Şimdi Ara

Çirkinim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
5
Favori
7.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de öyle düşünüyordum fakat sadece psikolojik. Özguvensizlik. Dalga geçen arkadaşlar ciddi değiller egleniyorlar. Seni merak ediyorum doğrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece çok kasmışsın. O kadar kötü değilsin. Ben kimseye çirkin demem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotp

SS vermeyeceğim çünkü ne kendimi ifşa etmek istiyorum ne de herhangi birinin dalga geçmesine dayanabilirim.

Bugün çirkin olduğumu fark ettim. Gerçekten özürlü gibi bir tipim varmış. Bugüne kadar hep ortalamanın üstü bir tipim olduğunu düşünürdüm ama değilmiş, hatta iğrenç bir adammışım. Her fotoğrafımı görünce bu gerçeği düşünüyordum zaten ama bugün okulda bir arkadaşla çok ısrar üzerine çekilen bir fotoğrafımı facebookta görünce anladım ne kadar çirkin olduğumu. Ayna karşısında o kadar değil gibi ama bilemiyorum belki de aynaya bakarken görmek istediğim gibi görüyorum.

fotografini yollarmisin?

• Merak ettim şimdi. PM atabilirsen bende bir yorum yapmak isterim.
  • Pm at istersen ifşa etmicem güvenebilirsin

Spora başla kas yap gözlük varsa kurtul herkese yakışmıyo gözlük

• quote:

Orijinalden alıntı: _Sniper

Pm at istersen ifşa etmicem güvenebilirsin

hocam sevdiğimden takmıyorum gözlükleri, sol göz 10 sağ göz 14 numara
  • Öncelikle evet insanlar çirkin olabilir benimde tvde sağda solda görünce şu herifin çocugun tipi bende olsa diye varsayımlar geçiriyorum ama genlerle alakalı yüzünü yırtıp atamazsın
    öncelikle 1)Kendine bakım yap kaş ortalarını al fazla kıllanma varsa ağda yap karı kız işidir deme özen göster ama kaşlarınıda kadın gibi yap demiyorum tabi
    2)Ailenin durumu kötü olabilir oda sende biraz özgüven eksikligi yaratabilir derslerine asıl meslek edin para kazan parayla emin ol en kötü idare düzeyde bir kızı elde edebilirsin kızlara 23-24 lü yaşlara kadar aşk sevişmek yakışıklılık çekici geliyor olabilir ama emin ol 25 yaşına gelip evlenme dönemlerine geldiklerinde aşkın karın doyurmadıgını yakışıklılgınn sadece görüntüden ibaret oldugu işsiz ama çok yakışıklı bir kocasının olmasına ona sadece sefalet vericeğini anlıyor
    3)Bol bol film izle eğer okuyabilirsen kitap oku genel kültür senin konuşmanı açıcaktır
    4)İnsanların yanında kasıntılaşma aa yapamam utanırım yapma yapamadıgın birşey bile olsa onda bulun ve dalgaya al en basiti geçenlerde maç yaparken kızlı erkekli oynuyoruz yerler ıslaktı çim kalçamın üstüne lök diye düştüm hiç bozuntuya vermeden poz verdim fotografımı çeksinler diye ve dalga geçilecek şey komik birşeye dönüştü
    5) son olarakta çirkinim diyorsan lütfen senden kat kat güzel kızlara aşık olma onlarla bir ilişki yaşayacagını düşünme çevrende birsürü tozpembe yaşıyanlar var o kız bana bakmaz de dengini bul veya sana çok yakın duzeyde üst güzellikle birini sana söyleyebileceğim şeyler bunlar ayrıca sakalın daha çıkmamışsa inan çıkınca çok farklı bir tipin olucak demedi deme ben sakallarımı kesince bunalıma giriyorum tipe bak diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Achteruit

Öncelikle evet insanlar çirkin olabilir benimde tvde sağda solda görünce şu herifin çocugun tipi bende olsa diye varsayımlar geçiriyorum ama genlerle alakalı yüzünü yırtıp atamazsın
    öncelikle 1)Kendine bakım yap kaş ortalarını al fazla kıllanma varsa ağda yap karı kız işidir deme özen göster ama kaşlarınıda kadın gibi yap demiyorum tabi
    2)Ailenin durumu kötü olabilir oda sende biraz özgüven eksikligi yaratabilir derslerine asıl meslek edin para kazan parayla emin ol en kötü idare düzeyde bir kızı elde edebilirsin kızlara 23-24 lü yaşlara kadar aşk sevişmek yakışıklılık çekici geliyor olabilir ama emin ol 25 yaşına gelip evlenme dönemlerine geldiklerinde aşkın karın doyurmadıgını yakışıklılgınn sadece görüntüden ibaret oldugu işsiz ama çok yakışıklı bir kocasının olmasına ona sadece sefalet vericeğini anlıyor
    3)Bol bol film izle eğer okuyabilirsen kitap oku genel kültür senin konuşmanı açıcaktır
    4)İnsanların yanında kasıntılaşma aa yapamam utanırım yapma yapamadıgın birşey bile olsa onda bulun ve dalgaya al en basiti geçenlerde maç yaparken kızlı erkekli oynuyoruz yerler ıslaktı çim kalçamın üstüne lök diye düştüm hiç bozuntuya vermeden poz verdim fotografımı çeksinler diye ve dalga geçilecek şey komik birşeye dönüştü
    5) son olarakta çirkinim diyorsan lütfen senden kat kat güzel kızlara aşık olma onlarla bir ilişki yaşayacagını düşünme çevrende birsürü tozpembe yaşıyanlar var o kız bana bakmaz de dengini bul veya sana çok yakın duzeyde üst güzellikle birini sana söyleyebileceğim şeyler bunlar ayrıca sakalın daha çıkmamışsa inan çıkınca çok farklı bir tipin olucak demedi deme ben sakallarımı kesince bunalıma giriyorum tipe bak diye

Kıl sorunum yok, kaşalrım arasında oldukça iyi bir msafe va, kol kıllarım bu ülkenin kızlarının %90'ından daha az
    Sinefil bir insanım, oldukça çok film izlemiş biriyim hatta film arşivim de var kendi çapımda şu an 450 film falan var arşivimde.
    Kitap da okurum ama daha çok internet üzerinden makale okuyorum.
    Maalesef "çirkinim öyleyse güzel kızlara aşık olmayayım/hoşlanmayayım" gibi bir durum söz konusu değil. Beynim yüz güzelliğime göre hoşlanacağı insan tipini seçmiyor. Yani evet belki benim beğeneceğim güzel bir kız bana bakmayabilir. Ancak ben bu durumda isteklerimden vazgeçip aza tamah edecek biri değilim kişilikle ilgili bir mesele sanırım. Ömür boyu yalnız kalırım belki sevgilim de olmaz ama beğenmediğim, sevmediğim biriyle yapamam.
    Sakallar var ama daha sık ve kalın değil.

• hocam pm at. ifşa etmiyicem seni burada. sana pm ile ciddi ciddi çirkinsen çirkin. yakışıklıysan yakışıklı diyicem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Achteruit

Öncelikle evet insanlar çirkin olabilir benimde tvde sağda solda görünce şu herifin çocugun tipi bende olsa diye varsayımlar geçiriyorum ama genlerle alakalı yüzünü yırtıp atamazsın

Kıl sorunum yok, kaşalrım arasında oldukça iyi bir msafe va, kol kıllarım bu ülkenin kızlarının %90'ından daha az
    Sinefil bir insanım, oldukça çok film izlemiş biriyim hatta film arşivim de var kendi çapımda şu an 450 film falan var arşivimde.
    Kitap da okurum ama daha çok internet üzerinden makale okuyorum.
    Maalesef "çirkinim öyleyse güzel kızlara aşık olmayayım/hoşlanmayayım" gibi bir durum söz konusu değil. Beynim yüz güzelliğime göre hoşlanacağı insan tipini seçmiyor. Yani evet belki benim beğeneceğim güzel bir kız bana bakmayabilir. Ancak ben bu durumda isteklerimden vazgeçip aza tamah edecek biri değilim kişilikle ilgili bir mesele sanırım. Ömür boyu yalnız kalırım belki sevgilim de olmaz ama beğenmediğim, sevmediğim biriyle yapamam.
    Sakallar var ama daha sık ve kalın değil.

Kafa yapını mutlaka birgün bulursun yalnız kalırım filan deme sokakta ne insanlar görüyorum kişilik anlamında öküz olan fakat hepsi birini bulmuş ki sen kitap okuyan film izleyen nerede nasıl davranılacağını tipsin en güzel yüz bile bir kezzap veya trafik kazasına bakar unutma kişilik kalıcıdır fakat yüzdeki deri veya kemik dış etkilerden etkilenir fakat ideallerin düşüncelerin sökülemez neyse kafana çirkinliğine takma bir uğraş bul örnek gitarı ben kendi başıma internetteki videolarla ögrendim gitar çalmayı ögren spora başla vucudunu geliştir yabancı dil ögren yani kendini geliştir ben suan 19 yaşımdayım ve geçen yılları yazları boş geçirdiğime yanıyorum sadece bu sene kendini geliştirmek anlamında birşeyler yapabildim hayat geçiyor sen eğlenmene kendini geliştirmene bak

• dostum pm atar mısın bana da merak ettim , bence sen abartıyorsundur kötü değilsin gibime geliyor :)
  • ben sende vasat bi tip göremedim. normal bi tipin var. öyle özürlü bi görüntünde yok ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anexsata

arkadaşım böyle doğmuşsun böyle yaşayacaksın sağlığın yerinde gibi teselli zırvalarını boşver, çirkin doğmuşsun sen seçmedin yakışıklı olan kendimi yarattı yüzünü alış ve hayatını buna göre yaşa boş hayallere dalma hiç güzel sevgilin olmayacak ama yinede yaşayacaksın özgüvenin hep eksik olacak ama yinede yaşayacaskın yapacak bişey yok boşuna TESELLİ arama

adam erdal bakkal

• GÖzlükleri mutlaka çıkar , bir çare bul çıkar.

Kısa kollu ne kadar gömleğin varsa topla ihtiyacı olan birine ver. Gömlek dediğin uzun kollu olur. Kısa kollu giyeceksen tşört giy.

İri bir saat al kendine ve kullan.

PAntolon seçimlerini daha geniş paça almaya bak , en azından slim fit alma.

Saçlarını biraz uzat. Kısa kestirme kafa yapın küçük zaten.

Sakalın çıkıyorsa mutlaka bırak. Mutlaka.

Son olarak , orada sen hariç 4 erkek var ve hiçbiri senden daha yakışıklı değil , sen bu dediklerimi yap o yanındaki elemanlara fark atarsın.

Bir de o senin yanındaki deri montlu eleman ve en sondaki elinde poşet tutan orhan gencebay saçlı eleman kendini çok yakışıklı sanan tiplerden , bunu sezdim fotodan.

Cem yılmaz bu halden

Çirkinim

Bu hale gelebildiyse hiçbirşey imkansız değil

Çirkinim

Çirkinim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göktas -- 6 Temmuz 2012; 3:26:21 >

• pm'den at kardeşim bende yorumumu söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktas

GÖzlükleri mutlaka çıkar , bir çare bul çıkar.

Kısa kollu ne kadar gömleğin varsa topla ihtiyacı olan birine ver. Gömlek dediğin uzun kollu olur. Kısa kollu giyeceksen tşört giy.

İri bir saat al kendine ve kullan.

PAntolon seçimlerini daha geniş paça almaya bak , en azından slim fit alma.

Saçlarını biraz uzat. Kısa kestirme kafa yapın küçük zaten.

Sakalın çıkıyorsa mutlaka bırak. Mutlaka.

Son olarak , orada sen hariç 4 erkek var ve hiçbiri senden daha yakışıklı değil , sen bu dediklerimi yap o yanındaki elemanlara fark atarsın.

Bir de o senin yanındaki deri montlu eleman ve en sondaki elinde poşet tutan orhan gencebay saçlı eleman kendini çok yakışıklı sanan tiplerden , bunu sezdim fotodan.

Cem yılmaz bu halden

Çirkinim

Bu hale gelebildiyse hiçbirşey imkansız değil

Çirkinim

Çirkinim

Öncelikle tavsiyeler için sağ ol kardeşim.

Gözlükleri çıkarmamın tek yolu lens takmak ve göz numaralarım inanılmaz büyük (sol 10 sağ 14), bunun yanı sıra her yıl ya da 2 yılda bir göz numaram değişiyor onun için yeni lens almakta şart olacaktır. Benim gibi biri için lens parası -benim bildiğim kadarıyla yanlış varsa düzeltisn biri- 1000 tl gibi bir fiyat bile olablir. Ben bu gözlüklerden 21 yaşımda ameliyat olduktan sonra kesinlikle kurtulacağım zaten, lens takacağım illa gerekirse ama dediğim gibi şu an zor gibi.

Pantolon seçiminde bacaklarım tombik olmadığı ve düzgün olduğu için dar paça iyidir diye düşünmüştüm ama dar tercih etme diyorsanız tavsiyeyi dinlerim.

Sakal çıkıyor ama nasıl söyleyeyim tam olarak sakal gibi değil hani ergen bıyığıyla gerçek bıyık arasındaki fark gibi düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lotp -- 6 Temmuz 2012; 3:34:48 >

• kardeş bana da yollar mısın resmini. yaşa da bağlı bu tarz şeyler. gördükten sonra yorum yapmam daha iyi olur.
  • quote:

quote:

Gözler baya ilerlemiş, lens zor olur. Camlar falan kalindir kesin ama biraz daha ek masraf ile inceltebilirsin camları.

• pm at bakalım. bende fotolarda pek iyi çıkmam belki imaj olarak 1-2 tavsiye verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

quote:

Gözler baya ilerlemiş, lens zor olur. Camlar falan kalindir kesin ama biraz daha ek masraf ile inceltebilirsin camları.

Yok hocam öz numaralarım "ilerlemiş" değil, "gerilemiş". Beklikten beri (daha 40 günlük halimde beri) gözlük takıyorum. En başta 24 numara mı neymiş gözler. Yıllar için de düşe düşe buraya kadar geldi işte.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.