Şimdi Ara

Ankara Peugeot Özel Servis Tavsiye Tahmini Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2011 model Peugeot 508 araç aldım. Arabanın bir kaç eksiği var beni de rahatsız ediyor. Aşağıda yazdığım şeyleri yaptırabileceğim ankara da tavsiye edebileceğiniz yerler var mı? Tahmini maliyetim ne olacak kalem kalem yazabilir misiniz?

1- Yakıt göstergesi çalışmıyor. Şamandıra değişimi gerekebilir. Direk değişime gitmeden düzeltmeye çalışacak biri lazım. Değişim olursa ne tutar?
    2- Davlumbazların hepsi değişecek.
    3- Yeni bir vites topuzu bende mevcut sadece değiştirecek.
    4- Cam suyu deposunda kaçak var büyük ihtimalle değişecek.
    5- Sustalı 2. anahtar yapılacak.
    6- Kapı fitilleri değişecek
    7- Sol ön kauçuk paspas 10 cm çapında delinmiş, yenisi gerekiyor.

• Başkent sanayi sitesinde Ankara otomotiv adı Peugeot- Citroen ustası Battal usta yardımcı olur
  • 1- orjinal şamandra 500-600 civarı görünüyor internette.
    2- davlumbaz 400'ü geçmez sanırım
    3- ekstra para almazlar
    4- 200 civarı parça fiyatı
    5- ucu açık markadan markaya değişiyor. 150-250 gideri var.
    6- fitiller çok pahalı oluyor. 1000tl'ye yakın parça parası var. Takması kolay kendin bile takarsın.
    7- 50-60 liraya set alabilirsin.
    8- yukarıdakilerin hepsine toplam 200-300 arası işçilik yazarlar.
  • fiyat konusunda bilgim yok ama Vatan Citroen Cemal Usta var, kesinlikle tavsiye ederim

• Onumuzdekı 3 ay sanayıdesın anlasılan. bms motor kazım usta var can can aksesuarcının oldugu sokakta lisenin karsısındakı sokaklardan bırı. Şaşmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 14 Haziran 2017; 21:6:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonjonbaba

Başkent sanayi sitesinde Ankara otomotiv adı Peugeot- Citroen ustası Battal usta yardımcı olur

Battal ustayı bende tavsiye ederim
  • Yazdığım sorunlardan bazılarını serviste bazılarını da Vatan Peugeot Cemal ustada hallettim. Hatta bazı kalemlere para bile almadı bundan sonra oradayım inş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XXXX servisi
    buradaki tavsiyelere göre gittim
    kendisi çok iyi olabilir, kendisi araca bakabilirse, ama çok kalabalık yanındaki diğer ustalar bakıyor, benim araca o bakmadı vallaha baştan sora xxxxxxxxx usta ilgilense gidilebilir
    bir de bilemem tabi ben orjinal parça olmak koşuluyla takılan parça fiyatlarını kontrol ettim bana iki parçada biraz yüksek yazılmış.
    Ayrıca başka bir işlem devam edecekti, yine yanındaki usta hata yapmaya başladığı için yaptırmadım
    ismi hukuki sorumluluk olmaması nedeniyle xxxxx diye belirttim
    şimdi arkadaşlar buradaki yorumlara göre servise gitmeyin ben böyle yaptım yanıldım. Bir tanıdığınız falan olur tavsiye eder öyle gidin
    belki buraya edit girenler servis çalışanı nereden bileceksin
    yani anlamsız yanıltılıyor insanlar
    ama ustalar ve sanayi maalesef sürekli aldat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhlft -- 14 Kasım 2017; 14:49:42 >
  • Ooof of koca Turkiye de usta yok. Fiat araba olsaydi heryerde yaptirmistin. Niye bu pejo ustasi yok hayret bisey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun peugeot ile alakası yok türkiyede hiçbir markanın doğru dürüst ustası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.