılamıyorum sen dur köşede bakalım o nasıl demekte olabilir kafam karışık seni gerçekten yanımda görmek istiyormuyum düşünmem gerekte olabilir yani çok şey olur
    Katılım tarihi: 8 Ocak 2005
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • başkalarına forma şansı vericek demek.

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

bana biraz yalvar bakalım demekte olabilir hata yaptın burnun sürtsün de olabilir birini buldum ama senden direk ayrılamıyorum sen dur köşede bakalım o nasıl demekte olabilir kafam karışık seni gerçekten yanımda görmek istiyormuyum düşünmem gerekte olabilir yani çok şey olur

Bunlardan biri sanırım . Neyse anlıcaz en yakın zamanda görüştüğümüzde fire verir illaki

arkadaşlar doğru soylemiş zira aynısını yaşadım terk edilen oldum sonra terk edildigim gibide başkasıyla idi.

Orijinalden alıntı: ALAK_

eli kiz eline degmemis ergenlerin, kizlari cozmus tavirlari vol:7262656

onlarca kiz arkadasim oldu grup seks bile yaptim ayni seyleri dusunuyorum yukardakilerle simdi bende mi eli kiz eline degmemis ergen oldum ? :(

Orijinalden alıntı: injection

quote:

onlarca kiz arkadasim oldu grup seks bile yaptim ayni seyleri dusunuyorum yukardakilerle simdi bende mi eli kiz eline degmemis ergen oldum ? :(

Hayir.

Grup sex yapmayi marifet sayip bunu foumda yazabilecek seviyede birisi oldugundan, seni onlardan onde tutuyorum.Sen bas ergensin.

quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

Hayir.

Grup sex yapmayi marifet sayip bunu foumda yazabilecek seviyede birisi oldugundan, seni onlardan onde tutuyorum.Sen bas ergensin.

yok moruk eline degmemis muhabbeti yapinca oyle dedim yoksa guzel bir sey degil bende biliyorum kafa guzel olunca iste... :D ayrica bas ergen olduguma gore sacmaliyim biraz lubuubbublbnlnuudkgudlunuu

aaa senin avatari gorunce hatirladim sen su kiz arkadasi yuzunden dertli olan cocuk degil misin olay neydi hatirlamiyorum bak simdi :D grup seks olayina icerledin mi lem dogru soyle :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 15 Eylül 2012; 5:19:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Kız arkadaşının dediğini var sayıyorum 5 olasılık var;

1- Kavga ettiniz ve kız ilişkinin gidişatını düşünmek için sana zaman talep ediyor bu süre zarfında görüşmeyelim diyor.
    2- Kızın hayatında birisi var ve sana söylemiyor ve senden ayrılmak için kafasında bir senaryo yazıyor.
    3- Artık sıkılmaya başlamış zamanla sensiz yapabilecek mi ona bakmak istiyor.
    4- Başka birisi hayatında değil ama girebilir trafiği düzenliyor.
    5- Seni test ediyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.