Şimdi Ara

Asosyalim , Utangacım , Çekingenim , LÜTFEN TAVSİYE VERİN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben çok utangaç biriyim. bilmiyorum neden biriyle konusamıyorum utanıyorum çekiniyorum cok susuyorum düşünün sınıftaki, kızlar aralarında benim üzerime bahse giriyorlar ben bu cocugu sosyalleştiririm konustururum diyee ben ise mal mal bakıyorum tek kelime dahi edemiyorum eve gelince kendimi basbakan gibi görüyorum diyom işte ha bak yarın okulda cıkacam ve espirilerii patlatacamm felan ama okula veya insanların karsısına cıkınca SÖNÜYORUM!

lütfen abiler ablalar yardım tavsiye öneri hepsi lazım ne olacak benim bu sonum ne yapmalıyım

• gel bebeyim sosyalleştir beni diyip üstüne atlasaydın ya bendede aynı şeyler var ama ne ben onlarla muhatabım ne onlar benle muhatap gül gibi geçiniyoz onlar beni kesiyor ben onlara yüz vermiyom sanki sevgilim varmış gibi
    Adam gibi Oyuncu
    World of Warcraft - Dota 2 - H1Z1 - CS:GO - HoTS - Diablo 2/3 - Starcraft 2 - Civ 5/BE - AOE 2 - AOM
  • psikiyatriste git.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • Aşağıdakileri sırayla davranışlarına eklemeye çalış, içselleştir, birini yapmadan ötekine geçme:

1- Sesli ve kendinden emin konuş, kelimeleri yutma. (Biri cevap verdiğinde)
    2- Insiyatif al. Yani atıyorum, bir görev var, ona gönüllü ol. En bariz örnek: sınıf başkanlığı
    3- Fikirlerini paylaşmaktan korkma, fikirlerini paylaşırken de sesli ve kendinden emin konuş.
    4- Muhtemelen sınıftakilere artık nasıl biri olduğunu gösterdiğin için değişmenin tuhaf olacağını düşüneceksin. Böyle düşünme, fakat düşünüyorsan bir spor kursuna yazıl, oradakilerle takıl. Hem spor iyidir. Bilgisayarı azalt zamanı spora yatır.
    5- Bunları yaptıktan sonra kendinle barışık ol.

Edit: Psikologa gitme. 4 ve 5'i söyleyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jo_be -- 3 Aralık 2015; 13:47:59 >
    Daha Fazla Göster
  • montevo kullanıcısına yanıt
    param yok
    vallahi hocamm şuan varya yukarıda yazdıklarının hiçbirini yapmıyorum ama yeterrrrrr ulan yeter artıkkkk birazz etrafa korku salmanın vakti geldii yeni bir dwayne johnson doguyor . HOCAM BUNLARI BİREBİR UYGULAYACAMM BAKALIM NELER OLACAKK
  • paran yok anan baban da mı yok?halen öğrenci isen zaten babanın ssksı üzerindesin.git devlet hastanesi psikiyatri bölümüne.hiç olmadı eczaneden 10 mg selevtra al.bir iki kullanışta etkisini görecksin.günde 1 tane akşama doğru iç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dost2131

Ya ben çok utangaç biriyim. bilmiyorum neden biriyle konusamıyorum utanıyorum çekiniyorum cok susuyorum düşünün sınıftaki, kızlar aralarında benim üzerime bahse giriyorlar ben bu cocugu sosyalleştiririm konustururum diyee ben ise mal mal bakıyorum tek kelime dahi edemiyorum eve gelince kendimi basbakan gibi görüyorum diyom işte ha bak yarın okulda cıkacam ve espirilerii patlatacamm felan ama okula veya insanların karsısına cıkınca SÖNÜYORUM!

lütfen abiler ablalar yardım tavsiye öneri hepsi lazım ne olacak benim bu sonum ne yapmalıyım

Ayni bem napcaz bu utangaclik isini

• ALLAH <3 ALLAH I SEW HOCAM.

• Korkularının üzerine git, emin ol atlatırsın. O kızlar yine iyiymiş ha, genelde dalga geçiyorlar senin gibi tiplerle, eğer seni sosyalleştirmeye felan çalışırlarsa sakın reddetme.
  • Onların senden ne farkı var onlar eğleniyosa sen de eğlenebilirsin. Rezil olmaktan korkuyosan öyle sus pus oturunca daha çok dikkat çekiyosun ve rezil oluyosun bence, herkes gibi ol işte

SONY XPERIA™ Z5 | White
  • Bosver kimseyi takma her zaman tek tabanca gez. Ben de oyle yapiyorum kimseyi takmiyorum cunki ben haric herkes aptal durumundayim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi anlamıyorum sizi yahu.Bak şimdi sana asosyal ve kinseyle konuşamamk güzel geliyor ama iş gğç sahibi olup evlenince gençlik yıllarını özleyeceksin ve o yılları dolu dolu yaşayamadıpın için çok pişman olcaksın.

Bu hayatta rahat olacaksın.İçinden geldiği gibi konuşcaksın.Kızdan utanmak nedir yahu.Kız işte alttarafı karşı cinssin.1-2 arkadaşımda böyle sonra "abi niye brnim sevglim yok " diyor salak.

Bak arkadaşların bile seni seviyor ki seni sosyalleştirmek istiyor.Yani işin daha rahat.Yarın okula git onu diyen kıza günaydın diyerek başka kabuğunu kırmaya.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.