Şimdi Ara

Çocukluğumuzu yazıyoruz. [98 üstü girmesin lütfen.]] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de 94'luyum. sokak ve bilgisayari bir arada yasayan sayili nesilleriz. 92 96 arasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Sen şu müziği bilir misin üstadım?

Peki sen bunu bilir misin ?

Metin2 çocuk oyunu değildir 8 sene önce başladım 5 sene boyunca gayet zevk alarak oynadım sonrasında bozuldu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-813D491AA -- 27 Ocak 2015; 1:38:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

Eski defterlerlerden fişek yapıp savaşanlar burdamı?

elektrikciden siyah boru alırdık, bi de o fişekler borcunun içinde sıkıştırdı o acık şimdi çektiğim tüm sıkıntılara eşdeğer...

Borudan parça kesip tepesine dürbün yapardık. Ne günlerdi be

• Zillere basıp kaçardık, akşam ezanına kadar futbol oynardık, beyblade'lerimizi kapıştırırdık, bayramlarda kapı kapı dolaşıp para-şeker toplardık, counter-half life oynardık,tasolar-sporcu kartları oynardık daha aklıma gelmiyor ama bir sürü şey yapardık şu anki iğrenç hayatıma çok rahat tercih ederdim çocukluğumu sürekli özlüyorum çocukluğumu
  • benim çocukluğum sokaklarda geçti uzun uzun yazardımda uykum var iyi geceler herkese
  • abdyek kullanıcısına yanıt
    Okudukça kendimi buldum yazdıklarında. Ben de dünyanın hiç bilmediğimiz uçlarında neler olup bittiğini her şeyden çok merak eden, elinden atlas düşürmeyen bi çocuktum. İyi de top oynardım. Yaşıtlarımdan ileride bir seviyede kendimi ifade ederdim, yazdığım kompozisyonları kendim yazdığıma inanamazdı hatta hocam.

Ve bugün bunlardan herhangi biri hakkında ilgimiz/yeteneğimiz olduğu halde kendimizi geliştiremediysek, buradaki tek sorumlu da biz değiliz. Yetenekler doğrultusunda yönlendirmeyen öğretmenler, çocukların ilgi alanlarını fark etmeyen aileler de en az bizim kadar bunun sorumlusu. Üstüne düşülmeyen yetenekler zamanla köreldi. Hedefsiz kalıp yeni arayışlara girince de online oyunların ağına düştük. İşin içine ergenlik ve yeni işlevlerini fark ettiğimiz pipimiz de girince ilgi alanlarımız tamamen değişti.

Gerçi düşünüyorum da, köreldiğini düşündüğüm yeteneklerim/ilgi alanlarım beni ben yapan şeyler. Hayattan zevk aldığım şeyler. Bugün mutluluk denince aklıma küçüklüğüm geliyor. Şu an da mutluyum ama bana çağrıştıran şey hep keşfetme isteğiyle dolu ben geliyor. Bilmiyorum kafam karışık biraz da.

• bumbo vardı en çok onu özlüyorum ben
  • Uygun şartlar sağlandıysa peşinden koşabilirsiniz. Benim için bu şartların sağlanmasına (maddi olarak ) en az 6 yıl var.

• 93 doğumluyum bir çok şeyi yaşadım üni 3. sınıftayım benim hayatımı ilkokulda oyunlar çaldı sonra meslek lisesi çaldı gerçi şu anda teknisyen olarak çalışıyorum ama bir anadolu lisesinde olsaydım şu anda son sınıf olacaktım

• Çocukluk... özlem dolu günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Düşünür -- 27 Ocak 2015; 7:39:42 >
  • Taso oynar cips yer gezerdik.pokemon redkit ninja Kaplumbağalar en sevdiğim çizgi film özledim.

• lastik boruları kesip içine bişeuler koyup savaş yapardık kartlarla oynardık tasolarla oynardık beybiled kapıştırırdık misket oynardık atarim vardı onlarla oynardım dedeleri kızdırırdık namazda haylazlık yapardık boncuklu tabancalarla savaş yapardık hatta 84 tl ye aldığım sniperim vardı onla bi çocuğun kulağına vurmustum kıvranmıştı acıdan yapraklara çamur koyar dolma yapardık çamurdan kaleler yapardık trübünde çekirdek kola maç izlerdik bakkallardan cips kola çalardık gazoz kapaklarını toplar oynardık saklanbaç,körebe,yerden yüksek,birdirbir,9 taş,çelik çömlek,seksek,ip atlardık,kaydıraktan kayardık,sallanırdık,akşam ezanına kadar dönmezdik,ağaçlara çıkardık,ağaçlardan meyve toplardık,taş koleksiyonum vardı,tetrisim vardı hala var,kuşum vardı onu beslerdim,bayramlarda şeker para toplardık,en çok su içme yarışı yapardık,koşu yarışı yapardık,sabahtan akşama kadar top oynardık,basketbol oynardık,hulohop çevirebiliyordum,hamama giderdik,balkon tükürür sonra hemen saklanırdım,anneme ölmüş taklidi yapardım bi keresinde ilaçları koymuştum yanı yanaklarımada sabun sürmüştüm inanmıştı,boyama kitapları vardı onları boyardık,koltuktan koltuğa zıplardık,ayaklarımıza poşet bağlar kayardık,kar yağınca tepsi alır onla kayardım hem kalkan olarakta kullanırdım,kahvedeyken çaktırmadan adamların çaylarına tükürürdüm,köydeyken hayvankarı yemlerdik,oruç tutarken büyüklerimiz sahura kadar uyumazdılar çekirdek,çay,bisküvi yerdik sohbet ederdik,kurban günlerinde babama yardım ederdim,komşulara dağıtırdık,evcilik oynardık,kokuyla yemek tahmini yapardık,arabalara taş atardık,yıka beni yazardık,balonlarla oynardık,kağıttan uçak yaoıp uçururduk,derste arkadaşlarıma kağıt atardım bu kadarcık gelebildi aklıma

• Ne yaptın kardesim ya eski günlere götürdün ne günlerdi

•  Çocukluğumuzu yazıyoruz. [98 üstü girmesin lütfen.]]

Şu heriften nefret ederdim

Çocukluğumuzu yazıyoruz. [98 üstü girmesin lütfen.]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 27 Ocak 2015; 8:47:23 >

• Bende 98 li yim sizler kadar olmasada yinede mahalle de bende top oynardım İlkokul veya İlkoldan önce meşhur Şarkılar vardı Don Omar Dale Don Dale daddy yanke gasolina vs Taso oynardık Bebylade alırdım Hugo yu da az çok hatırlıyorum Metin 2 patlaması vardı En azindan iyi ki 90 ların sonuna doğmuşum

• quote:

Orijinalden alıntı: deaglen40

Ne easy metin2 kullanırdık multihack fln

Senin gibi ş*refsizler batırdı o oyunu mutlu ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Sen şu müziği bilir misin üstadım?

Duygulandırdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane yıllardı gerçekten.89 doğumlu olarak oynadığımız her plastik topun kıymetini biliyorduk.İçinden sakız çıkan gıcır kartlarla oynamanın ve o içinde ki sakızı çiğnemenin tadı bambaşkaydı.Kar marka cipslerin tadı efsaneydi.Pokemon ve tasoları inanılmazdı.Gerçekten mükemmel günlerdi.Yediğin her dondurmanın,her meybuzun,her cipsin tadı bile apayrıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Şu heriften nefret ederdim

Dolunay düşüyordu ama ya da gby.

• 2000 liyim ama yazayım.
    söylene bilmiyorm ama daleee don dale diye bi şarki vardi.(abimler dinlerdi.)
    Kasetlerin şu ipini çıkarır dim uzattıkça uzatirdim.
    misket oynarlardı ben iyi oynayamadiğim için sevmezdim.
    Bi nokianin telefonunda böyle bi kızı kurtarmacalı oyun vardı.
    Taso mudur nedir onuda oynarlardı ama ben onu da zevmezdim.
    Futboluda sevmezdim.Ama oynardım.

Ve sunu hiç unutmam cd cileriçerikli video satarlardi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.