Dekont paylaşır mısınız ödeme yapıldığına dair < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Citroen C5 aircross magdurlarindan çağri (7. sayfa)

-
-
üzgünüm, citroen ile yaptığım anlaşma gereği beyanınızı yerine getiremeyeceğim.
-
Peugeot ve Citroen bildim bileli sorunlu araçlar üretiyor. Her yeni modelde biraz allar pullar millet yine bunları almaya koşar. Hep şunu söylerler bu sefer çok aşama kaydettiler. Sorunsuz araba. Bir süre sonra foyası ortaya çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de anlamadığım nokta ülkemizde tavandaki işlem önemli bir durum bundan dolayı bu riske neden giriyorlar hala anlamış değilim
Citroen hala üst paketler zorunlu siyah tavan diye biliyorum
Peugeot da C5 aircross kadar olmasa da sorunlar duyulmaya başlandı (3008 ve 5008 için diyorum gelenler Siyah tavanlı)
Boyamak için hem emek var hem maddi boyutu var bir de boya atınca müşteriyle ilişki bozuluyor
Hala bu siyah tavan aşkını anlamadım
Dünyada satış yapan ve herhangi bir modeline ısınamadığım tek marka Citroen. FIAT lar bile daha kaliteli ve sorunsuz algısı var Citroen e göre
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jocker35Firma herkese 50 -60 bin felan da teklif etmemiş
Kimisine 10 kimine 20 kimine 50-60
Onu da alabilen var mi bilinmiyor .
Bu kadar göz onunde olan yanlışları da savunmayalim.
Bakalim sonuc ne çıkacak. Mağdurlar mücadele edecek yalnız.
Tavanı boyalı aracı almama prensiplerinde haklılar. Şayet bu durumdaki araçları geri alsalardı; aldıkları aracı bir başkasına satarken tavan boyasının sebebini açıklamaları gerektiğinde, kendi ağızlarıyla kendi markalarının defosunu ifşalamış, kötülemiş ve hatalarını kabul etmiş duruma düşerlerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terkene -- 8 Eylül 2021; 23:18:52 >
Kabul edecek tabi
Ortada kendisinin sebep.oldugu bir hatayı kabullenmesinden daha doğal ne olabilir?
Peki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 10 Eylül 2021; 12:7:17 >
Özelden atınız hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Ussuz
Konu sahibine sorum, sizde araç yoksa bu konuyu niye bu kadar savunuyorsunuz onu anlamadım ben? Tamam açar bilgi verirsin de her muhalif mesaja cevap yetiştirmek niye?Hep takıldığı işsizler kahvesi varmış, yıkılıp Citroen bayisi yapılınca arkadaş kinlenip buraya gelmiş.
Bu iyiydi…😁quote:
Orijinalden alıntı: AtesHırsızıHep takıldığı işsizler kahvesi varmış, yıkılıp Citroen bayisi yapılınca arkadaş kinlenip buraya gelmiş.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Citroen yine müzakere etmiş.
Bizim milletimizle müzakere mi edilir. Bizim milletin maksimalist taleplerinin sonu gelir mi !
Bizim milletimiz Citroen'den araba aldı mı Citroen'i satın almış sayar kendini.
Bak Honda'ya çekti stiri.
Fanları hala bayilerde kuyrukta !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 9 Eylül 2021; 9:16:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: weycell1905
Bilirkişi 27 bin ila 35 bin tl arası değer kaybı dedi. Citroën hiç uğraştırmadan 50 bin tl + çeşitli hediyeler verdi toplamda 60 bin tl yi buldu telafileri. Bizimkiler ne yaptı peki, her yerde markayı karaladilar daha fazla versinler diye.
Bu sorun tüm psa da var. 3008, 5008 lerde de var, Peugeot bırakın değer kaybını, onarım bile yapmadı, yapmıyor. Psa nın Peugeot'su aynı sorun karşısında müşterisinin yüzüne bile bakmazken psa nın Citroën i 60 bin tl verdi.
Bizzat tanıdığım bildiğim kişiler var, adam aracını ötv indirimli 140 bine almış 60 bin değer kaybına hayır diyor, ne yapsınlar parmak kadar boya kalktı diye araç beleşe mi gelsin?
Ben Citroën in yerinde olsam Bilirkişi raporunu, yaptığım 60 binlik teklifi ve şahsın sosyal medyadaki karalamalarini aynı dosyaya koyup karşı dava açardım.
Citroën Honda gibi Peugeot gibi davranmadığı için kötü oldu.Ohha 140 bin verdiği araca 60 bin değer kaybı artı boya düzeltme teklif etmişler adam kabul etmemiş. Mahkeme ne kadar verecek bakalım? 15-20 bişey verir. Orta da kaza yok bişey yok; sade boya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aracimiz c5 degil diye sessiz mi kalalım meseleye?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 10 Eylül 2021; 12:7:49 >
Teklif etmesine etmiş de alabilen görmedik daha o parayı
Ustte bir vatandaş aldım demiş dekont rica ettik gondermedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 10 Eylül 2021; 12:8:9 >
quote:
Orijinalden alıntı: Jocker35Teklif etmesine etmiş de alabilen görmedik daha o parayı
Ustte bir vatandaş aldım demiş dekont rica ettik gondermedi
Görünüşe göre araç sahiplerinin çoğu kabul etmemiş ki firma da teklifi geri çekip buyurun sizin hukukunuza geçelim demiş. Firma 120-30 bin ham fiyat ilke getirip sattığı araç için 50 bin teklif etmiş; aracın fiyatı bu. Tabi bizim ülkemizde ÖTV KDV derken gerçeklerden uzaklaşıyoruz.
Verdiklerini çözüm daha iyi işte Boyanmıyor folyo ile kaplanacak gözükmeyecek. Değeri de düşmez boyanmayınca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 9 Eylül 2021; 8:25:6 >
Boya atma problemi varsa Kaplanacak folyo sökülürken boyayı da alırsa ne olacak?
Kendinizi firmanın yerine koyun adamlar olayın üzerini kapatmak için neredeyse aldıkları paranın yarısını iade ediyorlar ona rağmen hala sosyal medyada linç devam ediyor. bu durumda zaten adamların amacı olayın üzerini kapatmak olduğu için teklif planları başarısız oluyor. Bu kadar sosyal medya şikayetinden sonra o tekliflerden eser kalmaması gayet normal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X