Şimdi Ara

Citroen C3 İçin Nerede ve Kaça Ekspertiz Yaptırabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Citroen c3 alacağım, bir tane de buldum. Fakat almadan önce kilometresinin doğru olup olmadığını görmek, motorunun durumunu öğrenmek ve bnun gibi birkaç kalem şey için bir ekspertiz testi yaptırmak istiyorum. Nerede yaptırabilirim böyle bir testi ve kaça yaptırabilirim?

• herhangi bir citroen servisine gidip kdv dahil 67 lira gibi bir rakama çok ayrıntılı bir expertiz yaptırabilirsin. biz bir arkadaşıma almak istediğimiz c5 i götürdük geçen hafta. bu fiyata 3 saat arabayı didik didik edip galericinin söylemediği boyaları, bir kazayı ve motordaki arızaları gayet güzel tespit ettiler. fiyatı kırıp aracı aldık ve o arızaların hepsini kendi ustalarımıza tamir ettirdik.
  • Siz bu expertizi hangi serviste yaptırdınız öğrenebilir miyim? Ben biraz önce telefonla istanbul kozyatağı'ndaki servisi aradım. Bana 100 TL + kdv ,toplamda 118 TL gibi bir fiyat verdiler. Ayrıca 45 dakika ile 1 saat arası sürüyormuş bu işlem. Sizin götürdüğünüz servis İstanbul'daysa biz de ona götürelim
  • c3 alırken Denizlide citroen servisinde 50 tl e ekspertiz yaptırdım. Boyasına,elektronik aksamına,km geçmişine bakıyorlar.
  • O aracı alamadık ama sanırsam bu expertiz ücreti servisten servise değişiyo.
  • Bende C3 almayı düşünüyorum. Servisler ile konuştum 150TL diyorlar. Acaba 67TL'ye nerede yaptırdınız ?
  • merhaba arkadaşlar,
    bir tanıdığımın arkadaşında (araç sahibini ben doğrudan tanımıyorum ) ilk el 2006 model 170.000 km de servis bakımlı kazası değişeni hatta boyası dahi olmayan bir C3 x furio var..
    bu arkadaş aracını satılığa çıkartmış..
    ben de bu araca talip olmak istiyorum..
    öncelikle 2 sorum var;
    birinci sorum;
    bu araç alınır mı? alınmaz diyorsanız sebepleri de lütfen yazarmısınız?
    ikinci sorum;
    bu araç alınıacak olursa kaça alınır yani ne fiyat önermeliyim?
    yardımlarınız için çok teşekkürler..

not : bu arada ben de ekspertiz yaptıracağım yetkili servise almadan önce?
    güncel bedeli nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cok km yapmış.Bende 2006 c3 var 66.000 km de .. satabilirim..
  • Hiç düşünmeden Bostancı Oto Sanayi sitesinde otorapor var oraya götürün.
    Otorapor Türkiye'de oto ekspertiz işini ilk başlatan kuruluşmuş.
    Adamlar avrupada ne kadar cihaz varsa getirtmişler.
    Örneği yok Türkiye'de böyle birbyerin.
    Eczane gibi.
    125 liraya full oto expertiz raporu çıkartıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.