Şimdi Ara

Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama | Obscure Çeviri - TAMAMLANDI [EL ÇEVİRİSİ] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
5
Favori
5.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Oyunun güncel sürümü ile uyumlu halde şu an yama. Altyazılarda herhangi bir eklemeye rastlamadık. Menülerde yeni eklenen ayarlar (yeni ses ayarları, Nvidia Reflex vb) vardı ve bunların %40'ı kadarı çevrilmedi yalnızca. Oyunu bu sürümle oynamanız hikayeyi anlamanıza mani olmaz diye düşünüyorum. Yine de hatalarla karşılaşırsanız bu konuya yazmaktan çekinmeyin.

NOT: Matsubara'nın yoğunluğu sebebiyle konuya yamayı henüz eklemeyedik. Link: https://www.mediafire.com/file/t8dosieu1nua5z3/CLROBSCR.zip/file

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belvidere -- 4 Ağustos 2025; 2:43:42 >
  • Yama için çok teşekkür ederim. Nedense sıra tabanlı oyunları hiç sevmem; bana aşırı sıkıcı gelir. Ancak bugün bu önyargımı kırıp bu türe bir şans vermek istedim ve şansıma sizin yamanızı gördüm. Gerçekten çok sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 4 Ekim 2025; 16:50:55 >

Yamamızı kullandığınız için biz teşekkür ederiz. Umarım Türkçe yamadan keyif alırsınız. Ben de bu türe ön yargılıydım lakin JRPG'ye vs. girişimle, parti ve sıra tabanlı RPGMaker oyunları vs. oynadıkça bu ön yargım da azaldı. Hikayesini beğeneceksiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

bende çalıştı ama metin göstermeme sorunu var.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.