Binbaşı
08 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 1)
Gönderileri
2 gün önce cnet sitesine güvenip bir video converter kurdum. Kurarken yandex falan ne varsa indirmeye çalıştı yanında 2-3 farklı program kuruldu istemeden. Hepsini kaldırdım windows başlangıcında görülmüyor. Görev yöneticisinde de çalışan şüpheli bir program yok. Yeni oluşan tekinsiz exe dosyalarını sildim ama böyle bir sıkıntı var. İnternet sitelerinde ve spotify'da bu çarpı beliriyor. Kare şeklinde reklam açılıyor alakasız. Çarpıyı sürükleyip browsera bıkakınca "hideADSnowSSS();" gibi bir adlandırması var. Nerden kaynaklanıyor bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

Allah aşkına bu nedir?

Mourinho yenmeye çıkmamıştır. Biz topla oynarken yaptığımız pas hatalarından hızlı kontra ataklarla haince gol arıyordur. Maç uzun süre 0-0 gider 70. dakikalarda iyice risk almaya başlayan Galatasaray güzel oynamaya başlamıştır. Hatta sağ çarprazdan Sneijder'ın uzak direğe gönderdiği topu Cech güç bela kornere çelmiştir. Tam bu dakikalarda takım halinde atakta olduğumuz bir anda Drogba'dan faulle karışık topu çalarlar ve iki pasta kalemize gelirler Eto Muslera'yı çalımlayıp boş kaleye bırakır. Korner direğine doğru gol sevincini yapmaya koşar. Bu esnada Drogba hala yerdedir ve golü karşı ceza sahası yakınlarında yerdeyken izler. Santrayla başlarız dakika 80'e gelmiştir. Chelsea iyice savunmaya çekilir. Boş alan boş adam bırakmaz. Drogba ortada aşırı markaj altında olduğu için kanatlara açılır. Sol kanatta bir boşluk yakalar Sneijder hemen Drogba'yı görür pasını aktarır. Drogba Ivanovic ile karşı karşıyadır usta bir hareketle onu geçer kalabalık ceza sahasına yerden sert orta açar. Burak ancak kayarak yetiştiği topa ayağının ucuyla dokunur top uzak direğe yerden hızlıca yön değiştirir ve yan ağlarla buluşur. Chelsea tribünleri susar. 3-4 bin kişilik taraftarımız bütün stadı inletir. 1-1 maç uzatmaya gider. Şeklinde bir senaryo... Devamını hayal edemedim.
Çok lazım diyen varsa pm den atayım boşa gitmesin.
Kangal alır muhabbetine selam olsun.
Ben bir Galatasaray'lı olarak bu maçın enine boyuna incelenmesini isterim. Eminim bütün Galatasaray'lılar da bunu ister. En ufak şüphe ve bunun kanıtı varsa cezamızı çekelim. Böyle üzerine araştırılmamış bir şekilde kalması düşmanlarımız tarafından koz gibi kullanılabiliyor. Araştırılsın belgelensin ondan sonra gelsin konuşsunlar. Birilerine iyi görünmek ve kendi çıkarlarını korumak için bile Galatasaray'ı kullanmasınlar. Böyle iğrenç kişiler Galatasaray adını ağzına bile almasın.

Gelin kanıtlayın cezamızı çekelim. Boş boş konuşmayın.
Merhaba sgs2 kullanıyorum koruma ve kılıf kullanmıyorum. Ekrana çok dikkat ediyorum ve zarar gelmedi henüz ama telefonu masa üstüne koyunca kamera lensinin direkt yüzeyle temasa geldiğini farkettim ve ufak kılcal çizikler oluşmuş. Bunun fotoğraf kalitesine etkisi olur mu?
Teşekkürler..
Merhaba,
Sorunum resimlerde görülüyor anlatmama gerek yok... Ama şunu eklemek istiyorum. Daha önce 1 kere ekran bu hale geldi yazıları okuyabilmek için ekran çözünürlüğünü düşürmüştüm bir anda normale dönmüştü. Ama şimdi düzelmiyor. Söktüm kasayı lcd soketini iyice oturttum yerine düzelmedi. Sorun nedir arkadaşlar?

Bu defansla işimiz çok zor.
Böyle bir ligde şike yapmadan şampiyon olabilmeniz için gerçekten iyi bir takım olmanız gerekiyor. Galatasaray bu sayede avrupada büyük başarılar kazanabilmiş olabilir.
Tribünde yayıla yayıla maç izliyor.
Hakkında
Meslek: Diş Hekimi
Forum İmzası:

"Amacımız, Türk olmayan takımları yenmek." Ali Sami Yen
Forum İkinci El İmzası:
Hakkımda:
[simage]http://img238.imageshack.us/img238/2417/imza25gg.gif
[DH] TOYOTA TAKIMI
Toyota Avensis D4 2.0 VVT-i
W810i_GALATASARAY
..:: MALT Fan Club ::..
W810i
G.S
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.627
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 14.353 (Bu ay: 150)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 220 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.