Şimdi Ara

[CİDDİ KONU] Taharet Musluğu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
16.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala g.tü su görmemiş adamlar var hakikaten şaşırıyorum.
    Su demek sağlık demektir.
    Ben şahsen s.çtıktan sonra önce tuvalet kağıdıyla iyice her tarafını alırım.Sonra suyla bir güzel yıkarım.Ondan sonra tekrar tuvalet kağıdıyla kurularım.
    Ellerimide sabunla yıkadımmı tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertekin

Hala g.tü su görmemiş adamlar var hakikaten şaşırıyorum.
    Ben şahsen s.çtıktan sonra önce tuvalet kağıdıyla iyice her tarafını alırım.Sonra suyla bir güzel yıkarım.Ondan sonra tekrar tuvalet kağıdıyla kurularım.

kısa ve öz
  • quote:

Sonra da gider yemek yersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

ne zamandır soracağım hep vaz geçiyorum artık yeter.. Avatarda ki sen misin ?
  • quote:

quote:

arkadas g*t sol elle yıkanır sağ elle yemek yenir
  • Ulan ne adamlarsınız,gelmiş g.tünüzü nasıl temizlediğini anlatıyorsunuz

Ayrıca ne g.tmüş arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazzo 07 -- 25 Mayıs 2011; 2:19:38 >
  • quote:

quote:

g.tümü sol elle yıkar yemeğimi sağ elle yerim.Hiç yıkamamaktan 1000 kat iyidir.
  • Taharet acayip bir rahatlık. Olmayanlara acıyorum, vallahi.
    Muslugun tazziği iyiyse hiç el değdirmeye falan da gerek yok, iyice açıcan bi 30-40 saniye iyice yıkayacan, ondan sonra tuvalet kağıdını eline dola, daldır bi güzel sil. Oh miss
  • Diğer şeyleri bilmem de topuklu ayakkabı dışkılar sebebiyle yapılmıştır diye biliyorum...Daha çok şey vardı bu konuyla ilgili unuttum.
  • 2 günde bir yıkanırsanız taharet maharet gerek kalmaz, 3 ayda bir yıkanırsanız olmaz tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gayrisafimillihafıza -- 25 Mayıs 2011; 2:47:12 >
  • ben totomu köpeğime yalatıyom tertemiz oluyo
  • Arkadaşlar önemli bir konuya parmak basmış.

Aslında tuvalet kağıdı gibi bir de tuvalet eldiveni olsa su geçirmeyen hijyenik ekonomik... Şimdi her yerde hortumla su tutamazsın.

Elle temizliğe karşıyım ve hijyenik değil. Tuvalet kağıdı ve hortum yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku84

quote:

Orjinalden alıntı: TiriT

kıllarla beraber sarkıt gibi olur

baba naptın sen yaa
  • Tuvalet kağıdıyla silinir , elle yıkanmaz diyenlere çok güldüm ya bu mantığa göre solonun yeni sloganı "boka 3 kat dayanıklı solo solo " .
  • quote:

quote:

Oral florada anal floraya göre kat kat daha fazla bakteri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

şimdi ben noktayı koyayım siz deneyebilirsiniz

sıçtıkran sonra poponuza hiç bir müdehalede bulunmazsanız kokunuz günlük hayatta diğer insanlara bile ulaşır..

sıçtıktan sonra poponuzu kağıtla istediğiniz kadar siliniz pok artıkları mutlaka kalır, bu ister erkek ister kadın olun mutlaka cinsel hayatınızı bile olumsuz etkiler

sıçtıktan sonra poponuzu önce kağıt yada ıslak mendiller siler öyle bırakırsanız uzun süre sonra kıçınız ister istemz yapış yapış sürekli nemli gibi kalıyor ve kimsal tahrişe neden olabilir (çok kaliteli mandiller hariç)

sıçtıktan sonra poponuz su ile bolca yıkayarak tertemiz ettikten sonra birde kağıt ile kurularsanız kıçınıza biri burnunu bile dayasa inanın hiç bir koku almaz

ıslak mendil kullanıyorsanız bile hassas olan anüs çevresini yine tekrar kurulamanız lazım soçuçta kimyasal etki var

Tecrübe konuşuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaneker

quote:

quote:

Oral florada anal floraya göre kat kat daha fazla bakteri vardır.

kısa öz anlatmışsında latince değil türkçe yazsaydın terimleri
  • Zuhaha daha kıçını yıkamayı bilmeyen adamlar gelip daha burada yorum yapıyor anaokuluna giden veletler size kıçı ile güler
  • Forumda ne çok götü boklu varmış arkadaş. Sıçtıktan sonra götünü suyla yıkamayan adam gelmiş ahkam kesiyor. Kendi götünün boklu olması yetmiyormuş gibi bir de suyla yıkayanı da eleştiriyor.
  • Konuyu bok götürüyor.Ben temizlik için sudan kısmayan ve elimi dışkıya değdirmeyen birisiyim.
    Belki 30-60 sn filan sürekli tazyikli su açık kaldır bazen duruma göre geçer iyice suyu tuttuktan sonra
    bir sağ sol, sonra yukarı aşağıya kıç hareket ettirilir, bundan sonra ıslak ıslak çamaşırı çekemeyeceğimize
    göre kurulama bölümüne geçebiliriz, burada tuvalet kağıdını da bolca kullanıyorum 5' e 6' ya katlayarak
    iyice emebilecek konuma getirip siliyorum ve her zaman sildiğim tuvalet kağıdına bir bakıyorum
    suyu kısıtlı kullanmadığım için tuvalet kağıdında belki %90 dışkı parçası bulunmuyor ama suyu
    fazla kullandığımdan yumurtalıkları da bir güzel kuruluyorum iş bitiyor, ayrıca her yerde tuvalet
    kağıdı tuvalet deliğine atılmaz eski evde 15 yıldır bu yüzden bir kere bile tıkanmayan tuvalet
    taşındığım başka evde 3. yılında benim tuvalet kağıtları yüzünden kapandı en alt katı bok götürdü
    tabi biz de çaktırmadık olayı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.