Şimdi Ara

Elite Dangerous Türkçe Yapay Zeka!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
6.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler, Elite Dangerous oyununun Astra ismindeki yapay zekasını hepiniz biliyorsunuzdur. oyun içindeki bir çok işlemi sadece sesli komut ile gerçekleştiriyor oyun hakkında sorduğunuz sorulara cevaplar veriyor ne yazık ki bunun için çok iyi İngilizce bilmeniz ve çok iyi bir aksana sahip olmanız gerekiyor ayrıca bunun için 15€ yaklaşık 70-80TL'ye denk gelen bir ödeme yapmak gerekiyor bu ödemenin 50-60TL'ye yakını ise sadece Astranın ses dosyaları için yani bu uygulamayı çok daha ucuza maletmek mümkün.
    Astra'nın Türkçe versiyonu için şuan da çalışmaktayız programın neredeyse %80'i bitti şuan da kendimizde Elite Dangerous oynarken kendi uygulamamızı kullanmaktayız. Programa kendi isteğinize göre özelleştirebileceğiniz komut ekleyip çıkarabileceğiniz ve bir bölüm de ekledik yakın zamanda programın demosunu yayınlamayı düşünüyoruz. Bu uygulamayı yaparken bazı masraflar yapmamız gerekti ve tam sürümünü yayınladığımızda satın alacak kitlenin ne kadar olduğunuda kestirmek açıkçası zor şuan 30-40TL gibi bir fiyat düşünüyoruz fakat bu foruma bunu yazmamızın sebebi ücretsiz deneme sürümünü yayınladığımızda bu deneme sürümü sona erince satın almak isteyecek kitle hakkında fikir sahibi olmak ve istediğimiz sayıya ulaşırsa fiyatını da seve seve düşürmeye hazırız tamamen satın alacak kişi sayısına bağlı. Ayrıca daha geliştirme aşamasında olduğu için deneme sürümünü yayınladığımızda Discord adreside paylaşıcağız. Herhangi bir sorun oluşursa sesli sohbet'e katılabilirsiniz ve sorunu çözmek için elimizden geleni yaparız fikir ve önerilerinizde programı geliştirmede bize yardımcı olur. https://mizanart.wixsite.com/elaa Aslına bakarsanız hazır şablonlarla ayak üstü oluşturmuş bir site :) bunun içinde kusura bakmayın sadece fikir sahibi olmanız için oluşturduk programı tamamen yayınladığımızda düzgün bir site açarak buraya linkini ekliyeceğiz. Ayrıca sizden bir isteğimiz deneme sürümünü yayınladığımızda mutlaka deneyin satın alıp almamanız önemli değil deneyerek bize geri dönüş yapmanız bizim için çok önemli.







  • Güzel bi haber
    Sadece Astra yı Türkçe çevireceğiz demişsiniz yada ben mi yanlış anladım :)
  • Magetor kullanıcısına yanıt
    Hayır Astra'yı Türkçeye çevirmeyeceğiz. Türkçe versiyonunu baştan yapıyoruz, baştan bir program kodlamasıyla ve Türkçe seslendirme ile Türkçe komutlar verip yine Türkçe karşılıklar alabileceğiniz bir program yapıyoruz :)
  • anladım oyunu tam bilmiyorum ingilizce olduğu için oynamamıştım bende heyecanlanmıştım Türkçe olacak diye umarım çıkar
    çünki sizinde yaptığınız büyük bir emek birbini tamamlamış olur
  • Demoyu yayınladığınızda buradan duyurup discord adresi verirseniz güzel olur Kolay gelsin.
  • Vallahi tebrikler başarılar umarım bitirebilirsiniz. İyi çalışmalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolay gelsin umarım emeğiniz boşa gitmez
  • Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, umarım beklediğinize değer, ufak tefek pürüzleri var şuanlık hızlıca aşmaya çalışıyorum bittiğinde buradan duyuru yaparım, discort ortamında da doğrudan yardımcı olabilirim. :)
  • Valla türkçe yamasını da yaparsanız o parayı veririm :)
  • sırf oyun ingilizce oldugu için almıyorum...

    anladıgım kadarı ile hem oyun hem içindekı seslı komut sistemı türkçe oluyor

    lütfen yptıgınız zaman haberimimiz olsun..
  • Selam oyunu türkçe yama gibi bir ihtimali yokmudur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akibeel

    Selam oyunu türkçe yama gibi bir ihtimali yokmudur

    Ahh nerede bende çok bekledim biri çevirsin diye. Lakin bunun firmanın ortak çalışması olmadan olacağına ihtimal bile vermiyorum, çünkü datalar online olarak çalışıyor nasıl çevirsin arkadaşlar.
  • BaldurGates kullanıcısına yanıt
    Malesef, dedikleriniz doğru yaptığınız açlıklamı için teşekkürler. Ne yazık ki oyunu Türkçe'ye çevirmemiz mümkün değil :(
  • Tebrikler, çalışmalarınızda kolaylıklar..
  • Merhabalar kolay gelsin öncelikle; Programda PVP yi kolaylaştıracak öğeler mesela; Motora tam ters güç. Hedef geminin power plantını hedef al vs gibi olaylar olursa seve seve alırım..
  • Kolay gelsin, hocam acaba https://github.com/EDCD/EDDI bu eklentiyide türkçeleştirme imkanı varmıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eruhyn -- 24 Şubat 2018; 22:58:5 >
  • Aklıma Black Mirrors'ın ilk bölümü geldi. Yaptığınız çok güzel bir iş. Kolaylıklar dilerim. Oyunu steam sayfasından kontrol ettim. Çoğu dil eklenmiş. Çeviri düzeyinizi ve oyunun kelime hacmini bilmiyorum ama eğer oyunu çevirmek gibi bir düşünceniz de varsa yapımcılarla ile iletişime geçin derim. Cevap verirler/vermezler ama en azından denemiş olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 24 Şubat 2018; 23:9:39 >
  • MaXENeO kullanıcısına yanıt
    BlogKaan kullanıcısına yanıt
    Tabi ki, şuan hali hazırda programda motorlara ters güç verdirebiliyorum, hedef geminin modül kısımlarını hedef almak için de ayrıntılı bir çalışma ile yapabilirim sanırım. Şuan Serial ve demo sürümü üzerinde çalışıyorum.

    Realyzm, teşekkür ederim. Şuan bu proje üzerinde çalışıyorum, tek başıma olduğum için, bu proje bittikten sonra göz atabilirim.

    BlogKaan size de teşekkür ederim. Yetkili konusunda dikkate alacaklarını pek sanmıyorum ama hepimizin bunu denemesi görüşündeyim. :) Doğrudan sitelerinden iletişim formundan dileklerimizi iletirsek eğer belki bir kıvılcım başlatmabiliriz. :)
  • sitenizden deneme sürümünü indirme linkini kullanamadım. kırık link mi ? yada alternatif bir link vermeniz mümkün mü ?
  • bu konu hakkında neden bilgilendirme yapmayı kestiniz. devam ediliyor mu yoksa yarıda mı bırakıldı bizi insan yerine koyup bilgi verseniz !??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.