Şimdi Ara

Kol Saati tavsiyesi. Konu hakkında bilgisi olanlar yardım etsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 saat arasında kaldım. Lütfen bi yol gösterin bana yoksa kafayı yiyecem. Bir haftadır saat araştırıyorum artık son 4 tanesinde kararsızım.

http://www.saatturk.com/?urun-detay_8045_Timex_T2M430.html

Bu saat ile ilgili fikrim: Saat, gün ve tarih gösterimi güzel bir özellik ve görüntü olarak çok şık. Timex markasını hiç duymamıştım acaba nasıl bir markadır. Fiyat: 240 TL

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

http://www.saatturk.com/?urun-detay_7542_Swatch_YCS410G.html

Bu saat ile ilgili fikrim: Kaliteli bir marka olması cezbediyor beni ve sade görüntüsü ayrı bir güzellik katmış saate. Tarih göstermemesi tek eksiği maalesef. Resimlerde özelliğini tam anlayamadım. Fiyat: 295 TL

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

http://www.saatturk.com/?urun-detay_14480_Timex_T2N112.html

Bu saat ile ilgili fikrim: İlk resimdeki saatin siyah versiyonu.
    ►İyon Kaplama Çelik Kasa
    ►İyon Kaplama Çelik Kordon

İyon kaplama hakkında bilgisi olan varmı acaba? Ne gibi artısı ve eksisi var bu iyon kaplamaların? Fiyat: 271 TL

http://www.saatkuz.com/pinfo.asp?pid=1760

Bu saat ile ilgili fikrim: Casio çeşitlerinde bütçemi az zorlayan ve zevkime hitap eden çeşitliliğe sahip tek saat olarak buna karar kıldım. Fiyat: 234 TL

Sonuç olarak bu 4 saat ve kararsızım. :) Bunların içinde Replika olan varmıdır acaba?

Kararsızlık çok kötü birşey gerçekten. Allah kimsenin başına vermesin son 8 saattir saat araştırıyorum pc başında. Kafayı yemeye az kaldı nolur yardımcı olun kurtarın beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiLLeR© -- 18 Temmuz 2010; 3:22:47 >

• terleme istemiyorsan çelik almalısın...
    itler bile gülecek kimsesizliğimize ...
  • 3 tane saate hayranım,birine sahibim zaten..

1-IWC Big Pilot

2-Seiko Velatura

3-U-BOAT FlightDeck

• bi saat isterse 5 lira olsun çelik kayış olmazsa almam
  • Çelik ağır olmuyormu peki? Ben çelikten daha çok korkuyorum doğrusu. :) Çelikte en sevmediğim alttan kitleme bağlantısı. Silikon ve deride normal kemer gibi bileğe tutturuyoruz ama çelikte öyle değil ve çok sinir bozucu. :(

Bide arkadaşlar aşağıdaki saati 240 TL'ye buldum. Nasıldır acep?

TAG Heuer GRAND CARRERA CALIBRE 17 RS2 Limited Edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiLLeR© -- 18 Temmuz 2010; 0:17:56 >

Orijinalden alıntı: KiLLeR©

Çelik ağır olmuyormu peki? Ben çelikten daha çok korkuyorum doğrusu. :) Çelikte en sevmediğim alttan kitleme bağlantısı. Silikon ve deride normal kemer gibi bileğe tutturuyoruz ama çelikte öyle değil ve çok sinir bozucu. :(

Bide arkadaşlar aşağıdaki saati 240 TL'ye buldum. Nasıldır acep?

TAG Heuer GRAND CARRERA CALIBRE 17 RS2 Limited Edition

240a bulduğun replikadır, bi replikanın en azından kendi resmini koymadığın sürece de kimse bi şey diyemez...
    itler bile gülecek kimsesizliğimize ...

• @KiLLeR© bence çelik saatlerin hiç bi kötü yanı yok (şu anda kolumda bi tanesi)

ağır değiller, yani saat bu en fazla kaç gr olucak ki (onu da taşıyamıyosan senin kol gücüne)

havuzdan-denizden sonra su yutup derine iğrenç bi his vermezler, doğru saat seçilirse çok güzel aksesuarlardır.
    paraya biraz kıyarsan kaliteli ve yıllarca idare edecek şeyler bulursun.

Bulduğum site:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saatleri-tag-heuer-tag-heuer-grand-carrera-calibre-17-rs2-limited-edition/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiLLeR© -- 18 Temmuz 2010; 0:24:29 >

Bu saatin fiyatı nedir ?

Orijinalden alıntı: MrBigStar

Bu saatin fiyatı nedir ?

Zevk meseli tabi ama ben buna 10 tl bile vermem :))

Replika nedir? Çakmamıdır yani?

Bulduğum site:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saatleri-tag-heuer-tag-heuer-grand-carrera-calibre-17-rs2-limited-edition/detay

Kaliteli çakma diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: glazer

quote:

Replika nedir? Çakmamıdır yani?

Kaliteli çakma diyelim

Tüh yaw çok hoşuma gitmişti. Satıcı hakkında yorumlarıda okudum alanlardan bayisine gidip soranlarda olmuş ve orjinal denmiş onlarada. Gerçekten çok şık bir saat ve tam zevkime göreydi. :(

• imitasyon rolex satan bir site veya iş yeri bilen varmıdır. ?

http://www.saatturk.com/?urun-detay_8045_Timex_T2M430.html

Bu saat ile ilgili fikrim: Saat, gün ve tarih gösterimi güzel bir özellik ve görüntü olarak çok şık. Timex markasını hiç duymamıştım acaba nasıl bir markadır. Fiyat: 240 TL

http://www.saatturk.com/?urun-detay_7542_Swatch_YCS410G.html

Bu saat ile ilgili fikrim: Kaliteli bir marka olması cezbediyor beni ve sade görüntüsü ayrı bir güzellik katmış saate. Tarih göstermemesi tek eksiği maalesef. Resimlerde özelliğini tam anlayamadım. Fiyat: 295 TL

http://www.saatturk.com/?urun-detay_14480_Timex_T2N112.html

Bu saat ile ilgili fikrim: İlk resimdeki saatin siyah versiyonu.
    ►İyon Kaplama Çelik Kasa
    ►İyon Kaplama Çelik Kordon

İyon kaplama hakkında bilgisi olan varmı acaba? Ne gibi artısı ve eksisi var bu iyon kaplamaların? Fiyat: 271 TL

http://www.saatkuz.com/pinfo.asp?pid=1760

Bu saat ile ilgili fikrim: Casio çeşitlerinde bütçemi az zorlayan ve zevkime hitap eden çeşitliliğe sahip tek saat olarak buna karar kıldım. Fiyat: 234 TL

Sonuç olarak bu 4 saat ve kararsızım. :) Bunların içinde Replika olan varmıdır acaba?

Kararsızlık çok kötü birşey gerçekten. Allah kimsenin başına vermesin son 8 saattir saat araştırıyorum pc başında. Kafayı yemeye az kaldı nolur yardımcı olun kurtarın beni.

• Kesinlikle deri kordon alma, ben o hatayı yaptım, yazın çin işkencesi gibi onu taşımak inan bana.
    Çelik daha ağır oluyor ama hiç olmazsa eskimez ve kokma yapmaz.
    Benim tavsiyem eğer bütçe açabiliyorsan SEIKO marka saat alman yönünde. Gerçekten saatin uzmanı. Ama gösterdiğin saat de çok şekilmiş.

Orijinalden alıntı: Falchon

Kesinlikle deri kordon alma, ben o hatayı yaptım, yazın çin işkencesi gibi onu taşımak inan bana.
    Benim tavsiyem eğer bütçe açabiliyorsan SEIKO marka saat alman yönünde. Gerçekten saatin uzmanı. Ama gösterdiğin saat de çok şekilmiş.

Evet Seiko saatler gerçekten çok güzel ama çok pahalılar. İstediğim tarzdakiler 600-900 TL arasında değişiyor ve bu beni aşıyor maalesef. Yukardaki 4 model tüm saatler arasında bütçeme göre elediklerim. Artık birini alıcam ama hangisini onu bilmiyorum ve hepsi çelik kordon..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Falchon

Kesinlikle deri kordon alma, ben o hatayı yaptım, yazın çin işkencesi gibi onu taşımak inan bana.

Evet Seiko saatler gerçekten çok güzel ama çok pahalılar. İstediğim tarzdakiler 600-900 TL arasında değişiyor ve bu beni aşıyor maalesef. Yukardaki 4 model tüm saatler arasında bütçeme göre elediklerim. Artık birini alıcam ama hangisini onu bilmiyorum ve hepsi çelik kordon..

Bence o 4 saatten en güzel 2. veya 3. var. Seçicek olsam 3. yü seçerdim şu siyah olan.
    Ama şu firtikk arkadaşın gösterdiği 2. saat olan Seiko Velatura harbiden sanat eseri gibi duruyor.

• 4 saatten 1. veya 2. yı alırdım ben olsam ama bıraz daha agır olması nedenyıle 2. daha dogru bı tercıh bence

o seıko kac akce ya harıka bısey gercekten

bın tl de fazlaymıs bakmıyorum tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaçalı -- 18 Temmuz 2010; 12:09:28 >
  • bak dostum 1 yıldır saatleri araştıran biri olarak sana gösterdiğin saatler içinde önce casioyu öneririm ,sonra 1. timex olabilir ancak artık timex isim hakkını çinliler aldı ve çin markası oldu önceden usa markası idi,

casio tanındığı için edrinin üstünde satılan marka ama kalitesi fena değildir parasına göre vasat ve üstü diyelim

timexin model ve parasına göre değişir ama casionun f/P olarak altında diyebilirim yoksa kaliteli modelleride vardır

en iyi F/P seiko ve citizen orient ve pulsar ,özellikle pulsar seikonun alt markası olup aynı makineleri kullanır ve henüz tanınmadığı için seikoya göre çok makul fiyatlara satılır

sana tavsiyem birazda pulsar markasını araştır ,eğer 200 tl civarı ve altına gösterdiğin casiodaki özelliklere sahip pulsar bulursan al ama bulamazsan casioyuda alabilirsin ,casiyu yabana atmam tabi içinde citizen makineleri kullanılır çünkü casio analog makinesi üretmez citizenin analog makinelerini kullanır,sadece biraz pazarlık dene

armani ,lacoste ve tommy gibi moda markalarıda citizen makine kullanır ama bi ton para ister onlardan uzak durun

• Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.

http://www.saatpoint.com/pinfo.asp?pid=16551

Bu saatte karar kıldım ve en ucuz bu sitede buldum. Site güvenilir bir siteye benziyor ama ne kadar güvenilir alış veriş yapmadan bilemeyiz tabiki. Nasip olursa yarın isteyeceğim bu saati. Umarım bu kadar araştırmalarıma değer ve doğru bir karar vermiş olurum.

En fazla 100 TL verirdim diyordum kendi kendime ama bi içine girince 300 TL'de durdum şükür. Bu konularda pek ayarım yok umarım pişman olmam. Yardımlarınız ve görüşleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.