Şimdi Ara

Çiftlige Ev Telefonu Nasıl Baglatırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi ben ev telefonu baglatmak istiyorum internet için şuan vınn kullanıyom biraz can sıkıcı bu vınlar hem pahalı hem kotalı ne film izleniyor ne oyun indiriliyor!

bende Türktelokoma başvurdum adamlar geldi yaklaşık 3/4yıl önceydi çekmediler yasak dediler bu dogrumu sizce.
    şuan başvursam hat çekerlermi evimiz ilçeden 1.300 metre uzakta yani bir buçuk kilometre yol üzeri bide.

ne yapmam gerekiyor vın iyice bıktırdı artık bi çözümü olan varmı yada nasıl telefon baglatırım ?

şimdiden teşekkürler

• Ben de başvurdum 6 aydır internetim yok eve telefon hattı vermiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Senin durumunda Film için Digiturk veya D-Smart benzeri uydu anteni kurmak ve işlerini halletmek için cep telefonu üzerinden internete bağlanmak mantıklı olur.
  • Turkcell eğer ADSL VDSL Hizmeti veremiyorsa şu paketi alabiliyorsunuz..https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/bilgisayardan-internet/4-5g-evde-vinnwifi-kampanyasi?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.