Şimdi Ara

İzmir'de Atiker/Opel/Chevrolet Özel Servisi/Ustası Tavsiye Edecek Olan Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cruze aracımın ufak tefek problemleri için usta/servis arıyorum tavsiyesi olan ?

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Best Opel'i tavsiye ederim. En son bakım için (baharda) götürmüştüm oraya ve gayet memnun kalmıştım. Tavsiye üzerine size geldim derseniz iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Best Opel'i tavsiye ederim. En son bakım için (baharda) götürmüştüm oraya ve gayet memnun kalmıştım. Tavsiye üzerine size geldim derseniz iyi olur.

teşekkürler
  • güncel
    Rica ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.sanayide yaman özel opel servisi öneririm
    3. Sanayinin orda egem opelin arkasında Ferit Usta var. Arkas' ın en has elemanıydı kendi yerini açtı. Tam bir Opelcidir üstad. Opel ve cevroletten çok iyi anlar. Yeni açtığı için işçilikleri de uygun tutuyor. Parçaları hep Dirik Ticaretten alır ya da aldırır. İstersen pm den cebini yazarım. Kesinlikle memnun kalırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

3. Sanayinin orda egem opelin arkasında Ferit Usta var. Arkas' ın en has elemanıydı kendi yerini açtı. Tam bir Opelcidir üstad. Opel ve cevroletten çok iyi anlar. Yeni açtığı için işçilikleri de uygun tutuyor. Parçaları hep Dirik Ticaretten alır ya da aldırır. İstersen pm den cebini yazarım. Kesinlikle memnun kalırsın

teşekkürler arkadaşlar numarasını da alabilirim zahmet olmazsa
  • Lpg ile ilgili 1.sanayi sitesi 2830 sokakta İlhan Otogaz var..İlhan ustamız İşinin ehlidir..Güvenilir ve temiz iş yapar..Fiyatları da gayet makul ve işinin arkasındadır..Telefon ve adres için pm atabilirsiniz..Memlun kalacağını garanti edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 17 Ekim 2015; 0:55:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Canky

Lpg ile ilgili 1.sanayi sitesi 2830 sokakta İlhan Otogaz var..İlhan ustamız İşinin ehlidir..Güvenilir ve temiz iş yapar..Fiyatları da gayet makul ve işinin arkasındadır..Telefon ve adres için pm atabilirsiniz..Memlun kalacağını garanti edebilirim.

teşekkür ederim İzmir'e geldiğimde uğrarım Atiker bayisi mi ?
  • @hoksi Atiker, Zavoli , Cangas yani 3 markayı bir arada ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Canky

@hoksi Atiker, Zavoli , Cangas yani 3 markayı bir arada ..

Teşekkürler bu arada isminiz nedir selamınızla gideyim
  • Güncel

• güncel
  • Güncel İzmir'de atiker bayisi tavsiyesi olan var mı *
  • Gaziemir 6.sanayide Nil otogaz var atiker yetkili bayii.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

Gaziemir 6.sanayide Nil otogaz var atiker yetkili bayii.

Teşekkürler

1.sanayide ege otogaz ve star otogaz, star otogazdan ibrahim usta brc ve atiker bayisidir işin ehli iyi bir ustadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

1.sanayide ege otogaz ve star otogaz, star otogazdan ibrahim usta brc ve atiker bayisidir işin ehli iyi bir ustadır

teşekkürler
  • Karabağlar doğan otogaz izmirde özellikle buca çevresinde bilinen bir yerdir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.