Hiç çocuk sahibi olmamış birileri için bol keseden atmak kolay. Ancak başına gelince anlarlar bu olayı. Yoksa sabaha kadar anlatsan da boş bunlara. Bende köpekleri severim, yemek artıklarını götürür veririm. Çocuğum oldu şu an 15 aylık. Geçenlerde beslediğim köpeğin yanına götürdüm. Bak oğlum hav hav derken saldırma eğiliminde bulundu. Elim ayağıma dolaştı, rengim değişti. Beni ıssırsın, hatta zarar versin sorun değil. Elimde çocuk var. Bir şey yapsa idi, mahallede köpek bırakmazdım. O yüzden ailesi, çocuğu olmayan sussun lütfen. Empati yap desen yapamazlar. Yaşamaları gerek illa. |
Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video) (11. sayfa)

-
-
Bunlar köpek değil mutant yaratıklardır. Bunlari besleyenler bir eksikleri kompanse etmek icin bunlara bakarlar
Bu tarz saldırgan ırkların Hepsi itlaf edilmeli bakımı üretimi yasaklanmalıdır.(yasak daha ağır cezası olmali) Daha hala bu canavarları savunan orul orul ... tipleri de yanında itlaf etmek lazımdır.
Bu vakada ki canavarın sahibi utanmaz orul orul ... da birde kızın babasını işten atmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 25 Aralık 2021; 13:54:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar toplumu insanları devleti bildiğiniz tehdit etmekteler, bu bir başkaldırıdır isyandır. Köpek lobisi çetedir, terör örgütünden farksızdır önüne ardına kattığı hayvanseverleri toplumsal düzeni bozmak için sahaya sürmektedir. Bunlar insanlık için büyük tehdittir.
#SokakHayvanlarıSahipsizDeğil
Türkiye’de 1389 belediyenin 1200’ünde hayvan bakım evi yok! Sayın Cumhurbaşkanı bir açıklama yaptı ve bu açıklamasında belediyelere uygun şartlarda barınak yapmalarını söyledi. Bugün belediyeler ilk iş olarak hayvanları toplamayı tercih etti. #SokakHayvanlarıSahipsizDeğil
-
Herkesi kendiniz ve çevrenizdekiler gibi sanmayın aslanlar
Denetim konusunda size katılıyorum. Maalesef yasalar bu konuda yeterli değil. Umarım devlet büyükleri gerekli yasal düzenlemeleri sağlarlar.
-
-
Öncelikle şu konuda anlaşalım hiçbir hayvanın hayatı bir insanın hayatından daha değerli değildir, sonra medeni ülkeler başıboş hayvan sorununu nasıl çözmüşse biz de aynı şekilde çözmeliyiz çünkü onlar yapmış ve başarmış amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Ayrıca sokaklar sadece insanlar içindir sokakta başıboş hiçbir hayvan dolaşamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HatAliVet -- 25 Aralık 2021; 15:39:20 > -
Bu leblebi de sakatmış sahiplenmişler Allah razı olsun sayın cumhurbaşkanımız danda eşi sayın Emine Erdoğan.danda.
https://www.youtube.com/watch?v=G-e85keSQvE&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 25 Aralık 2021; 15:43:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
"hiçbir hayvanın hayatı bir insanın hayatından daha değerli değildir" sözünüzde "insan" olarak kimi kastettiğinize göre değişir. Konuyu uzatmak istemiyorum çünkü konu farklı yerlere çekilebilir. Bu sözünüz bence doğru değil diyeyim sadece.
Hayvanların sokakta olmaması gerektiği konusunda bende sizinle hemfikirim. Ama bunun yolu var yöntemi var. Sokaktan hayvanları toplarsın, kısırlaştırırsın, barınakta bakarsın. Zaten hayvanların ömrü çok uzun olmadığı için önümüzdeki yıllarda bu sorunu önemli ölçüde çözmüş olursun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FABA16B0B -- 25 Aralık 2021; 15:56:22 > -
Bu iş mantık işidir akıl işidir.. Ben 96-97 yılından beri aynı yerde yaşıyorum bulunduğum yer Beşiktaş belediyesine bağlı.. Beşiktaş belediyesi bu işi çok güzel çözdü..
Benim bulunduğum bölgede 10 sene önce köpek sürüleri gezerdi 10 lu 7 şerli falan Hepsini dişisi erkeği burası önemli hepsini kısırlaştırdılar.. 6-7 sene içinde etrafta benim bulunduğum bölge için konuşuyorum bir tane köpek kalmadı doğru düzgün .. doğal sirkülasyon hayvan üremesse sorun kalmaz.. Bunu bütün belediyeler yapsaydı zamanında bugün sokaklarda sokak köpeği sorunu olmazdı.. şehirdışlarına atmak yada barınaklarda çok kötü koşullarda tutmak da iş değil. İşte her yerde internette videolar var bazı barınaklarda durumlar insnalık dışı hayvan kendi dışkısını yiyor açlıktan koşullar çok kötü bazı barınaklarda zaten sayın cumhurbaşkanımız da onu söylüyor..
Pitbull konusunda da bende çok hazetmem .. ben alman kurdu severim ama pitbull besleyen inasanada laf etmem .. Bugün açın magazin haberlerini beyefendiliği bilinen çok düzgün oyuncu şarkıcı işadamı pitbull cinsi köpekleri var araştırın bakın .. kendi tanıştığım parkta orda burda gayet beyefendi avukat, polis falan insanlarında pitbullu var onu bırak ben parkta çok görüyorum kadınlarında var sahiplenmişler besliyoslar.. Bu insanlarada yok pitbull besleyen şöyledir böyledir demek yanlış bence herkesi aynı kefeye koymamalıyız..
Zaten bu saldırgan yetiştiren tiplere bak onlar sıkıntılı kollarında çoğunun jilet izleri bazıları yatmış çıkmış sıkıntılı insanlar .. bu insanların elinden köpeği al yarın yenisini alır bulamassa gider kurt köpeği alır onu vahşi saldırgan yetiştirir.. Biz cezalandırmayı hayvana yapıyoruz onu o hale getiren insana değil sorun burda...
Tekrar ediyim bu iş akıl mantık işidir sayın cumhurbaşkanımız çok güzel geçen gün konuştu bu konu üstüne umarım pozitif gelişmeler olucaktır.. Gerçi 2019 dada demişdi ama çok bir gelişme olmadı umarım bu defa olur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 25 Aralık 2021; 16:22:16 >
-
Çocuğun babasını işten atmışlar. Köpeğin sahibi sitenin yöneticisiymiş.
Allah bin türlü belanızı versin. Umarım adam akıllı bir ceza kanun artık ne haltsa getirirler. Pitbull besleyen insanlara ve bunları savunanlara diyecek tek bir söz var. İnşallah insanlara yaşattıklarınızı yaşamadan gebermeyin.
Boşuna yorulmayin bunların kafası almaz.
Geçen YouTube da veteriner konuşuyor Avrupa da artık sokakta kedi olacakmış Amerika da fareler çoğalmış kedi salacaklarmis sokağa.
Bunların işine geliyor para kazanıyorlar mama firmaları kâr üstüne kâr ediyorlar.
Ama köpeğe gelince ses yok. Kedi üzerinden hayvan duyari kasıp köpekler birilerini isirinca bu sefer köpekler üzerinden duyar kasıyorlar.
Yurtdışında bir köpek saldırdığın da cezası uyutmak kimse de çıkıp itiraz edemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 25 Aralık 2021; 17:4:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Antalya da tedavi olacak babaya da Haluk Levent in derneği iş bulmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
t24
Erdoğan’dan Pitbull açıklaması: Bu köpekler parası bol olanların köpeklerihttps://t24.com.tr/haber/erdogan-dan-pitpull-aciklamasi-bu-kopekler-parasi-bol-olanlarin-kopekleri,1003429
Reis bu mevzudan bahsetmiş bugün. Hadi bakalım cumhurbaşkanını da karşısına alabilecek mi o site sahipleri, onu da tehdit edebilecekler mi? Bu sokak köpekleri ve pitbull mevzularında Rte yi destekliyorum. Çok iyi yapıyor.
-
o sırada muhalefet hayvan mamalarından vergi düşürülmesini istiyor ve bojiyi halk otobüüsünde gezdirip fotoğraf çekiyor sonra neden seçim kazanamıyoruz derler yeminle mal bunlar, halbuki muhalefet erdoğandan önce sokakları köpeklerden temizleyeceğiz hiç bir başıboş hayvan sokakta kalmayacak artık insanlar parçalanmayacak deseydi çok puan toplardı
-
Pittbull besleyenlerin yüzde 90'ı reisçi mhp'li tayfa. Ya da keko.
Beyaz Türk dediğin adamların işi olmaz.
La evinde hayvan besleyen düzgün köpek ırkları ya da kedi besleyen için elbette düşürülsün.
Ya da ondan alınan vergiyi belediyelere aktar. Barınak yaptırıp kısırlaştırıp orada baksınlar. Ne alakası var.
evde 2 tane kedim var düşürülmesini ben de isterim ama sokakta insanlar parçalanırken öncelik mama olamaz böyle siyaset yapılmaz çevremde köpeklerden şikayetçi olmayan kimse yok ama muhalefet bu sorunu görmüyor sıkıntı burada
-
Sayın cumhurbaşkanımız en güzelini yapmış Haluk leventede helal olsun..
Yasak ırklar kanunu belli zaten böyle bir kanun var orda cinsler ırklar yazıyor ve ne şartta bakılabiliceği yazılıyor en başta kısırlaştırıcaksın çoğaltmıycaksın ticaretini yapmıycaksın hediye etmiyceksin dışarda zincir tasma ve ağızlıkla gezdiriceksin deniyor..
Burda sıkıntı yüzlerce köpek ırkı var ne yazık ki genelde çoğunkla bizim insanımız yüzlerce ırkı üç ırka benzetiyor biraz tüylü uzun burunlu ise hepsi alman kurdu yada kurt, biraz kemikli iri yüzü varsa ve kısa tüylüyse pitbull , minik tüylü bir şeyse kaniş.. sorunun en büyük nedenlerinden biride bu adam da boxera pitbull diyorr , fench bulldoga gözümün önümde sahibine pitbull mu dediler Jack Russell yavru pitbull mu diyen duydum ..
Onu önceledikleri gibi bir durum yokki. Twitter yapılan kampanya muhalefetin değildi. Onlar en son iyi kalkınma diye İstanbul'a ekonomiyi düzeltme toplantısı yapıyorlardı. Barınak kanunu çıkarmak makul olanı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 25 Aralık 2021; 18:20:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X