quote:Orijinalden alıntı: Frank Lapidus quote:Orijinalden alıntı: duygusal-adam quote:Orijinalden alıntı: mLd.bsLy quote:Orijinalden alıntı: duygusal-adam özgüven sorunu yaşıyor olabilirsin, sen pmden at fotoğrafını ben burdan yorum yapayım merak etme zarar gelmez benden kardeşim. Ne merakli adamsin yardımcı olmaya çalışıyorum sadece adam gibi adam duygusal adam :) hakkaten iyi niyetli bir kardeşimizsin :) şaka maka duygusal-adam ı forumda bende seviyorum. forumda çok göze çarpanlar genelde itici oluyorlar ama duygusal-adam hariç.
quote:Orijinalden alıntı: By.Kerem.86 quote:Orijinalden alıntı: Frank Lapidus quote:Orijinalden alıntı: duygusal-adam quote:Orijinalden alıntı: mLd.bsLy quote:Orijinalden alıntı: duygusal-adam özgüven sorunu yaşıyor olabilirsin, sen pmden at fotoğrafını ben burdan yorum yapayım merak etme zarar gelmez benden kardeşim. Ne merakli adamsin yardımcı olmaya çalışıyorum sadece adam gibi adam duygusal adam :) hakkaten iyi niyetli bir kardeşimizsin :) şaka maka duygusal-adam ı forumda bende seviyorum. forumda çok göze çarpanlar genelde itici oluyorlar ama duygusal-adam hariç. lan yeminle duygusal adama iyi bise dicektimde cok usendim adam sempatik geliyo banada siz bunu yazinca bende bi yaziim dedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >