Şimdi Ara

çirkin ama karakteri güzel kızla olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kazak bir kız arkadaşım var sürekli hediyeler alıyor. borcum olduğunu bildiği için hesap ödetmiyor. ayak tırnağım uzasın alır makası düzeltir. aynı oyunları oynuyoruz hayata bakış din müzik zevki vs. aynı.

lakin kız çirkin. 95 kilo babuşkalardan işte öyle diyeyim. 3 aydır sadece karakterini sevdiğim için seviyormuş gibi rol yapıyorum. ama ayrılırsam bir daha böyle karakterli birini bulamayacağım.

hep paramı yiyen prenses hatunlarla takıldım. sevildiğimi hiç hissetmedim. sohbet edemiyorduk hiç ortak noktamız olmazdı. hem güzel hem kafa kız imkansız gibi siz ne yapardınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 9 Haziran 2025; 18:59:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çirkin olması sorun değil ama kilolu olması bence problem.

• Kilo verse nasi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakter güzelse daha ne olsun :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • köyden akrabam geçen sene evlendi. geçen yaz düğünde kız zayıf bişeydi. bu sene bayramda bi gördüm, kız bildiğin teyzeye dönüşmüş. çok değişmiş. çıtı pıtı genç kız formatındaydı şimdi 2 çocuk annesi teyze formatına geçmiş.

• Sıcak fırsat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çirkin dediğin biriyle niye görüşüyorsun ki? iki yüzlü müsün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rol yapıp kızın vaktini çalıyor, sonra da ona büyük bir hayalkırıklığı yaşatmanın altyapısını hazırlıyorsun...

• sadece karakter iyi deyip geçiştirmeyin. hem dış güzellik hem karakter her ikisi de önemli. biri olmadığında diğerinin olması bir şey ifade etmiyor.

• çirk,n kız diye bir şey yoktur. makyajsız,estetiksiz ve bakımsız kız vardır.

bakın çok güzel hareketlerdeki şişko pelin zayıflayınca ne güzel kız olmuş.

çirkin ama karakteri güzel kızla olur mu

çirkin ama karakteri güzel kızla olur muCeleb Doseyoutube
    Ünlü Oyuncu Pelin Öztekin, kilo değişiminden sonra hayatındaki değişiklikleri anlatıyor ! Kanalımıza abone olmayı ve eğlenceli videolar için bildirimleri açmayı unutmayın ! Telif Hakkı Bildirimi Bu kanalda paylaşılan içeriklerin büyük bölümü, kamuya açık kaynaklardan derlenmiş röportaj ve görüntülerden oluşmaktadır. Tüm haklar, ilgili içeriklerin orijinal sahiplerine aittir. Bu kanal, içeriklere değer katmak amacıyla eklemeler ile özgünleştirme yapmaktadır. Eğer kanalımızda yer alan herhangi bir içeriğin kaldırılmasını talep ediyorsanız, lütfen celebdosee@gmail.com üzerinden bizimle iletişime geçin. Talebiniz, kısa sürede sonuçlandırılacaktır.ünlü röportajı #magazin #shorts #gündemvideoları #ünlüaçıklamaları #viral #röportaj #magazinkonuşmaları #ünlüler
    https://www.youtube.com/shorts/ZF7eFmPR4rc?si=aO0A8shKDBn9WXIJ

• 95 kilo gerçekten fazla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.