Şimdi Ara

Çocukluğumuzu yazıyoruz. [98 üstü girmesin lütfen.]]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İçimden gelenleri buraya dökmek istiyorum. Sıkmayan bir üslup kullanmaya özen gösterceğim. Bu şekilde, konuyu biraz uzatırsam konunun akıcılığı bunu karşılar.

Ben 94 doğumlu birisiyim. Ne düşündüğüm, ne fikire sahip olduğumun bir önemi yok. 94 doğumluların yaşadığı herşeyi yaşadım: Çocukluğu. Sözü getirmeye çalıştığım yer 2000 lilerin bizim geçirdiğimiz çocukluk gibi çocukluk geçirmemeleri değil. O konu ayrı. Burada bahsetmek istediğim şey, büyüdükçe tuhaflaşmamız, samimi sohbetlerin yerini alan, çıkar hesaplamalarımız. Nasıl oluyor da sorup soruşturan, araştıran çocuk ergenlikten sonra (erkekler için), eli cinsel organında dünyayı umursamayan, online oyun bağımlısı bireyler olup çıkıyor. Biraz kendimden bahsetmek istiyorum.

Benim ilkokul hayatım çok laylaylom geçti, lise hayatım gibi. Aslında meraklı birisiydim. Küçük yaşta tornavidayla içini açtığım oyuncaklar bunun kanıtı. Resim yapmayı da severdim. Yaşıtlarım cinali cizemezken ben dağ, bayır çizerdim. Çok aman aman değildi ama yaşıtlarıma göre çok ilerdeydim. Kulağım da gelişmişti, flütle hiç çalışmadan bir çok parçayı çalardım, bir defa dinleyip elimi deliklerde gezdirmem yetiyordu. Hızlı da koşuyordum, hatta baya hızlı koşuyordum. Basketbolum da iyiydi. Peki ne oldu bunda yeteneğe?

Hiç.. Sadece birer hiç oldular.

Peki neden?

Hayatımı çalan online oyunlar yüzünden. Zamanımı çalan, zihnimin en berrak olduğu zamanlarımı çalan, o level kasmalı oyunlar.
    Peki elimde neyim var, hiçim, şuan üniversite sınavına hazırlanıyorum. Kazanacak mıyım meçhul.

İçimden gelenleri yazıyordum. Baktım artık gelmiyor. Çocukluk anılarına çevirdim. Hadi beyler, klavyenize kuvvet, az duygulandırın, kederlendirin bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Sen şu müziği bilir misin üstadım?

Müziğini biliyorum ama KO ı aman aman oynamadım öyle Benim hayatımı M2 yedi, ilk çıktığı dönemlerde başlamıştım.

• 91 96 arası çocukluğunu sonuna kadar yaşamıştır herhalde çok kişi. Hem pc hem sokağı bir arada yaşadım. 6 yaşımda sokağa çıktım internet cafeler falan hepsinin zevkini yaşadım 13 yaşımdan sonrada online oyunlar mafetti :)
  • Hiçbir şey için geç değil
    Zararın neresinden dönülürse kardır
    Online oyun deme k*sasım geliyor o metin 2 fln zamanında az oynamamıştım.:)
    Zaman geçip gidiyor okul hayatı iş hayatı derken bi bakmışsın yaş 70 iş bitmiş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boncuklu tabanca savaşlarından kellisi yalan . Kendimizi rambo sanıp boş arsalarda kırdığım silahların attığım boncukların haddi hesabı yoktur benim

• Eski defterlerlerden fişek yapıp savaşanlar burdamı?

• silkroadd bu oyuna ne kadar ölümüne bağımlıydım akşam yatmadan önce hep orda doğayım diye dua ederdim hep ayatımın a... ko.du bu oyun

https://www.youtube.com/watch?v=F8RzDYqp_yE&list=PLB1367FB51EE4CB78bu videoları izledikçe içimde burukluklar olur hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xerker -- 27 Ocak 2015; 1:08:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bir bakın lütfen!!!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Roney Edilee zorba01 jaguar ne gunlerdi be sen kac lwdin ve server neydi

• köydeki hayat, arkadaşlar tek özlediğim bu. duygulandırdın knk

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne easy metin2 kullanırdık multihack fln

• Fişek yapıp savaştığım borumu hala saklarım

• quote:

Her dinlediğimde gözlerim doluyo. Yemin ediyorum yok böyle bi his. Boşluğa düşüyorum resmen. Anlatılmaz yaşanır ..

• Eskiden top oynadığım kazı yapıp kartondan evler diktigim arazilerde şimdi apartmanlar var. Güzelim elma ağaçlariysa birbir kesilip apartmanlara park alanı açıldı. Ben 2000'lileri küçümsemiyorum, onlara acıyorum.

• quote:

Duygulandım be

• Adam einsteinın kayıp birşeyiymiş ya la

• Yaa lol hayatımı yedi gördükçe duygulanırım Yasuo vardı. Ultisini orianna ve malphite ultisiyle birleştirip combo atardık.

• Cipslerden çıkan digimon dalgalarını ve tasoları her 10 dk da bir sayardım
    Taso da tek atışla ters çevirmeye falan çalışırdım meşe oynadık, akşamları saklambaç, mahallede top vs. zamanı geri alabilsem bomba olurdu

-sabahın köründe arkadaşlarla okula gitmeyi bile özledim la

• quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

Eski defterlerlerden fişek yapıp savaşanlar burdamı?

elektrikciden siyah boru alırdık, bi de o fişekler borcunun içinde sıkıştırdı o acık şimdi çektiğim tüm sıkıntılara eşdeğer...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xerker

silkroadd bu oyuna ne kadar ölümüne bağımlıydım akşam yatmadan önce hep orda doğayım diye dua ederdim hep ayatımın a... ko.du bu oyun

https://www.youtube.com/watch?v=F8RzDYqp_yE&list=PLB1367FB51EE4CB78bu videoları izledikçe içimde burukluklar olur hep
    quote:

Orijinalden alinti: xerker

silkroadd bu oyuna ne kadar ölümüne bagimliydim aksam yatmadan önce hep orda dogayim diye dua ederdim hep ayatimin a... ko.du bu oyun

https://www.youtube.com/watch?v=F8RzDYqp_yE&list=PLB1367FB51EE4CB78bu videolari izledikçe içimde burukluklar olur hep

la baslayasym geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5E38AFF9 -- 27 Ocak 2015; 1:37:06 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.