Şimdi Ara

Çirkinim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
5
Favori
7.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotograf biraz uzak ama. kardeşim öyle kafana takıcak bir şeyin yok. gayet normalsin. zaten yaşın biraz daha ilerledikçe yüz hatların tam olarak yerine oturur. saçını düzgün şekillendirdikten sonra sen de kendini beğenirsin. kökü sende saçın 3numara yap, uzat şekil ver. saç insanı çok değiştirir, kendine yakışanı bulursun. ondan sonra sakalının çıkıp çıkmadığını bilmiyorum. eğer sakalın çıkıyorsa sakal bırak. çünkü bir erkeği en çok değiştiren şey sakalıdır. öyle çirkinim triplerine de girme, gayet iyisin kardeşim :)
  • pm atar misin. merak ettim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotp

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Sniper

Pm at istersen ifşa etmicem güvenebilirsin

Spora başla kas yap gözlük varsa kurtul herkese yakışmıyo gözlük

hocam sevdiğimden takmıyorum gözlükleri, sol göz 10 sağ göz 14 numara

Gözler baya ilerlemiş, lens zor olur. Camlar falan kalindir kesin ama biraz daha ek masraf ile inceltebilirsin camları.

Yok hocam öz numaralarım "ilerlemiş" değil, "gerilemiş". Beklikten beri (daha 40 günlük halimde beri) gözlük takıyorum. En başta 24 numara mı neymiş gözler. Yıllar için de düşe düşe buraya kadar geldi işte.

Göz numarasını gerileyebildiğini bilmiyordum, her neyse dediğim gibi, gözlük kullanmaya devam ise inceltilmiş cam kullan, ya da direk lense geç, yaklaşık 1 yıldır lens kullanıyorum. Acuvue Oasys tavsiyemdir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gözler baya ilerlemiş, lens zor olur. Camlar falan kalindir kesin ama biraz daha ek masraf ile inceltebilirsin camları.

Yok hocam öz numaralarım "ilerlemiş" değil, "gerilemiş". Beklikten beri (daha 40 günlük halimde beri) gözlük takıyorum. En başta 24 numara mı neymiş gözler. Yıllar için de düşe düşe buraya kadar geldi işte.

Göz numarasını gerileyebildiğini bilmiyordum, her neyse dediğim gibi, gözlük kullanmaya devam ise inceltilmiş cam kullan, ya da direk lense geç, yaklaşık 1 yıldır lens kullanıyorum. Acuvue Oasys tavsiyemdir.

Hocam gözüm öyle sonradan bozulmuş falan değil. Doğuştan bir hastalık yüzünden. (merak ediyorsanız pm ile bildiririm) Şu an taktığım gözlükler inceltilmiş cam, bundan daha fazla incelmiyor. Bir de numaralar çok büyük olduğundan, numaralar sabit olmadığından lens işi çok pahalıya mal olabilir.

• quote:

quote:

geçmiş olsun benim de sağ 2 sol 2,75

kardeş bana da gönderebilir misin merakımdan değil ben de kendimi çirkin görüyorum hatta ben de gönderirim
  • Allah çirkin şansı versin demiyorlar boşuna, ne çirkinler var güzel güzel hatunları takıyor koluna.Mesele sadece tipte değil.Hal ve hareketler, vücut vb. bu tarz şeylere önem ver çünkü bunlar sana artı katar.Kabullenerek bir yere varamazsın.Kendine bak.Karizma ve prestij herşeydir kardeşim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam gözüm öyle sonradan bozulmuş falan değil. Doğuştan bir hastalık yüzünden. (merak ediyorsanız pm ile bildiririm) Şu an taktığım gözlükler inceltilmiş cam, bundan daha fazla incelmiyor. Bir de numaralar çok büyük olduğundan, numaralar sabit olmadığından lens işi çok pahalıya mal olabilir.

Gözlükleri görmediğim için tahmin de bulundum, açıkçası merak ettim hastalığı, bilgilendirirsen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: daskadir

Allah çirkin şansı versin demiyorlar boşuna, ne çirkinler var güzel güzel hatunları takıyor koluna.Mesele sadece tipte değil.Hal ve hareketler, vücut vb. bu tarz şeylere önem ver çünkü bunlar sana artı katar.Kabullenerek bir yere varamazsın.Kendine bak.Karizma ve prestij herşeydir kardeşim

+1

bu gibi konuları detaylı anlatmak istemiyorum ama arkadaşa hak verdikten sonra bi şeyler eklemek istiyorum.

bu gibi konularda 50-60 defa tekrarladığım şey. kız tavlama da tip büyük avantaj sağlar ama kız seni tanıdıktan sonra için boşsa ne kadar yakışıklı olsan da senden soğurlar. sıradan tiplerin bu konudaki dezavantajı ise sadece ilk zamanlardır. yani 2-3 gün. o 2-3 günü kızla geçirdikten sonra zaten karakterin senin tipini kızın gözünde değiştirecektir. kızın sevmediği bi karaktere sahipsen tipin 10 numarada olsa vasata inecek. tipin vasatta olsa karakterin sağlamsa ve kız karakterini beğendiyse tipin 10 numara gibi gözükecektir. çoğu insanın bu adamda şeytan tüyü var dediği dava budur zaten.

önemli bi dost tavsiyesi olarak el hareketlerinizi kullanın. kızların mest olduğu en büyük konu. ve size avantaj sağlayan durum. misal konuşurken ya da bi espri de elinizi ve kolunuzu anlattığınız olaya göre çocuksu hareketler yaparak şekillendirin. (çocuksu hareket derken pis ve kötü anlamlar çıkarmayın.) küçük çocukların çok sevdiği bi olayı anlatırken bilinçsizce yaptığı el ve kol hareketlerinden bahsediyorum. mesela güzel bi olayınızı anlatıyorsunuz o sırada büyük lafı geçerken el ve kol hareketlerinizle büyük işareti yapın. uzak bi yeri anlatırken el ve kolunuzu dalgalandırarak uzağa doğru uzatın. tabi bu şekilde anlatınca absürd gelebilir ama bi konuşma yapacağınız zaman evde bi deneyin. kendinizi küçük bi çocuk gibi düşünün ve çok sevindiğiniz bi olayı anlatın. o sırada el kol hareketlerinizin dinamiği kendiliğinden oluşacaktır. bayanların bilinçaltındaki eli izleme yetisinide avantaja çevirmiş olacaksınız.

• bence çirkinim ama bu halimle bile berrak tuzunatac ile beraber olmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Göktas

GÖzlükleri mutlaka çıkar , bir çare bul çıkar.

Kısa kollu ne kadar gömleğin varsa topla ihtiyacı olan birine ver. Gömlek dediğin uzun kollu olur. Kısa kollu giyeceksen tşört giy.

İri bir saat al kendine ve kullan.

PAntolon seçimlerini daha geniş paça almaya bak , en azından slim fit alma.

Saçlarını biraz uzat. Kısa kestirme kafa yapın küçük zaten.

Sakalın çıkıyorsa mutlaka bırak. Mutlaka.

Son olarak , orada sen hariç 4 erkek var ve hiçbiri senden daha yakışıklı değil , sen bu dediklerimi yap o yanındaki elemanlara fark atarsın.

Bir de o senin yanındaki deri montlu eleman ve en sondaki elinde poşet tutan orhan gencebay saçlı eleman kendini çok yakışıklı sanan tiplerden , bunu sezdim fotodan.

Cem yılmaz bu halden

Çirkinim

Bu hale gelebildiyse hiçbirşey imkansız değil

Çirkinim

Çirkinim

Hocam hakaten ya bu cem yılmaz nasıl bu hale geldi adamın bir tat bir dokudaki haline bakıyorum bir de şimdiki haline dağlar kadar fark var vücut tamamen değişmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bence çirkinim ama bu halimle bile berrak tuzunatac ile beraber olmam

ahah tipim nasıl olursa olsun zevklerimden ödün vermem, benim de benimsediğim felsefe bu bu konuda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bence çirkinim ama bu halimle bile berrak tuzunatac ile beraber olmam

ahah tipim nasıl olursa olsun zevklerimden ödün vermem, benim de benimsediğim felsefe bu bu konuda

bilmeyen varsa söylüyum neden bu örnek- çağatay ulusoy ile beraberler

• tipin düzgün duruşun yamuk hocam. gerisini sen anla

• hocam bende resminizi pm alabilir miyim?

bende kendimi tipsiz buluyorum.

sana söyleyeceklerim var ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

özgüven sorunu yaşıyor olabilirsin, sen pmden at fotoğrafını ben burdan yorum yapayım merak etme zarar gelmez benden kardeşim.

Banada gönder kanka merak ettim ciddiyim yorum yazarim sonrasinda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm at bakalım çirkin misin gerçekten ? kendimle de kıyaslamak istiyorum.bende çirkin olduğuu düşünüyorum.
    sırf bu sebepten çekilmiş fotoğrafım yok.
  • pm.

ben de fotolarda çok iyi çıkıyorum normalde çirkinim çaktırmayın
  • Sorun sende,bugüne kadar yakışıklı geçinmicektin sonra böyle olur işte.
  • banada at bi yorum yapayım o kadarda kötü değildir herhalde.
  • Dün connected2'de biri geldi çirkinsin dedi. Sonra fotoğraflarıma baktım gerçekten kötü çıkıyorum fotoğraflarda. Gerçi ortalama bir tipim var.
    Ama bunu gerçekten kafama takmam. Yüz güzelliği geçicidir. Gönül güzelliği ise bakidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hater- -- 6 Temmuz 2012; 9:49:39 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.