|
Ben bir kızla sevgili oldum kız ilk başlarda beni zengin sanıyordu diyodu ki ben paraya önem vermem filan sonra bunla yemek yemeye gittik yedik içtik 250 lira hesap geldi kız bana baktı bir aksiyon bekledi ama benim cebimde 10 liram var o da yol param neyse 10 lirayı aldım bıraktım masaya kız bana soruyor alman hesabı yapalım diye dedim param yok fakirim babam para yollamiyor diye neyse kıza hesabı ödettim. Sonra gittik sahile ben dedim canım dondurma çekiyor kız da paramın olmadığını biliyor ama cimri gözükmemek için bahaneler üretmeye başladı ama ben gittim dedim 3 er top dondurma aldık. sonra yine kıza hesabı ödettim çünkü kız rezil olmamak için hayır diyemiyor satıcılara. Ardından kız bana çok alttan aldığını ama artık parasının kalmadığını anlatmaya başladı ben de tamam dedim markete gidelim dedim yurtta yemek için bir şeyler alıcam sonra kız dedi madem paran yok nasıl alıcam ben de dedim pahalı bir şey almiycam 10 liralık bisküvi alıcam yurtta yerim dedim sonra kız ikna oldu migrosa girdik ben gittim 3 paket milka aldım dedim ki indirimde sende al filan ona da 1 paket aldım cips aldım sonra o da çikolata aldı iki tane kasaya gittik dedim ki sen ürünleri geçir burda kalabalık yapmayalım kasanın sonuna geçtim sonra o her şeyi geçtikten sonra biraz uzaklaştım kasadan bana baktı el işareti yaptı oralı olmadım sonra kız da kasiyere almiycağını söylemiş ve hiç bir şey almadan yanıma geldi ve dedii ki sen ne pislik cimri aşağılık bir herifisin dedi ve gitti. Yani kızın bir çikolata parası ödememek için yaptığı rezilliği görünce ben de ardından gitmedim markette bağırdim dedim sittir git diye sizce burda kim haklı? Kız en son cimrilik yapmasa günümüz güzel bitebilirdi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler