Şimdi Ara

Çirkin olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle kendimden bahsedeyim.1.90 üzeri iri yarı ve baya çirkin biriyim.İriliğim ve suratımın çirkin olması yüzünden gorile benzetirler.Tabi bu goril lafını bir kişi değil epey insan söyledi.Çirkin olmak yerine göre kabul edilebilir ama çok çirkin olmak bu biraz zor işte.Sevgili olarak düşünmeyin olayı hemen,birinin sizi sevmemesini kabulleniyorsunuz ama sürekli insanların çirkin diye bahsetmesi canınızı sıkabiliyor.10 yaşında küçük yeğenimin gorile benziyorsun lafı epey canımı sıkmıştı.İnsan şanssızlığına sinirleniyor aslında,sonuç olarak çirkinlik genetikle alakalı.Anne tarafıma çekseydim güzel bir hayat yaşayabilecekken dedeme benzediğim için bombok bir hayatım oldu.İsteseydim kız arkadaşım olurdu baya güzel kızlar yazıldı lakin bunu sırf param için yaptılar bunu bildiğim için uzak durdum.Bir insan seni paran için sevecekse ne anlamı var?Gerçek sevgiyi hayatı boyunca tadamaz çirkinler.Bir çirkin bir çirkine zorunluluktan bakar sevdiği için değil.Yani çok paranız olup güzel birini bulsanızda kendi ayarınızda birini bulsanızda gerçek aşkı yaşama şansınız çok düşük.Güzel birini görünce şansına sövüyor insan.Onun yerinde biz olabilirdik ama şans işte.Yaşım 32 ye vardı nerdeyse hep düzelir diye düşündüm ama hiç düzelmedi.Seneler geçtikçe iyice umudunu yitiriyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi actaest -- 28 Ocak 2017; 1:48:8 >

• 172 cılız fakirleri de düşünün
    Edit: yaşınız32 imiş kardeş kelimesini sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLoser1 -- 28 Ocak 2017; 1:49:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :(

• Çirkinliği en iyi ben bilirim hocam..

O kadar tipsizim ki eve misafir gelince ailem beni odaya kitliyor..

• Tam genç bir kardeşimizin isyanı diyecektim ama yaş 32 yi görünce sustum
  • daha çok piskolojik problemlerin var gibi....
    tüm dünyadaki kadınlar çok güzel zaten...mantığa gel....limon sık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Ocak 2017; 1:52:20 >
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Genelde kedi köpek falan eve misafir gelince odaya kilitlenir.Ailenizi egm ye şikayet ettim hocam.Artık güvendesiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38erciyes -- 28 Ocak 2017; 1:59:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çirkin olmak iğrenç bişey
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

daha çok piskolojik problemlerin var gibi....

Psikolojik problemleri arttıran bu zaten.Ne kadar dışlanırsan o kadar içleniyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 38erciyes

Genelde kedi köpek eve misafir gelince odaya kilitlenir.Ailenizi egm ye şikayet ettim hocam.Artık güvendesiniz..

Umarım tipsizliğimden ötürü beni içeri almazlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

daha çok piskolojik problemlerin var gibi....

Güzel olup çirkin olmak önemli değil,sürekli birileri bakıp iğrenç iğrenç sırıtmıyorsa veya gorile benziyorsun gibi iğrenç yakıştırmalar yapmıyorsa sevgili konusu kabullenilir dediğim gibi.Ama diğeri o kadar kolay değil.
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer konuda "ben golden retriewerim" mahiyetinde cevap yazmışsınız.Kusura bakmayin.Kedi köpek misafir gelince odaya kapatılır.Şikayetimi geri çektim.

• Baskan madem para var niye uzuluyosun ki? Maşallah boy posta var 3 5 estetikle yeniden doğmuş gibi olursun, bi de spor neyin yaptın mı tamamdır. Ama nacizane tavsiyem maneviyata yönelin iç huzuru arayın, sizi kişiliğiniz icin sevecek insanlarla beraber olun.

• actaest kullanıcısına yanıt
    tipsiz olup nerelerde olan kankam dolu evlenip çoluk cocuğa karışıp newyorkta yaşayanımı arasın kariyer olarak koca holdingte parmakla gosterinimi ararsın yaşın 32 ergen tripi atman komik olmuş kafa bozuksa isterse tipin çok iyi olsun yine bir halt olmaz piskolojik destek al...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Ocak 2017; 1:58:24 >
  • Yakisikli olsaydin bu sefer de seni bu yuzden sevecekti kizlar. Paran için sevmeleriyle cok yakisikli oldugun icin sevmeleri arasinda fark yok. Aşk diye birsey yok kandirmayin kendinizi hersey cıkar iliskisidir. Win win !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oymakus -- 28 Ocak 2017; 2:8:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzellik görecelidir.
  • tipsizlik konusu ben ortama girdiğimde kapanır
  • kırkbeş seni görmeyeli baya oldu. iri adamsın bodyguardlık yap.

edit:zaman akıyo beyler. çirkinim diye bırakmayın hayatı. alışın bu duruma. düzelmeyecek çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9411D68E -- 28 Ocak 2017; 2:11:51 >
  • Boşverin sevip sevilmeyi .Aç kalmamaya bakın .Yaşamın vahşi doğadan farkı yok çünkü .
  • kızı güzel seversen sana bağlanır,tip mip görmez ,,, yalnız bunun için aktivasyon enerjisi lazım, malum kimyasal tepkime oluşması için belli bir eşiğe kadar ısıtmak lazım,o eşik geçilmeden tepkime olmaz ,, bu para olur, kişilik olur, esprili olmak olur, enteresan kişilik olur, yani bir şekilde kızın ilgisini merakını çekmen lazım, sonraki kısımda kızı öyle sevki kız '' beni bundan fazla kimse bu kadar sevemez'' desin

bu arada elinden geldiğince tipini düzelt,kilon varsa fazla kiloları erit, giyimine kuşamına özen göster,sırf giyim kuşam bile birçok kızı cezbediyor çok önemli,, bunlara dikkat edersen işin kolaylaşır
  • Ya reis bak boy pos var. 1-2 estetikle tipin baya düzelir. Bir de vücut yaptın mı varya efsane olursun. Her şey yüz değildir six pack , baklava gördü mü kızlar ,tayt, göğüs gören erkek gibi şey olurlar. Dışarı vurmazlar ama bak en basitinden bizim sınıfın en güzel kızı baya egoist bir kız hiçbir şeyi beğenmez şu adamdaki karın kaslarına bak ya of of dedi. Başka bir program vardı sınıfta muhabbeti dönüyordu kız ben x i tutuyorum dedi başka birisi x i mi seviyorsun karın kaslarını mı dedi kız da gülüp kaslarını dedi.

Konuyu başka yerlere çektim neden böyle yaptım bilmiyorum neyse tipim 1 seviyesinden 4 e çekersen , vücut da yaparsan 4 ü 8-9 yaparsın mesela tatile gittin denize girceksin beach desin çıkarttın t shirt i mis gibi vücut bak yemin ediyorum para için filan değil 4-5 gün takıl 2-3 kız ayarlarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.