Şimdi Ara

Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
0
Favori
11.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlam bir ip veya kemer kopegin boynuna geçirin

Metal veya tahta bi cubugu halkaya gecirip turnike mantigi ile cevirip sıkılarak kopegin beynine giden kan azaltılır veya kesilir.
    Tasmasi da kullanılabilir ama geniş ise sıkması zor olur

Epey arastırdım. En etklili yontem bu
    Aklinizda bulunsun.

Pompali yoksa yaninizda bu da iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 23 Aralık 2021; 1:14:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pitbull beslemek yasak arkadaş cezası da 50 bin TL. Bu kadar basit bir kural,kanun ya ne saçma bir ülke de yaşıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 23 Aralık 2021; 1:35:15 >
  • _ _ _FAST_ _ _ _ kullanıcısına yanıt

O an, şok tabancası elinizde olması lazım, çantadan vs çıkartamazsınız, beni daha 1,5 ay önce sokak köpeği ayak bileğime yakın yerden ısırdı, kafasına sert bir yumruk atabildim, bıraktı, sonrası bolca iğne, ilki 4 doz

• Cezası net kıssasa kıssas. Köpeğin sahibini başka bir pitbulla aynı odaya bırakacaksın bunlar başka türlü anlamaz bu köpeğin canavar olduğunu,

Hayat filmlerdeki gibi yürümüyor maalesef.

Geçtiğimiz yaz arkadaşla gece saat 2 civarları sahilde yürüyoruz.Birden zebellah gibi 2 tane köpek sanırım kangal cinsi.Aynı anda havlayarak üzerimize dogru koşmaya başladı.Ben silahı evde unutmuşum.Arkadaş asker olduğu için sürekli taşıyor.Ama o adrenalinle silahı düşünen kim, ikimizde kaçmaya başladık..Ben bağırıyorum lan silahı çıkartsana diye.bide baktım arkadaş çoktan eve kadar gitmiş ordan bana bağırıyor kaç la kaç diye.Nitekim evler yakın olduğu için ikimizde kaçıp kurtulduk.

Yani demem o ki siz silahı çıkarana kadar köpek yanınıza gelmiş oluyor.Zaten ilk düşünce kaçmak oluyor o hengamede adrenalinle silahı çıkarabilmek ayrı problem.

• Ya arkadaşlar bıktım bu denetimsizlikten ya kardeşim yasaklı ırk değil mi bu? Kanun var uygulayan yok.

Sokakta sokak köpeği sitede pitbull

Sokakta keçi görseler köpektaparlar şikayet ederler bu ne ya falan diye. Ama her yere kakasını yapan, adi şerefsiz pislik içinde bitlerle kenelerle sevişen hayvanları severler ne iş bu ya..

Bok mu var bu ****** ********* hayvanında anlamıyorum ki. 4 yaşında ya 4 savunmasız 10 yaşında olsa ne olacak ki? 14 yaşında mehmeti kayseride okula gider veya dönerken katletmediler mi? Her hafta medyaya yansıyan bi haber yok mu büyük çapta?

Yeter ya yeter yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvan besliyorum, cok severim. Daha önce pitbull besleyen arkadaslarim da oldu. Evcil olsa da köpekleri hep mesafeli kalirdim. Kendi kopegim bile altindan battaniyesini alınca rahatsiz olurdu hirlardi. Kaldi ki tanımadığı insana egitimsiz bir köpek herşeyi yapabilir.

Sorun şu, birinin basina bir sey gelene kadar resmi ekipler ilgilenmiyor

Bugun okul kapisindaki yarali köpek icin 1 saat soğukta bekledim. 5op öğrenci kizli erkekli geldi geçti. Hani su internette duyar kasanlar... Veteriner aradim tum masraflarını karşılayacağı da soyledim. Gelmedi. Barınağı aradim gelmedi.. zabitaya yönlendirdiler o da bizim isimiz değil dedi. Ben de en son bu aile givi Twittera yazdım...

Aileye gecmis olsun. Artik adaleti sosyal medyaya arıyorsunuz. Devlet zaten yatıyor... Bu köpekleri beslemek isteyen de cezasini odeyecek o zaman sorumlulugunu alamıyorsa...

• Benim çocuğumu böyle bir yaratık ağır yaralayıp hayati tehlikeye sokacak ve bu yaratığı besleyen itler gelip beni şikayet etme diye tehdit edecek öyle mi?

• Defalarca yazdık, defalarca anlattık, değişen bir şey olmadı. Yine yazalım bir şey kaybetmeyiz. Gelişmiş ülkelerin bakış açısından bakmadığımız sürece bu dehşet görüntüleri son bulmayacak.

Kısırlaştırma çözüm değil. Bir köpek 10-15 yıl yaşıyor. İnsanlar yıllarca başıboş köpek sürelerine katlanmak, çocuklarının psikolojisinin bozulmasına katlanmak zorunda değil. Sadece çocuklara değil yaşlılara da saldırıyorlar. Yeter ki çeteleşmeye görsünler. Bazıları çeteleşmeden dahi anlamsızca saldırıyor. Çünkü, köpek denen canlı bir insanın himayesinde yaşayacak şekilde evrimleşmiş. Sokaklarda, köylerde başıboş bırakınca zamanla köpeklerinde psikoloji bozuluyor. Çünkü, köpek insan olmadan doğa ile nasıl başa çıkacağını bilmiyor. O şekilde bir canlı değil. İnsana muhtaç muhtaç. İnsan himayesinde olmadığı zamanda deliriyor veya hayatta kalabilmek için bir sürüye katılıp çeteleşiyor. Çeteleşmede anlamsız saldırganlığı doğuruyor.

Kısırlaştırmak kesinlikle kısa vadeli çözüm değil. Uzun vade bile çözüm olacağının garantisi yok. Çünkü, köylerde ki başıboş köpekler kısırlaştırılmıyor. Aç kalınca kasabalara, oradan da şehirlere göç edebiliyorlar. Hayatta kalabilmek için kilometrelerce yol kateden köpek sürüleri var. Aynı zamanda süratle ürüyorlar. Alın size kısırlaştırılmamış başıboş köpekler. 

Sadece, köylerde başıboş bırakılan köpeklerin göçü çözümü zorlaştırmıyor, Türkiye'de evcil hayvan besleme vergisi olmadığı için önüne gelen hayvan sahibi olup, canı sıkılınca ya sokağa ya da araziye bırakıp terk ediyor. Alın size bir kez daha kısırlaştırılmamış başıboş köpekler.

Hayvan beslemek, hayvan sahibi olmak, tıpkı otomobil sahibi olmak gibi sorumluluk ister. Dolayısıyla evcil hayvanlar, bilhassa köpekler bandrollü olmalı ve dönemlik vergiye bağlanmalıdır. Vergisi ödenmediği taktirde hiç bir sağlık hizmeti verilmemelidir. Böylece, sadece bu işe gönüllü, hakkıyla yapabilecek insanlar evcil hayvan sahibi olur. Hayvanlar daha konforlu şekilde yaşarlar. 

Pitbull beslemek zaten yasak ve cezası inanılmaz olmalı. Köpekler yapay seçilimse, pitbull yapayında yapayı. Anlamsız bir canlı. Yok hükmünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 23 Aralık 2021; 5:7:34 >

• Hayvanlara saygım sonsuz ama şu laboratuvar farelerinden oldum olası nefret etmişimdir. Tek kurşun pompalı tüfek mermisi ya da uzunca bir kasatura tarzı bıçakla kalbine çalışmak lazım çenesini bıraktırmak için, ne sigaralar söndürdüm üstünde ne tekmeler attım çenesine bizim köpeklere saldırdıklarında yok arkadaş, ölmeden bırakmıyorlar.
    Oyunlardaki nazi mutant köpeklerinden hiçbir farkı yok, eşgali de korkunç.

• Belki bir gün babasının tabancasını şeytan doldurur ve kazara ateş alır da tehdit edenlerin ar damarına denk gelir. Haberlere de çıkar ibret olur da belki biter bu hayasızca akın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 23 Aralık 2021; 8:26:45 >
  • Köpeğe de sahibine de mermi yağdırılması lazım . Bu ne ya milletin canını yakmaya ne hakkı var ?! Küçücük çocuğun ömrü boyunca bir oç un beslediği köpek yüzünden sakat kalması ne kadar acı verici . Millet belinde silahla dolaşsa haklı . Bu kaçıncı vukuat pitbull dan dolayı. Ailesine sabır küçük çocuğa da acil şifalar diliyorum .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Sonra sinirden vuracaksın 1-2 tanesini kafasından al başına bela hapis. Orda hiçmi ev yok bıçak atsalardıda deşşelerdi o köpekleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 23 Aralık 2021; 8:57:7 >
  • 5 yaşında kızım var keşke videoyu izlemeseydim.

İçim parçalandı..

Allah korusun benim başıma gelseydi besleyenden tutun da bu sokakta köpek olmalı diyen ne kadar hayvan derneği varsa....

Çok kötü çok acı.
    2 kap mama verip hayvan sever pozlarına girenleri ıslak odunla evire çevire dövmek lazım.😡😡😡

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 23 Aralık 2021; 9:38:51 >
    İsirmadan önce elektrik şoku işe yarar da isirdiktan sonra daha çok cene kasları kitlenir.

• HatAliVet kullanıcısına yanıt
    Ölüm varsa cinayet yaralanma varsa durumuna göre cinayete teşebbüsten falan yargılıyorlar.
    Köpekte uyutuluyor.

• Değersiz bir laboratuvar iti küçücük kızın kafatasını parçalıyor, hayatını, geleceğini, hayallerini yok ediyor. Bu it sahipleri de adamı tehdit mi ediyor ? Pişkinliğin böylesini duymadım ya..

Bu pitbulların toplatılıp yakılması lazım. Küçücük çocuklarına başlarına gelenlerden sonra vicdan falan kalmadı bu yaratıklara karşı.

• lazer__ kullanıcısına yanıt
    Ben o hataya düştüm 😓 izledim.
    Bızim kızda (5 yaşında)sokakta köpek görmesin seveyim de seveyim.

Yapma kızım saldırabilir kızım diyorum yok illa seveyim.
    Gelde şimdi sevdir 😢

Yaklaşık 1 sene önce.. marketin önünde minyon tipli Ufak köpek yatıyor tutturmuş seveyim. Eşim diyor yapma bak bilmiyoruz huyunu yok illa seveyim.
    Tam yanına gidiyor köpek bir dönüyor saldırmaya eşim zorla araya giriyor. Parmaklarını kapacak.

Sonra başlıyor ağlamaya falan. Babam elleme demişti doğru söylemiş diye ağlaya ağlaya eve gelmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 23 Aralık 2021; 9:37:49 >
  • Yanımda her zaman çakı taşıyorum. Böyle bir olay olursa ne yaparım diye hep kafamda planlar kuruyorum genelde. Kendi çocuğum değil kim olursa olsun bir pitbullu bir insanı bu şekilde yakalamış olarak görsem direk sokarım abi neresine denk gelirse. Acımayın bu hayvana hayvan değil çünkü bu yaratık.

• Evde bu şekilde tehlikeli hayvan besleyenleri 3 metrekarelik bir yerde 3 tane pitbullla yan yana koyup yasatacaksin.
    Bakalım ne yapıyor hele.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.