Şimdi Ara

Clan Hakkında(Lütfen bilenler gelsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
11.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler herkese. ben yeni bir clan kurup kendi işime bakmak istiyorum. şimdi anlamadığım mesele şu: Clanı kurdum. g5 olarak başlıyor. bu clanı yükseltebilmek için gerekli npyi kendimmi vericem yoksa yüksek np li biri gelse olur mu ? soracaklarım aşama aşama olacak. lütfen konuya geri dönün(alıntı istemiyorum. lütfen açıklama yapın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 12 Eylül 2012; 18:26:21 >

KALBİMİZDESİN PİLOT ALPER

GALATASA|RA|Y
  • Clanındaki üyelerin üstünde bulunan toplam np miktarı clanın havuzunda toplanır ve clanın grade atlamasının sağlar.
    Clan grade sistemin 3 seviye bu 3 seviyenin kendi içlerindede 5 er Grade sistemi vardır.
    ilk kurulduğunda Training Grade 5 ile başlar en son seviyesi Grade 1 olduğunda İsilion'dan çıkan Amblem Of Honour adlı itemi çıkartıp yada satın alıp orası sana kalmış clana bağış sistemini getirirsin .
    Accredited Knight Grade 5 olur bu grade'e geldiğinde pelerine istediğin değişik ara ve özel renkleri skaladan seçerek verebilirsin. Tabi bunun yapman için clanda yeterli bağış miktarı bulunmaklıdır. Renk değiştirdikçe clanın havuzundan alır.

Daha sonra Accredited Knight Grade 1 olduğunda gene istersen satın alırsın yada kendin kesersin Felankor'dan çıkan Royal Amblem'i kullanman gerekecektir. Bastığında pelerinin boyu uzar. Royal Knight grade 5 olur.

Kolluğun yanması yada eski oyuncuların grade 0 diye adlandırdığı seviye Royal Knight 3 ile 1 arasında server'ıne göre değişkenlik gösterebilir.

Amblem Of Honour ve Royal Amblem'i ister normal delos katındakilerden istersende pelerin görevine seni yollayan NPC yoluylada ulaşabilirsin. İkisi arasında bir fark yoktur HP/atack/defans herşeyleri aynıdır. Tek fark yanlarındaki küçük yaratıklar NPC aracılığı ile girdiğinde bulunmamaktadır. NPC sayesinde girdiğinden bu saydıklarım dışında bir drop düşmez ( çok şanslıysan monster stone çıkar).

GRADE TOPLAM ÜYE NP'İ AVANTAJLAR
    5 74.000 Avantaj Yok
    4 74.000 144.000 Kale Savaşı (CSW) Girme Hakkı
    3 144.000 360.000 Pelerin (Caitharos) Görevi Alınabilir
    2 360.000 760.000 Klan Sembolü Pelerinde Gösterilir
    1 760.000 1.080.000 Klan Kolluğu 1. Grade Görünür
    1 1.080.000 Accredited Knight (Isiloon) Görevi Alınabilir

2. Accredited Knight
    Orta seviyedeki klan

Üyelerinin klana bağışladığı NP'ler veya klana kazandırdığı puanlar ile Klan Point (CP) biriktirerek grade kazanır. 5 gradedir.

GRADE TOPLAM KLAN CP'İ GRADE DURUMU
    5 1.080.000 NP Isiloon Öldürerek Görevi Bitirince
    4 5.000 180.000 NP Klana bağışlanırsa G4 olunur
    3 10.000 360.000 NP Klana bağışlanırsa G3 olunur
    2 15.000 540.000 NP Klana bağışlanırsa G2 olunur
    1 20.000 720.000 NP Klana bağışlanırsa G1 olunur
    1 Royal Knight (Felankor) Görevi Alınabilir

3. Royal Knight
    En üst seviyedeki klan
    Üyelerinin klana bağışladığı NP'ler veya klana kazandırdığı puanlar ile Klan Point (CP) biriktirerek grade kazanır. 5 gradedir.
    GRADE TOPLAM KLAN CP'İ GRADE DURUMU
    5 25.000 Felankor Öldürme ve 900k NP bağışı ile
    4 30.000 1.080.000 NP Klana bağışlanırsa G4 olunur
    3 35.000 1.260.000 NP Klana bağışlanırsa G3 olunur
    2 40.000 1.440.000 NP Klana bağışlanırsa G2 olunur
    1 45.000 1.620.000 NP Klana bağışlanırsa G1 olunur

umarım işine yarar iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bu şekilde bi yaklaşımla emin ol çok yardım alırsın

dalga geçmek maksadıyla söylemediysen teşekkürler.
  • şimdi yazdığını okudum kardeş çok saol. ben anlatım bi yanlışım varsa düzeltin. şimdi clanı kurdum. clan grade 5. ben üye alımları yaptım. bu gelen üyelerin üzerindeki np g4 olmak için yeterliyse herhangi bir işlem yapmadan g4 oluyor mu otomatik?(SORU 1) ya da şöyle mi: clan g5 clana 1 milyon npli adam da alsam. o bir işe yaramaz kendi üstümdeki npnin (artık 4 olmak için ne kdar gerekiyorsa) g4 npsi kadar olması mı gerekiyor? yine olunca otomatik mi oluyor? diyelim g4 oldu aynı şekilde g3 de oldu ondan sonra ne yapıroz tam olarak? aşama aşama lütfen anlayış için teşekkürler. bu mevzuyu öğrenmek zaman alacak biraz. aklımdakilerin tam oturması için yardımları bekliyorum.
  • Grade otomatik atlar belirli bir yere kadar ama şuan mesela clanındaki adamların npsini toplamı kaç hesapladın mı onu söyle sen bana bak en üstteki yazdığım rakamlar Grade atlamak için gerekli toplam np miktarları
  • anlatmak istediğim şu. ((şu an zaten clandayım milletin nazını çekmemek için clan kurucam.meseyi öğrenmem yeter. np işi kolay. 2günde 10 saatte 10k np aldım. bence gayet iyi gidiyorum. ayrıca priestim np o kadar sorun değil))) np olan adamları buldum veya bulamadım önemli olan o değil gerekli mi gereksiz mi bu adamlar onu açıklarmısn. teşekkürler
    "A" clan isen npc yoluyla bagıslı np lerden grade alıyorsun yukseliyorsun.
    aynı sekilde royal dede oyleydi galiba "a" daki gibiydi.
    sadece g de oto artıyor res ile digerlerinde sen arttırıyorsun diye biliyorum.

Orijinalden alıntı: Turkhes

1 kişide 1 m np olsada toplamda 1 m np olsada aynı kapıya çıkar 1 kişlik clanda gereksiz yani zaten clan başkanı olmak iyi değil pk da en rahat clan başkanı seçilir o yüzdende sık atack yer

şimdi clanda gerekli np olan adam var veya ben gerekli npyi kendi üzerimden aldım. clan g3'e kadar yükseliyor dimi?
  • ondan sonra ne yapıorz bide onu yazarmısın kardeş. bide bişe sorcam diyelim adam bizim clanda 1m npsi var. oyuna res geldi . clan g3 veya g4 herneyse oldu işte. sonra bu adam clandan çıktı. geri seviye düşüyor mu? yoksa olduğu gibi mi kalıyor? bide adamın üzerinde np var bu nereden bağışlayacak veya otomatik mi çekiyor nasıl oluyor. veya üzerinde durması yetiyor mu yani almıor üzerinden falan nasıl oluyor??

atack yeme mevzusunu boşverin siz.

@ronaldinho6 bende dediğin gibi biliyorum
    clana bağış sistemini getirebilmen için clanı açtığında üstte Training Knight Grade 1 bir ifade olması lazım yoksa clana bağış sistemini getiremessin. Grade 1 ol hele sonra anlatırım bağış sistemini hepsini anlattım ilk yorumda birşey anlamamışsın öyle gözüküyor. Dikkatli oku biraz
    clana bağış sistemini getirebilmen için clanı açtığında üstte Training Knight Grade 1 bir ifade olması lazım yoksa clana bağış sistemini getiremessin. Grade 1 ol hele sonra anlatırım bağış sistemini hepsini anlattım ilk yorumda birşey anlamamışsın öyle gözüküyor. Dikkatli oku biraz
  • ben anlatamadim ne demek istedigimi herhlade. ben clani kudum g5 olarak basladi. yukselmek icin adam kaldim clana aldigim kisinin de npsi var. bu adamdaki np direk geliyormu ya da herhangi bi islem gerekiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: calibrane

ben anlatamadim ne demek istedigimi herhlade. ben clani kudum g5 olarak basladi. yukselmek icin adam kaldim clana aldigim kisinin de npsi var. bu adamdaki np direk geliyormu ya da herhangi bi islem gerekiyor mu?

hiçbirşey gerekmiyor

• yani adamlari toplasam ben adamlardaki npyi direk alrak g4 olcak ole mi? eger cikarsa da dusucek cok np verdiyse. cunku clana bagisladi npnin %30u kaliyor galiba. adamlar istese de istemesede uzerlerinde olan np geliyor di mi??

Orijinalden alıntı: calibrane

yani adamlari toplasam ben adamlardaki npyi direk alrak g4 olcak ole mi? eger cikarsa da dusucek cok np verdiyse. cunku clana bagisladi npnin %30u kaliyor galiba. adamlar istese de istemesede uzerlerinde olan np geliyor di mi??

sen clanı kurdun g5 olarak başladın, adamları aldın. hemen g4 olmuyor. resten sonra ya da belli bir süre sonra grade atlıyor. res oldu ya da süre geçti grade 4 oldun. g1 e kadar(g1 de dahil) havuz felan yok np verme gibi. bu yüzden clandan çıktıklarında %30 u onlara gitmiyor. clan bağışı ve havuz kısmı Accredited Knight ve Royal Knight kısmında var.

diyelim sende 10k np var bende de 100k np var. sen clanı kurdun. sonra beni aldın clana. 110k oldu toplam. res veya belli bir süre sonra clanın g5den g4 oldu. sonra ben çıktım clandan. 110k olan clan 10k ya düşüyor. AMA clanın Accredited ve royal Knight olmadığı için benim 100k np me birşey olmuyor.(%30 unun bana gelmesi gibi) çünkü havuz yok np bağışlamadım. ben çıktığım içinde bir süre sonra clanın tekrar g5 e düşer.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.