Şimdi Ara

Clan Hakkında(Lütfen bilenler gelsin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
11.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • agzina saglik kardesim. cok guzel aciklamissin. anladim simdi. onemli olan np li adamlarin olmasi. 2 mevzu daha sorucam:
    1-)simdi bnde 10k var aldigim adamda 1milyon var g4olmasi icin gereken npyi bnden 10 k alip ustunu ondan mi tamamlicak nasil olucak.??
    2-)adami clana aldim res geldi g4 olmasi icin mesela 50k gerekli olsun bu 50kyi res gelir gelmez 1.sorunun cevabi seklinde aldi. o zaman mesele su sekilde.oluyor. bn toplam 1m np edicek sekilde adamlari toplarsam clana paso grade atlayip g1 olur. ama bunlar cikarsa geri g5e duser demi anladigim bu? butun mesele npli adamlari bulup onlari clanda tutmakta yani. adam eger claba girdiyse npsi otomatik olarak gelcek mi yani??

kavrayana kadar anlayis bekliyorum. tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet adamların hepsi çıkarsa clandan senin clan grade 5 e düşer tekrar. mesela şöyle örnek vereyim. benim pazar yaptığım bir karakter var. 100np si var üstünde. hiç np kasılmamış yani. onunla clan kurdum. sürekli clan atıp duruyorlardı, clana alıp areneya çekip kesip paranı almaya çalışıyorlardı. neyse işte. clanı kurdum birkaç arkadaşı da aldım. np leri ne kadar hatırlamıyorum. clan g1 oldu . bunlar pelerin canavarını kesip pelerin felan aldılar. sonra benim arklar aktiftiler, bnm gibi pazar yapmıyorlardı. neyse çıktı bunlar clandan başka clana geçtiler, bir sonraki resten sonra benim clan tekrar g5 e düştü.
    g1 olduktan sonra İsilion key (amblem of honour) basacaksın NPC'ye vercen işte bir yerden edinip önceki yorumumda anlattım onu ordan bak. A5 clan oluyor a5 olduktan sonra adamların artık üstündeki np'nin pek bir önemi kalmıyor np bağış miktarına göre grade düşüyor yada yükseliyor. Royaldede aynı mantık .

Orijinalden alıntı: Turkhes

bak şimdi g1 oldu ya clan o adamlar çıkınca geri düşer o adamları ne yap ne et clanda tut
    g1 olduktan sonra İsilion key (amblem of honour) basacaksın NPC'ye vercen işte bir yerden edinip önceki yorumumda anlattım onu ordan bak. A5 clan oluyor a5 olduktan sonra adamların artık üstündeki np'nin pek bir önemi kalmıyor np bağış miktarına göre grade düşüyor yada yükseliyor. Royaldede aynı mantık .

+1 aynen. gerisi de bu şekilde.

@calibrane sen ilk önce g1 yap. kemik bir kadro yap kendine arklarını topla. diğerleri çıksada bir şey olmayacak bir kadro kur.
    grade mevzusunu kavradim. bi kac soru anlasilir sekilde sormaya caliscam

simdi a5 yaptik clani. ama bu kadrodaki elemanlar cikti. a5'ten dusme var mi geri g5e kadar.

bide pelerin mevzusunu aciklarmisiniz g3ten itibaren ne kescez nasil yapaz falan. uzun pelerin nasil olcak ilk nasil baslior??
    bu g1 den a5e gecmeye yarayan isilion bi itemmi ? piyasada adi nasil gecior.??
    a5ten a1 olduk np bagislariyla sonra emblem.of honor mu basioruz. hangi npc ye nasil basioruz bide onu acillarsaniz sevinirim.
    sizi yoruyoruz ksra bakmayin. ama mevzu onemli tekrardan tesekkurler.

G1'den A5 için Amblem Of Honour<<<<<<<<<<İsillion'dan çıkar

A1'den R5 yapmak için Royal Amblem<<<<<<<<<<Felankor'dan çıkar

Clan A5 olduğunda bağış yapanların çıkmasından ziyade çıkanlar çıktıktan sonra havuzda 72.000 Np duruyorsa hala grade düşmez

Adminler okuyorsa Allah rızası için şunu üst konu yapsınlar

G1'den A5 için Amblem Of Honour<<<<<<<<<<İsillion'dan çıkar

A1'den R5 yapmak için Royal Amblem<<<<<<<<<<Felankor'dan çıkar

Clan A5 olduğunda bağış yapanların çıkmasından ziyade çıkanlar çıktıktan sonra havuzda 72.000 Np duruyorsa hala grade düşmez

Turkesh kardeş tekrardan özür dilerim. sabrın sonuna geldik tamam. saolasın. bilgiler için teşekkürler. son 2 soru sen cevap vermek zorunda deilsin. ama istersen verebilirsin. tekrardan teşekkürler.

Question 1-) Pelerin nasıl olur biri başından sonuna kadar açıklayabilir mi?(uzun kısa falan sembol koyma işini başka türlü öğrenirim ama yazarsanız yine iyi olur )
    Question 2-) Beğendiğiniz güzel clan isimleri varsa yazabilir misiniz?

• aklımda Sensitive diye bir isim var

Orijinalden alıntı: calibrane

aklımda Sensitive diye bir isim var

Clan simgesi clanın ismiyle benzer bir anlam ifade ederse daha makuldür bence bulamassnı belirli harflerini alıp onları editleyip koyadabilirsin en önemlisi öyle bir simge bulki her daim eskimeden taşıyabilesin sık simge değiştiren clanlardan bir cacık olmadığını söyleyebilirim.

öteki soruna gelince Training Knight Grade 3 olunca pelerin alabilirsin clanda toplam 144.000 Np gerekiyor. Bu miktar biriktiğinde otomatik grade 3 olacaktır. Daha sonra Knight Cleric adlı Np satın alınan NPC de görevi var seni bir odaya çekiyor sonra ....... şaka şaka içerde Centaur'dan 5 kat daha güçlü Caitharos isimli bir hayvan var uzaktan vurursan yada zehirleyen skill atarsan 3000 mana siler + parasite atar o yüzden dibine geçip vurmak daha mantıklı.(Sen buralara geldiğinde ben ko yu bırakmış olurum muhtemelen )

Daha sonra hayvanı kestikten sonra içinden turuncu renkli Brain Of Centaur diye bir anahtar çıkıyor. Bu item trade edilmez bu yüzden gerekirse clan başkanı partyden çıkıp alsın. Kutuyu clan başkanı dışında birisi açarsa çıkmayadabiliyor dalgasına açmıştım bir kere rogue chitin helmet çıkmıştı

Dışarıya çıktıktan sonra 20 M para al üstüne ordan kurcala tam sırasını bilmiyorum 2.1.1.2 öyle birşeydi Cape diye bir seçenek olcak senden 20 M para alıp kıytırık bir pelerin vercek Knight Cleric vercek bunu öteki pelerinci değil karıştırma daha sonra asıl pelerinciye gidip grade'ine göre istediğin rengi ve desenlisini parasını verip alabilirsin.

Simge için 32x32 simge bulman gerekiyor uzantısı TGA yada BMP olacak buna dikkat et öteki formatlar oyunda gözükmez(JPEG,PNG,PSD,GİF vs..) Herhangi bir simgeyi BMP yapmak için painte atıp ordan farklı kaydet diyip BMPyi seçip kaydedersen olur ama her dosya uzantısında bu mümkün olmayabiliyor.

Daha sonra KNight online klasörünü aç Symbol yada symbol_us tı sen 2 sinede at şimdi ko olmayan bir pc'den yazıyorum bu 32x32 olan resmi dediğim gibi uzantsını TGA yada BMP yapıp Symbol.bmp yada Symbol.tga olarak ismini deiştirip içine atacaksın bu işlemi oyundayken yapmanın bir sakıncası yok sıkıntı çıkarsa bazen kapat hatası verebilio relog at düzelir. Sana aynı dosya var değiştirilsin mi diye soracaktır sen evet diyeceksin ve oyunda simge gözükür. Simgeyi istiyorsan üstünde 5 m olması lazım değiştirme başına sürekli aynı ücreti vermen gerekir. Simge hangi uzantıdaysa oyun sana sorar orda 2 seçenek olur onu seç ötekini seçme simge gözükmez.

Evet sıradaki

• quote:

quote:

Clan simgesi clanın ismiyle benzer bir anlam ifade ederse daha makuldür bence bulamassnı belirli harflerini alıp onları editleyip koyadabilirsin en önemlisi öyle bir simge bulki her daim eskimeden taşıyabilesin sık simge değiştiren clanlardan bir cacık olmadığını söyleyebilirim.

öteki soruna gelince Training Knight Grade 3 olunca pelerin alabilirsin clanda toplam 144.000 Np gerekiyor. Bu miktar biriktiğinde otomatik grade 3 olacaktır. Daha sonra Knight Cleric adlı Np satın alınan NPC de görevi var seni bir odaya çekiyor sonra ....... şaka şaka içerde Centaur'dan 5 kat daha güçlü Caitharos isimli bir hayvan var uzaktan vurursan yada zehirleyen skill atarsan 3000 mana siler + parasite atar o yüzden dibine geçip vurmak daha mantıklı.(Sen buralara geldiğinde ben ko yu bırakmış olurum muhtemelen )

Daha sonra hayvanı kestikten sonra içinden turuncu renkli Brain Of Centaur diye bir anahtar çıkıyor. Bu item trade edilmez bu yüzden gerekirse clan başkanı partyden çıkıp alsın. Kutuyu clan başkanı dışında birisi açarsa çıkmayadabiliyor dalgasına açmıştım bir kere rogue chitin helmet çıkmıştı

Dışarıya çıktıktan sonra 20 M para al üstüne ordan kurcala tam sırasını bilmiyorum 2.1.1.2 öyle birşeydi Cape diye bir seçenek olcak senden 20 M para alıp kıytırık bir pelerin vercek Knight Cleric vercek bunu öteki pelerinci değil karıştırma daha sonra asıl pelerinciye gidip grade'ine göre istediğin rengi ve desenlisini parasını verip alabilirsin.

Simge için 32x32 simge bulman gerekiyor uzantısı TGA yada BMP olacak buna dikkat et öteki formatlar oyunda gözükmez(JPEG,PNG,PSD,GİF vs..) Herhangi bir simgeyi BMP yapmak için painte atıp ordan farklı kaydet diyip BMPyi seçip kaydedersen olur ama her dosya uzantısında bu mümkün olmayabiliyor.

Daha sonra KNight online klasörünü aç Symbol yada symbol_us tı sen 2 sinede at şimdi ko olmayan bir pc'den yazıyorum bu 32x32 olan resmi dediğim gibi uzantsını TGA yada BMP yapıp Symbol.bmp yada Symbol.tga olarak ismini deiştirip içine atacaksın bu işlemi oyundayken yapmanın bir sakıncası yok sıkıntı çıkarsa bazen kapat hatası verebilio relog at düzelir. Sana aynı dosya var değiştirilsin mi diye soracaktır sen evet diyeceksin ve oyunda simge gözükür. Simgeyi istiyorsan üstünde 5 m olması lazım değiştirme başına sürekli aynı ücreti vermen gerekir. Simge hangi uzantıdaysa oyun sana sorar orda 2 seçenek olur onu seç ötekini seçme simge gözükmez.

Evet sıradaki

ayakta alkışlıyorum. çok teşekkürler şimdilik bu kadar yeter. bi dahaki hafta görüşmek üzere bizden ayrılmayın

• quote:

quote:

quote:

Evet sıradaki

ayakta alkışlıyorum. çok teşekkürler şimdilik bu kadar yeter. bi dahaki hafta görüşmek üzere bizden ayrılmayın

Ronark yaprağı yemiş moruk yeni hayatında başarılar

• eyw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 13 Eylül 2012; 19:48:35 >
    clani kurdum baseye gittim basede ki 2 tane clandan da teklif geldi.3. zaten Kralin clani. ona zaten almiorlar. alsalar bile 7/24 online olman lazim. nese clanlara girmedim ama bitanesinden aly kaptim. zor da olsa. bise takildi aklima ama aly verdikten sonra uzun mavi duz renk pelerin geldi. bi 5dk aonra gitti sebep?

• evet duzeldi tmm. ya bugun bi adam geldi 660k np varmis 3gbye emblem of honoru al. banada 1 gb ver size hem ati kesim hrm a5 olursun dedi. isilion bastiktan sonra grade dusmez dedi. ama ben guvenemedim. yapmadim. simdi 20tane falan adam var. cogusu kasilior. res ne zaman da bi gelior bilen var mi 24 saate bi gelen diyen var. haftada bi gelio diyen var.??

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.