Şimdi Ara

Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama | Obscure Çeviri - TAMAMLANDI [EL ÇEVİRİSİ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
6
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama | Obscure Çeviri - TAMAMLANDI [EL ÇEVİRİSİ]

Herkese iyi günler dileriz. Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama çalışması ile karşınızdayız. Türkçe Yama bittiğinde tester olarak bulunmak için discord sunucumuza gelebilir ya da sohbet etmek(sorularınız için de hâkeza) için de bulunabilirsiniz. Çeviri tamamen el çevirisi ile yapılacak.

CLAIR OBSCUR: EXPEDITION 33 TÜRKÇE YAMA

İlerleme: %100 (24.05.2025)

İndirme(v1.3.0/v1.3.1)

Virustotal

İndirme(1.0)

Dosyanın Atılacağı Dizin: \Expedition 33\Sandfall\Content\Paks

DEĞİŞİKLİKLER

25.05.2025 - Fark ettiğimiz imla ve yazım hataları düzenlendi.

26.05.2025 - Fark edilen imla ve yazım hataları düzenlendi ve bazı çevirilerde redaksiyona gidildi.

27.05.2025 - 100'den fazla satır düzenlendi.

28.05.2025 - Ana hikâye sinematikleriyle alakalı göze çarpan tüm hatalar düzeltildi.

11.06.2025 - Yama oyunun son sürümüne güncellendi.

(Not: Bulduğunuz hataları Discord'umuza gelerek bize belirtebilirsiniz.)

Discord

Bağışta Bulunmak İçin

Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama | Obscure Çeviri - TAMAMLANDI [EL ÇEVİRİSİ]Belviyoutube
    Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama İlk 30 Dakika | Obscure Çeviri
    https://www.youtube.com/watch?v=1Zms0MMin50

YAMADAN BAZI GÖRÜNTÜLER

Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama | Obscure Çeviri - TAMAMLANDI [EL ÇEVİRİSİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matsubara900 -- 11 Haziran 2025; 22:24:18 >

• Oyunun başından sonuna kadar kendi tespit ettiğimiz ve bize iletilen tüm yazım hatalarını, anlatım bozukluklarını, terimsel devamlılıkları düzenleyen bir güncellemede daha bulunduk. Bize yeni bir hata iletilmediği sürece nihai güncelleme olarak kalacak. Bu süreçte destek olan, geri dönütlerde bulunan herkese teşekkürler.

yamanın 25 mayıs versiyonuyla 2 saat kadar oynadım. gayet güzel ve neredeyse hatasız bir çalışma olmuş. şimdi 27 mayıs versiyonunu indiriyorum. akşama deneyeceğim. gamepass için sorunsuz çalışıyor yama. elinize sağlık teşekkürler.

bu arada patrean bağışı için minumum ücret 3 dolar biraz yüksek kalmış. 1 ve 2 dolar seçeneklerini de eklersiniz bağış yapanlar muhakkak olacaktır. hiç olmamasından da bu şekilde daha fazla kişi bağışta bulunur diye düşünüyorum.

• Şimdiden iyi çalışmalar.Hakkını verirsiniz umarım. 

• Story Master kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederiz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama | Obscure Çeviri - TAMAMLANDI [EL ÇEVİRİSİ] 

• Oyunun "Giriş" bölümünü ve çevirinin bir kısmını içeren oynanış konuya eklendi. Çeviri hakkında fikir almak için göz atabilirsiniz.

• Merhabalar, çeviride %60'lık bir orana ulaştık ve oyun çok geniş yelpazede olduğu için birden fazla tester'a ihtiyacımız olacakmış gibi duruyor. Eğer tester olmaya fazla gönüllü çıkmazsa, yamayı beta halinde sizlere sunup, dönütlerinize ve bizim de oyunu oynarken fark ettiğimiz hataların düzeltilmesiyle yamayı tam haline getirerek güncelleyeceğiz. Yamanın yavaş bir şekilde ilerleme sebebi de size düzgün bir çeviri sunmak istememizden kaynaklıdır.

Teşekkür ederiz şimdiden.

• matsubara900 kullanıcısına yanıt

Çeviri çalışması için teşekkürler . Son durum nedir ? Bilgi alabilir miyiz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EngworKeL kullanıcısına yanıt

Selamlar. %60'da durakladık, 10 veya 15 gün içerisinde bitirmeyi düşünüyoruz. Sinematiklerin tamamını bitirdik, yan görevler ve öğreticiler kaldı geriye.

• Rez. Elinize sağlık

• Neredeyse makine çevirisiyle başlamayı düşünüyordum ama konunuzu görünce vazgeçtim. Konuyu tesadüfen gördüm çünkü bu oyun için nedendir bilinmez birçok farklı makine çevirisi yapılmış. En az 4-5 farklı çeviri gördüm; bu da bu oyun adına internette ciddi bir yama kirliliğine yol açmış. O yüzden konunuzu fark etmem de zor oldu.

Ancak gördüğüm kadarıyla %90 tamamlanmış durumda, bu yüzden kalan kısmı beklemekte fayda var. Kolaylıklar dilerim. Umarım sizin el emeğiyle hazırladığınız yama yayımlandığında, makine çevirisi yapan arkadaşlar da eski yamaları kaldırırlar çünkü internette ciddi bir şekilde bu oyun adına makine çeviri spamlanmış durumda.

• %95 olarak güncellendi. 72 saat içinde tamamlayarak yayınlamayı planlıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belvidere -- 23 Mayıs 2025; 14:20:1 >
  • Yamayı %100'e ulaştırarak bitirdiğimizi ve indirme linkiyle beraber virustotal'ı da konuya eklediğimizi bildiriyorum. Zamanımızın da birçok dakikasını ve saatini alması neticesinde(bu kadar ağır olmasını beklemiyorduk açık konuşmak gerekirse), test aşamasına girmemeye karar verdik. Testte bulunmak isteyen (@Indra128) nickli arkadaşımızdan özür dileriz bu yüzden. Bir dahaki çeviride görüşmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matsubara900 -- 24 Mayıs 2025; 19:21:47 >
  • elinize sağlık konu başlığını güncelleyip el çeviri oldugunu belirtmenizi tavsiye ederim daha çok öne çıkacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALFLIFE3 -- 24 Mayıs 2025; 19:4:19 >
  • Elinize sağlık.

• @HALFLIFE3 Çok teşekkür ederiz. Yapacağız.

@TRexMystic Teşekkür ederiz, iyi oyunlar dileriz.

• matsubara900 kullanıcısına yanıt

<3 sıkıntı yok. Elinize sağlık.

Konuya birkaç görsel ekleseniz güzel olur.

• Türkçe çeviri için teşekkür ederim. Son zamanlarda gönüllü el çevirileri göremez olmuştuk umarım birçok kişiye örnek olmuş olursunuz, bir sonraki çevirilerinizde kolaylıklar dilerim.

• İyi dilekleriniz için biz teşekkür ederiz.

Yama için bir güncelleme yayınlayarak geri dönüşlerde elde ettiğimiz ve kendi gördüğümüz anlatım bozukluklarını, yazım ve imla hatalarını düzenleyen bir güncelleme yayınladık. Aynı bağlantı üzerinden tekrar indirebilirsiniz. Yine de bunlar büyük hatalar değil, tekrar aynı adımları yapıp yapmamak sizlerin takdirinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belvidere -- 25 Mayıs 2025; 14:42:6 >
  • çok teşekkürler indirip deneyeceğim. elinize sağlık

• yamanın 25 mayıs versiyonuyla 2 saat kadar oynadım. gayet güzel ve neredeyse hatasız bir çalışma olmuş. şimdi 27 mayıs versiyonunu indiriyorum. akşama deneyeceğim. gamepass için sorunsuz çalışıyor yama. elinize sağlık teşekkürler.

bu arada patrean bağışı için minumum ücret 3 dolar biraz yüksek kalmış. 1 ve 2 dolar seçeneklerini de eklersiniz bağış yapanlar muhakkak olacaktır. hiç olmamasından da bu şekilde daha fazla kişi bağışta bulunur diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.