Şimdi Ara

Çirkinim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
5
Favori
7.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SS vermeyeceğim çünkü ne kendimi ifşa etmek istiyorum ne de herhangi birinin dalga geçmesine dayanabilirim.

Bugün çirkin olduğumu fark ettim. Gerçekten özürlü gibi bir tipim varmış. Bugüne kadar hep ortalamanın üstü bir tipim olduğunu düşünürdüm ama değilmiş, hatta iğrenç bir adammışım. Her fotoğrafımı görünce bu gerçeği düşünüyordum zaten ama bugün okulda bir arkadaşla çok ısrar üzerine çekilen bir fotoğrafımı facebookta görünce anladım ne kadar çirkin olduğumu. Ayna karşısında o kadar değil gibi ama bilemiyorum belki de aynaya bakarken görmek istediğim gibi görüyorum.

• Elin kolun saglam yuzun yanmams sukret haline.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanın kendisini bilmesi tanıması güzel bişey. İlk adımı atmış oldun böylece.
  • ciddisin galiba :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyu72

ciddisin galiba :(

evet
  • özgüven sorunu yaşıyor olabilirsin, sen pmden at fotoğrafını ben burdan yorum yapayım merak etme zarar gelmez benden kardeşim.
  • Fotoğraflarda kötü çıkıyo olabilirsin ben de dahil bazı insanlar fotoğraflarda iğrenç çıkmasına rağmen gerçekte ortalama bi tipleri vardır ya da ben sadece tipsizimdir bilemicem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim Kıza Açılamıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Sevgilim
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tek fotoya aldanma ne yakışıklılar iğrenç çıkabiliyo...artistler dahil..
  • bende hep kendimi yakışıklı zannederdim ve öyleymişim
  • Tipe bakan mi var cuzdanin kabarik olsun yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: saksıfon

Tipe bakan mi var cuzdanin kabarik olsun yeter

+2012
  • Kardeşim yalan yok bizde yakışıklı değilsin ama şu var daha gelişme dönemin bitmemiş zamanla değişeceksin uzayacaksın ama oturup ben çirkinim diye ağlamakla eline bir şey geçmez spora başla kalıplan iyice boyunda uzar zamanla birde gözlük yerine lens mi ne takıyorlar sende öyle yapabilirsin saçlarına bir stil birde giyiniş yap ortalamayı geçebilirsin.

Yani kendine bakarsan gayet iyi durumdasın ama koyverme daha beter olursun yaşın genç kendine ait bir tarz oluştur, ben çok gördüm öyle bakımsız olup birden kendine belli bir tarz belirleyince tipi düzeleni.
  • bazı arkadaşlara foto yolladım umarım buraya koyup beni ifşa etmezler.

evet ben de bu zamana kadar hep "sadece fotoğraflarda çirkin çıkıyorumdur" diyordum çükü ayna karşısında gerçekten iyi gibi geliyordu tipim, ancak her fotoğrafta çirkinsem bunun bir anlamı olmalı, muhtemelen gerçekten çirkinim.
  • Fotolara bakarak karar verme ben de fotoğraf çekilmeyi bilmem çok kasılırım omuzlarım düşer gülememde vesikalık foto çektirmeye gittiğimde kadın 10 dk bana şekil vermeye çalışmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

Fotolara bakarak karar verme ben de fotoğraf çekilmeyi bilmem çok kasılırım omuzlarım düşer gülememde vesikalık foto çektirmeye gittiğimde kadın 10 dk bana şekil vermeye çalışmıştı

hocam bunca zaman ben de öyle düşündüm, ayna karşısında tipim iyi gibi geliyordu ama ne bileyim be hocam her fotoğrafta özürlü gibiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotp

quote:

Fotolara bakarak karar verme ben de fotoğraf çekilmeyi bilmem çok kasılırım omuzlarım düşer gülememde vesikalık foto çektirmeye gittiğimde kadın 10 dk bana şekil vermeye çalışmıştı

hocam bunca zaman ben de öyle düşündüm, ayna karşısında tipim iyi gibi geliyordu ama ne bileyim be hocam her fotoğrafta özürlü gibiyim.

Hem güzellik göreceli bir kavram sana göre çirkin olan başkasına göre güzeldir

• quote:

quote:

quote:

Gördüğüm kişiyi ben sevmiyorum ki hocam nasıl bir psikoloji yaratıyor sana anlatayım. Birisi iltiaf ettiğinde, bir kız gelip çıkma eklifi ettiğinde "dalga mı geçiyor ki ben de ne sevgili olunacak bir tip var ne de iltifat edilecek" diye düşünceler içinde boğuluyor insan. Ondan dolayı asla gerçek düşüncelerini söyleyemiyorsun bile işi şakaya vurup konu geçiştiriyorsun.

• sıkma canını gardaş. ben de tom kuruz değilim. üzme kendini. hepimiz insanız. insan olmak güzeldir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gördüğüm kişiyi ben sevmiyorum ki hocam nasıl bir psikoloji yaratıyor sana anlatayım. Birisi iltiaf ettiğinde, bir kız gelip çıkma eklifi ettiğinde "dalga mı geçiyor ki ben de ne sevgili olunacak bir tip var ne de iltifat edilecek" diye düşünceler içinde boğuluyor insan. Ondan dolayı asla gerçek düşüncelerini söyleyemiyorsun bile işi şakaya vurup konu geçiştiriyorsun.

Psikolok şart bence Bence kend,ne fazla acımasızca davranıyorsun

• Bende fotoğraflarda kötü çıkıyorum alt cenemde çapraz kapanma var cenem ileride çıkıyor ama normalde çok belli olmuyor. O açıdan pek fotoğraflara takılma güzel çıkmak tipten ziyade yetenek isi(fotojenik olmak)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.