Şimdi Ara

Citroen C5 aircross magdurlarindan çağri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
1
Favori
34.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes de bi tutturmuş mağdurlar fırsatçılık yaptığı için iptal ettiler, halbuki alakası yok. boyama ve değer kaybını alan kişi sayısı bir iki tane belki vardır. değer kaybını yetersiz bulan ise üç beş tane her yere yazan saçma sapan fırsatçı adamlardır.

tekliflerin neden iptal edildiği gayet açık, citroen baktı boya şikayetlerinin ardı arkası kesilmiyor, hatta sadece c5a değil tüm citroen grubunda aynı sorun baş göstermeye başladı, tünelin ucu bombok bi yere çıkacağı için doğal olarak tüm teklifler geri çekildi, müşteriyi memnun edip zarar edeceğimize mağdur edip kar ederiz dediler. mağdurlara geçmiş olsun demekten başka elimizden gelen de yok.

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt

Bal gibi de alırım sorun eğer boya atması kaynaklı ve servis kayıtlı ise. Yukarda ki arkadaşın dediği gibi Citroen kötü oldu Honda ve pejo gibi olmadığı için. Kendi aracım da Citroen ve sonuna kadar citroenin arkasındayım. En azından aç değiller, seçenek sundular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Bilirkişi 27 bin ila 35 bin tl arası değer kaybı dedi. Citroën hiç uğraştırmadan 50 bin tl + çeşitli hediyeler verdi toplamda 60 bin tl yi buldu telafileri. Bizimkiler ne yaptı peki, her yerde markayı karaladilar daha fazla versinler diye.

Bu sorun tüm psa da var. 3008, 5008 lerde de var, Peugeot bırakın değer kaybını, onarım bile yapmadı, yapmıyor. Psa nın Peugeot'su aynı sorun karşısında müşterisinin yüzüne bile bakmazken psa nın Citroën i 60 bin tl verdi.

Bizzat tanıdığım bildiğim kişiler var, adam aracını ötv indirimli 140 bine almış 60 bin değer kaybına hayır diyor, ne yapsınlar parmak kadar boya kalktı diye araç beleşe mi gelsin?

Ben Citroën in yerinde olsam Bilirkişi raporunu, yaptığım 60 binlik teklifi ve şahsın sosyal medyadaki karalamalarini aynı dosyaya koyup karşı dava açardım.

Citroën Honda gibi Peugeot gibi davranmadığı için kötü oldu.

facebook grubunda bildiğin karalama yaptılar

Adamlarda vazgeçti

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Alın 50 bin TL yi geçin yaptırın aracı.Zaten herkes biliyor olayın neden kaynaklandığını.Hiçbir firmanın yapmayacağını yaptılar adamlar.Peugeot kuş pisliği diyor,Honda kendi kendine yamulan araçtan işçilik parası istedi diye hatırlıyorum.
    Araç zaten tuttu,satarken 50 bin TL lik değer kaybı bile olmayacak belki.Takasa verdiğinde zaten öldürüyorlar,piyasa değerinin 20-30 bine yakın aşağı alıyorlar.
    Yinede eski koşullar için hakkınızı arayın,bu şekilde durum kötü.
    3008 kullanıcısıyım.

Bana 50.000 verse garanti uzatsa bakım hediye etse

bende onlara bir tepsi baklava alır teşekküre giderim

Bunları vereceklerini bilsem tavana ben hasar veririm :)

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Sadece facebook değil, instagram, şikayet ve forum siteleri, sahibinden sitesine ilan açmalar... Citroën iyi bile sabretti.

Citroën bana teklif yaptı ama sonra vazgeçti mağdur ettiler diyenler, sizi mağdur eden bir takım köylü kurnazları, ötv indirimli 142 bin tl ye aldığı aracına 100 bin lira değer kaybı isteyenler mağdur etti sizi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kabul ettiler etmediler ayrı konu. Ben olsam ben de kabul ederdim ama ayrı konu olmuş bu artık.

Şu an önemli olan şu; bu konularla hiçbir alakası olmayan; boya atması olmamış bir C5 AirCross sahibinin; başına bu tavanda boya atması olayı bugün gelse, hiçbir şekilde çözüm üretilmiyor. Çünkü Citroen Türkiye' nin tepesi atmış mış, vazgeçmiş. Sadece kaplama öneriyorlar. Bu kabul edilemez. Citroen' in böyle bir sorumsuzluk yapmak gibi bir hakkı yok. Tabi burası hala bir hukuk devletiyse, yok.

Citroen' in bu tutumu bakiyse, bundan sonra bize de Citroen ve Peugeot' lara yanaşmamak ve bilmeyene de anlatmak düşer, ne yazık ki. 1-3 senede boya atması ciddi bir sorundur, kabul edilemez. O atan boya birkaç seneye paslanır, o pas devam eder, yürür gider ... Citroen C5 aircross magdurlarindan çağri  Detay değil, ciddi bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 8 Eylül 2021; 18:48:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bana 50.000 verse garanti uzatsa bakım hediye etse

bende onlara bir tepsi baklava alır teşekküre giderim

Bunları vereceklerini bilsem tavana ben hasar veririm :)

Alıntıları Göster

Citroen C5 aircross magdurlarindan çağri Citroen C5 aircross magdurlarindan çağri Citroen C5 aircross magdurlarindan çağri 

• Bu boya atma sorunu sunroof olan modellerde de var mı? abimin de bi tane var 2020 model. Daha 10bin km bile değil araç. İnceleyeyim bi

• Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt

Evet seçenek sundular

Boyayalim 50 bin verelim dediler .Vatandaş tamam dedi .Ertesi gün aradılar "yav biz 50 dedik de vazgeçtik iptal ettik bisi vermiycez "dediler

Magdur bir arkadasin söylediği bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 9 Eylül 2021; 21:35:25 >
  • Kalsiyum 17 kullanıcısına yanıt

değer kaybı ödenen varsa paylaşabilirse mutlu oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 10 Eylül 2021; 12:37:28 >
  • icemy kullanıcısına yanıt

Siz 60 bin aldım dediniz

Bunu kanityanilir misiniz ?

• weycell1905 W kullanıcısına yanıt

Allah akil versin

• quote:

Orijinalden alıntı: Jocker35

Siz 60 bin aldım dediniz

Bunu kanityanilir misiniz ?

Karıştırdınız

• weycell1905 W kullanıcısına yanıt

biliyorum o adamı adı fikret ünal mı neydi, adam 2019'da ötv muaf almış aracı tabii o zamanlar ötv indirimli c5a 140 bin civarında.

kanlı canlı gördüm; beyefendi whatsapp mı facebook mu hatırlamıyorum wp'di galiba ''bana 100 bin TL teklif geldi kabul etmedim hahaha'' şeklinde yorum atmıştı o yorumdan sonra zihinsel engellilere'de ötv indirimli araç verildiğini anladım.

Citroen C5 aircross magdurlarindan çağri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

Borçlu Ali Veli

İmza yok

Tarih 2018

Cok inandırıcı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

2018 model c5 yok

Gidin babanizi kandirin

• Konu sahibine sorum, sizde araç yoksa bu konuyu niye bu kadar savunuyorsunuz onu anlamadım ben? Tamam açar bilgi verirsin de her muhalif mesaja cevap yetiştirmek niye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 9 Eylül 2021; 6:8:31 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.