Şimdi Ara

C2 den Ciddi Anlamda Kız Bulan Var Mı? (SEVGİLİ,ARKADAŞ,DOST)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
3
Favori
8.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru gayet açık beyler c2 den ciddi anlamda sevgili,arkadaş,dost olarak kız bulan var mı?

EDİT: Bulduğunuz kızlarla gerçek hayatta görüştünüz mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Commander -- 23 Ağustos 2015; 15:41:43 >

• evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki

• bu tiple bulmam zor
     C2 den Ciddi Anlamda Kız Bulan Var Mı? (SEVGİLİ,ARKADAŞ,DOST)

• Buldun hem de çok :(

• Orası kezban kaynıyor ya da bana öyle denk geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C2 ne bilen var mı
    Patlayıcı heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost fire -- 23 Ağustos 2015; 18:20:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir kere girdim o siteye, ondada şuan en yakın kız arkadaşımı buldum

• 2 tane arkadaş buldum. biri çıkmak felan istedi ben istemedim. takıntılı bi kızdı. konuşmayı kestim. diğeri ile çok güzel bir dostluk yürütüyoruz. ama c2 girilecek ortam değil 10 kişiden 1 i akıllıdır. girdiğime pişmanım. forumda görüp neymiş diye girmiştim
  • 2 sene önce sevgili yapmıştım oradan, gayet de güzel bir ilişkimiz oldu tanıştıgımıza asla pişman degilim ama artık internet üzerinden biriyle tanışmak saçma geliyor
  • Ben ordan tanıştığım kizla 3 ay ciktim. Ha kizla dershanede ayni siniftaydik onun da etkosi var tabi

• Var. Geçen sene hiç tanımadığım bir kızla buluştum, az bir şey yiyiştik ama bir gün sürdü.
    Başka bir kızla da 6 ay konuştuk ama görüşmedik, araya biri girdi.

• Farklı zamanlarda 3 fuck buddy 2 tane de flört ettiğim oldu. Şimdi çok bozuk ama 2 sene önce çok iyiydi.

• C2 yalan. Kız yok.

• iki gün önce meraktan yükledim, dün de bir kız düşürdüm. bu arada normalde zaten sevgilim var benim, sadece meraktan öylesine 3-5 kişiye yazdım. işte baktım kızların birinin profildeki fotoğraf gayet güzel, konuşuyoruz da, iyi gidiyor her şey, whatsapp'a geçtik, sonra instagram'ını istedim. instagramı bi' açtım, direk telefonu elimden düşürdüm korkudan. Beyler abartmıyorum kız 100 kilodan fazla ve öyle bir profil fotoğrafı var ki inanın belli olmuyor bu durum. Tabi direkt kendimden soğutma çabalarına girdim, şimdi konuşmuyoruz.
  • evet
  • Cok dusurdum 6 fuck buddy 4 flortum oldu dalgaya girer numara alir verir cikardim ama simdi bozulmus

• 2012-2013 zamanları iyiydi, baya ekmek yedim o siteden. Uzun süredir de girmiyorum. Yaş ortalaması düştü deniyordu sözlükte.

• bir sene önce buldum bu siteyi. arada canım sıkılınca giriyorum. anonim olarak girip sağlam muhabbetle 20 civarı kızın numarasını aldım. ikisiyle güzel şeyler oldu duygusal olarak ama bitti. kalanlardan 6-7 tanesiyle de güzel şeyler oldu ama duygusal olarak değil. 2 tanesi kafa kızlardı arkadaşlık mertebesine aldım onları. 2-3 tanesiyle hiç anlaşamadık numaralarını bile sildim. biri 16 yaşındaymış belli etmiyordu sorunca söylemedi sonra ben bir şekilde buldum, o yüzden ona da sen benim arkadaşım ol dedim. ötekiler de başka şehirdeler, ama aynı şehirde olsak yine olur bir şeyler onlarla da, şimdilik fotoğraflarla idare ediyoruz.

bahsettiğim 20 civarı kız tipimi c2'de hiç görmedi, hepsi whatsapp'ta gördü. o yüzden tip değil muhabbet daha önemli. kısaca işi bilene her yerde az çok ekmek var gençler.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.