Şimdi Ara

Turk telekom cayma bedeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben pttcel kullanıyordum taahütümün bitmesine son 28 gün kala türkcele geçiş yaptım. Şimdi kullanmış olduğum 2 gun için ne kadar çıktı diye faturama bakayım dedim Türk Telekom cayma bedelide eklemiş faturama 877 tl fatura çıkarmış. Buna itiraz edebilirmiyim İnternette baktığımda son 1 ay cayma bedeli olmaz diye yazıyordu ondan geçiş yaptım fakat böyle birşeyle karşılaştım. Nasıl ne yapmam gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son fatura dönemine girip ciktysaniz cikmamasi lazım.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Çıkmış maalesef bundan sonra ne yapabilirim peki ? Bilginiz var mı teşekkür ederim şimdiden

• mAcArTy41 kullanıcısına yanıt

Hocam bir fatura detaylarini atin bakalım. Farklı bir sey yoksa itirazlari yaparız..

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Pttceli arayıp fatura detayını gmailime atmalarını isteyeyim inşallah bu haksızlıktan dönerler

• mAcArTy41 kullanıcısına yanıt

Tamamdir hocam. Tahhutlu ek paket vs almis miydiniz? Detaylar gelince bakalım

• Ben ttkoma geçeli 1 hafta oldu fakat internet konusma vs sıkıntılı baska operatöre geçsem cayma bedeli nasıl hesaplanıyor arkadaslar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şikayetvar sitesinde çok madur var. 3000- 4000 TL cayma bedeli çıkmış. Bende Türk Telekom dan vodefone geçiş yaptım .27 gün kalmıştı taahhüt bitmesine. Bu akşam vodefone açılacak. Korkmaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_ps -- 2 Mayıs 2025; 14:17:48 >
  • Maalesef bu yaptıkları çok yanlış bende 27 gun kala geçiş yaptım 880 tl fatura çıktı. Şimdi ne yapacağım onu düşünüyorum fatura detayı istedim 2 gun geçti hala atmadılar yaptıkları iş sahtekarlık sorduğumda cayma bedeli olmaz denilmişti son 1 ay kala. Ve dediğin gibi sonra araştirinca şikayetvar da bakıyorum çok fazla mağdur var. Sanırım mart ayında değişiklik yapılmış pttcel cayma konusunda bizimde bilgimiz yoktu böyle birsey başımıza geldi muhtemelen sanada çıkar fatura yuksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAcArTy41 -- 14 Mayıs 2025; 16:3:4 >
  • Guncell

• slck55 S kullanıcısına yanıt

Bunu bende merak ediyorum örneğin turkcellden turk Telekoma geçtik 450 tllik pakete 12 ay taahüt verdik sonra telefon çekmedi memnun değiliz değiştireceğiz 2 hafta kullandığımız paket ücreti + cayma bedeli nasıl hesaplanıyor

• OrQuN kullanıcısına yanıt

Türklekomda paket ücreti değil tarife ücreti vardır .

2 haftalık süreçte Faturan kesilmeden cayarsan

Tarifenin Taahhütsüz ücretten gün bazlı Faturan varsa hediye internetin bedeli gelir

2 haftalık süreçte Faturan kesilirse cayma artı yine gün bazlı faturan be hediye internet ücreti çıkar .

Caymada da Faturan kesildiğinde yararlandığın Tarife ve kampanya indirimlerini yansıtırlar

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yani özetle Kampanyasız fiyat/Kullandığın gün diyebilirmiyiz?

İlk fatura kesilmemek şartıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slck55 -- 3 Mayıs 2025; 21:50:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slck55 S kullanıcısına yanıt

Kampanyasız fiyat diye birşey olmaz kullandığınız tarifenin taahhütsüz ücretinden hesaplanır .

Her tarifenin fiyatı farklıdır  

• 26,06,2025 te taahhütüm bitiyor vodafona geçecegim taahhüt bitmeye ne zaman geçmeliyim cayma bedeli kaç gün önce ödenmiyor 2025 ylı için teşekkürler

• taahhüt bedelleri ile ilgili itirazlarınızı tuketicisikayet.btk.gov.tr adresine yapmayı unutmayın.  

• bana da aynısını yaptılar ,vatandaşı heryerden öpüyorlar artık

• en yakın bayiye bana uygun kampanya varmı sordum yeni gelene 10 gb 350 tl kapıda ki reklamda 10 GB 150 tl yazıyor dedim O yeni gelene dedi aynı kampanya bana eski olduğum için 350 tl bu ne kardeşim

siz müşterinizi koruyacağınıza başka operatöre gitmesi için ortam oluşturuyorsunuz dedim kusura bakmayın dedim

ben obür operatöre geçiş yaparak yeni gelen kampanyasından faydalanacam dedim

tabii orda çalışan içinden dktir git istediğin yere demiştir mutlaka

yani ben başka oparötere geçerek yeni geleen kampanya ile 350 tl fayurayı 150 tl hallttim

tavsiye değildir

40 gün kala 100 tl civari cayma bedeli çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaaxu -- 15 Mayıs 2025; 8:38:34 >
  • mustafaaxu M kullanıcısına yanıt

Cayma bedeli çok az çıkmış şanslısın hangi operatör bu

• Şimdi kanun her neyse o değişmiş. Son 29 gün kala hat değişikliğinde cayma bedeli çıkmıyordu, şimdi son güne kadar çıkar diyorlar. E hadi son güne faturayıda çıkardık, e bu sefer taahhütsüz fiyat çıkacak fatura olarak. Onu kitleyecekler. E zaten öbür taraftan 3 kuruş kar edecez, çıkan son fatura onu siliyor. Ne anladım ben bu işten. Dur diyen yok ki bunlara, herkes düzeni kurmuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.