Şimdi Ara

Yakışıklı olmak çok adaletsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
5.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bara cluba gidip kızla bakışıp kızı düşürebiliyosun.

İlk görüşte kızlar senden etkilenebiliyorlar.

İlk defa tanıştığın birini etkileyebiliyorsun.

İnstagramda- tinderde tak diye kız düşürebiliyorsun.

Çirkinsen,

Barda clubta hiç şansın yok
    İlk görüşte kızlar senden etkilenmiyor
    İlk defa tanıştığın birini etkileyemiyorsun
    İnstagram-tinder hayal bile olamıyor.

Çok adaletsiz değil mi

• Yok kizlar iç guzzelige önem veriyehh safsatalari var bide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim adaletli olduğunu söyledi ki :')

• Kızlar iç güzelliğie önem veriyor, kızlar özgüvene bakıyor diye hikaye anlatan bir sürü yayıncı youtuber var hepsi de yakışıklı.

Yakışıklı bir adam asıl mesele özgüven asıl mesele kızı güldürmek diye hikaye anlatamaz. Çirkin bi adam kızları sürekli düşürüyosa kendince bi hikaye anlatabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz 100 çirkinden 1i 2si öyledir.

Kimse hikaye anlatmasın erkek tamemen kızın güzelliğine bakıyor. Kızlar niye bakmasın ? Kızlar da bakıyor
  • İlk görüşte benle yakın ilişki kurmak isteyen kızlardan uzak duruyorum buyüzden, kaşıma gözüme gelen kızı ne yapayım ben, beynimin içindekine konuşmalarıma ilgi duyan kıza bakarım.

• Yakışıklı sessiz kalsa cool oluyor. Biz sessiz kalsak a sosyal oluyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Şov yapma kardeşim sen gidip çirkin bir kızı direk kafanda ignorluyosan sen de tipe önem veriyorsun git dünya çirkini bi kızla birlikte ol bakıyım burda şov yapmaya benzemiyo olaylar.

Kız elbette senin tipine aşık olmaz, tipini beğenir yakınlaşmak ister karakterini tanırken olumlu yaklaşır aynı espiriyi yakışıklı eleman yaptığında komik gelirken çirkin biri yaptığında hoşuna gitmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yolda yürüyom tum kizlar bana bakıyo megersem kapsonumun başlığı cikmis omuzda sallaniyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kizlar iç guzzelige önem veriyeaahh ama evlenirken
  • kızların canı cehenneme kendim için yaşamaya başladım artık

• İSİMSİZadam İ kullanıcısına yanıt
    Şov mov yok kelimelerini dikkatli kullan!
    Ben erkeğim, ilk baktığım şey tabiki de kadının güzelliği vücudu, kalçaları, göğüsleri olur. Erkek ile kadın beyni aynı değil, ben kadından cinsel ilişki talep ederim kadında uzun süreli ilişki talep eder.
    Kendi özelimde daha konuşmalarımı düşüncelerimi bilgimi görmeden kaşıma gözüme gelen ve ilişki talep eden kızı direk elerim onunla ilişki yaşamam.

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Kesin öyledir.

Anlatmaya çalıştıklarımı çarpıtma asıl noktaya odaklan.

Bir kadın önce bir erkeği dış görünüşüyle yargılar ve geçer not alırsa karakterine bakar. Ama dünyanın en karakterli erkeği de olsa çirkin oldugu sürece ilk engeli aşamadadığı için çakılır.

Erkekler için de durum aynıdır önce dış görünüşüyle yargılar. Eğer uzun ilişki düşünüyosa karakterine de bakar ama çirkin birini sırf karakteri iyi diye kimse sevmez bu gerçek olandır.
  • Zaten öyle' bariz yakışıklı bir adam yolda giden 10 kızın 8inden numara alır instagramda bı mesaj atsa anında geri dönüş alır illaki red yer bir kerede olsa ama genel olarak çok zorlanmaz Mesela böyle bir adam olduğunuzu düşünün kız işleri sizin için çocuk oyuncağı olur. Yakışıklı olmak çok adaletsiz

• Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Senin sevgilin var sen hangi yüzle konuşuyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: themann41

Zaten öyle' bariz yakışıklı bir adam yolda giden 10 kızın 8inden numara alır instagramda bı mesaj atsa anında geri dönüş alır illaki red yer bir kerede olsa ama genel olarak çok zorlanmaz Mesela böyle bir adam olduğunuzu düşünün kız işleri sizin için çocuk oyuncağı olur.
    bunu bizim orada Ayberk diye bir çocuk var ona benzettim baya benziyor ama kızlar bakmıyor bu fotoda attığın elemanı erkekler yakışıklı bulabiliyor ama kızlar bulmaz neden bilmiyorum ama kızların %90'ı esmer erkek tercih ediyor.

• Ben kızlarla hayatta işim olmaz kendi hayatıma bakarım ama şöyle bir gerçek var yakışıklı olsanız da tipsiz olsanız da fark fark etmiyor kızların hepsi paraya bakıyor sen al çirkin birini bindir bi üstü açık mercedese kıza kaş,göz işareti yapsın anında düşer.
  • Auuuuuu yine çıldırdım

• thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Esmer erkekleri tercih ettikleri doğru hocam evet ancak bu adamada bakılır yani😂adamin ismi eliran David biton' bu arada esmer erkekleri sevme nedenleri daha sert yüz hatları daha erkeksi durması bence mesela baby face bir erkek genelde genç kızların dikkatini çeker ama esmer olgunlarinda çeker.

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

Senin sevgilin var sen hangi yüzle konuşuyorsun?
    Kolay mi oldu oğlum. Bizde kötü yollardan geçtik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.