Şimdi Ara

[CİDDİ KONU] Taharet Musluğu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
16.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Konuyu bok götürüyor.Ben temizlik için sudan kısmayan ve elimi dışkıya değdirmeyen birisiyim.
    Belki 30-60 sn filan sürekli tazyikli su açık kaldır bazen duruma göre geçer iyice suyu tuttuktan sonra
    bir sağ sol, sonra yukarı aşağıya kıç hareket ettirilir, bundan sonra ıslak ıslak çamaşırı çekemeyeceğimize
    göre kurulama bölümüne geçebiliriz, burada tuvalet kağıdını da bolca kullanıyorum 5' e 6' ya katlayarak
    iyice emebilecek konuma getirip siliyorum ve her zaman sildiğim tuvalet kağıdına bir bakıyorum
    suyu kısıtlı kullanmadığım için tuvalet kağıdında belki %90 dışkı parçası bulunmuyor ama suyu
    fazla kullandığımdan yumurtalıkları da bir güzel kuruluyorum iş bitiyor, ayrıca her yerde tuvalet
    kağıdı tuvalet deliğine atılmaz eski evde 15 yıldır bu yüzden bir kere bile tıkanmayan tuvalet
    taşındığım başka evde 3. yılında benim tuvalet kağıtları yüzünden kapandı en alt katı bok götürdü
    tabi biz de çaktırmadık olayı

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim yaptığım yanlış mı ??? ben önce kağıtla bayağı güzel temizliyorum sonra elimle yıkıyorum elime dışkı gelmiyo ama olsun genede suyla temizliyorum sizce bu doğru mudur???

Orijinalden alıntı: ucnoktabir

Eczaneden düzenli olarak eldiven alırım şu muayene eldivenlerinden.Takarım elime , sıçtıktan sonra suyla rahat rahat temizlerim götümü eldiveni çıkartıp atarım çöpe.Ne mikrop bulaşır ne başka bişey sonra da boku geçin su bile deymemiş ellerimi sabunlu suyla yıkar kurular çıkarım.Ohhh mis.

Alıntıları Göster
    Taharet musluğunu gören yabancılar bile alıyor, Almanya'da Türklerden görüp yaptıranlar var.
    En güzel ve hijyenik yöntem, tartışılacak bir yanı da yok böyle birşeyin

Orijinalden alıntı: Vain

Taharet musluğunu gören yabancılar bile alıyor, Almanya'da Türklerden görüp yaptıranlar var.
    En güzel ve hijyenik yöntem, tartışılacak bir yanı da yok böyle birşeyin

Alıntıları Göster
    millet poku temizlemem diyor ya poklu dote meraklı sanki iğrenç miğrenç dior hangi devirde yaşıyorsun kardeşim

önce selpakla kuru temizleme
    sonra muslukla sulu temizleme
    sonra tekrar selpakla sil
    sonra elini sabunla yık hiç bir şeyin kalmaz

Eczaneden düzenli olarak eldiven alırım şu muayene eldivenlerinden.Takarım elime , sıçtıktan sonra suyla rahat rahat temizlerim götümü eldiveni çıkartıp atarım çöpe.Ne mikrop bulaşır ne başka bişey sonra da boku geçin su bile deymemiş ellerimi sabunlu suyla yıkar kurular çıkarım.Ohhh mis.

Alıntıları Göster
    Çok gerekli değil, toplasan hayatım boyunca 5 kez falan kullanmışımdır

Yalnız bilmemek değil, öğrenmemek ayıp ve temiz olmak da güzel bir şeydir. Önce kuru temizledikten sonra suyla iyice temizleyip tuvalet kâğıdıyla da iyice kurulamak doğrudur, bunda yanlış bir şey yok. Eliniz ıslak olduğu için elinize zaten pislik yapışmayacaktır ama elinizi de birkaç defa yıkadıktan sonra bir şey kalmaz. Bu arada, bu işlemler sol elle yapılır. Eğer solaksanız sağ el ile de yapabilirsiniz ama taharet musluğunun vanası genellikle kolzete oturunca sağ tarafta kalır.

yok artık be bro

BJK ŞEREF BEY STADI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Hannibal Lecter

quote:

yok artık be bro

Alıntıları Göster
    Ben de önce kuru tuvalet kağıdıyla 1-2 kez kabasını alırım, sonra 5-6 kez tuvalet kağıdını ıslatarak tertemiz oluncaya kadar silerim. Zaten hergün dışarı çıkmadan duş alıyorum pis gezmem

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Ben de önce kuru tuvalet kağıdıyla 1-2 kez kabasını alırım, sonra 5-6 kez tuvalet kağıdını ıslatarak tertemiz oluncaya kadar silerim. Zaten hergün dışarı çıkmadan duş alıyorum pis gezmem

Alıntıları Göster
    Taharet musluğu f/p açısından tek geçerim, tek başına tuvalet kağıdı masraflı oluyor.
    Ayrıca akış tazyikli değilse overclock çekmenizi öneririm.

Orijinalden alıntı: Vain

Taharet musluğu f/p açısından tek geçerim, tek başına tuvalet kağıdı masraflı oluyor.
    Ayrıca akış tazyikli değilse overclock çekmenizi öneririm.

Alıntıları Göster
    FORUMDA BOKLU DAKİKALAR !!!

Yeter ulan midemizi kaldırdınız bee.Bi tostu ağız tadıyla yedirmediniz.

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: DwyaneWade.

http://forum.donanimhaber.com/m_19890310/tm.htm

şöyle bir baktımda 2007 de konulara yazılan mesajlar daha güzelmiş.

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: DwyaneWade.

http://forum.donanimhaber.com/m_19890310/tm.htm

şöyle bir baktımda 2007 de konulara yazılan mesajlar daha güzelmiş.

Alıntıları Göster
    1-Tuvalet kağıdı ile kabası alınır.
    2-Suyla yıkanır.Detaya girmeme gerek yok herhalde?
    3-Tuvalet kağıdı ile tekrar kurulanır zaten kıçın ıslak olduğu için pooh kaldıysa tuvalet kağıdının rengi sararır o zaman tekrar yıkarsın.
    4-Eller bakterilere karşı olarak bilinen mesela protex gibi sıvı sabunlarla bir güzel yıkanır.

Götüne su değmemiş adamlar varmış bu forumda bugün bunu da görmüş olduk
  • Götüne su değmeyen adam mı varmış la forumda. Ben önce suyu açarım o kendiliğinden temizlenir zaten. Elimi sürmem bikaç dakka. Ondan sonra da suyu kapatır bol tuvalet kağıdıyla kurularım. Tertemiz olur. Elimle götümü temas ettirmem asla. Elim kim götüm kim. Arada rütbe farkı var

Orijinalden alıntı: evo_4

Taharet musluğunun kalibrasyonunu iyi ayarlamak lazım yalnız.
    Bu konuda bir arkadaşımın blogundan yararlanabilirsiniz.
    http://taharetmuslugukalibrasyonu.blogspot.com/

çok komik kesinlikle okunmalı

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

bazı yorumlara şaşırdım kendi içinden çıkan bir şeyden niye iğreneyeyim ki sonuçta çıkınca sabunla yıkamıyormusun hadi diyelim hassassın önce tuvalet kağıdı ile kabasını alırsın sonra yıkarsın sonra tekrar tuvalet kağıdı ile kurularsın en güzelide odur

Alıntıları Göster
    ya birde kıla yapışan bk var onlar çok gıcık

Sylargray Fan

www.reverbnation.com/sivula Kendi yaptığım şarkıları burdan dinleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

Yeni bir meslek dalı ortaya çıkmış işte ne güzel. Kalibrasyoncu ayağınıza geldi, taharet musluklarınız kalibre edilir, 5dk'da teslim edilir.

Orijinalden alıntı: Dopamine

ya birde kıla yapışan bk var onlar çok gıcık

Alıntıları Göster
    Konudan çıkan mesaj şu : "birisi taharet eldiveni icat ederse milyon dolarlar kazanır"

BJK ŞEREF BEY STADI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

temizlik takıntım var,ben asla tahareti normal olarak alamam çok pis

kurbağa gibi yerimden kalkıp işimi duşta hallediyorum,her tuvalete girdiğimde duşu açtığım belli oluyor ama evde kimse bunu konuşamıyor,soramıyor,kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir olay.Aile bireylerimin o duşu gönül rahatlığıyla kullanmak için benim taharet musluğunu kullandığıma kendilerini ikna etmeleri sırasındaki iç dünyalarını çok merak ediyorum.

bu arada klozete oturmadığımı söylememe gerek yok heralde.Ayakta çömeliyorum

Aslında bazen direk duşa sı

neyse

Duşta götün b.kunu temizlemek kadar güzel bir yöntem olamaz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.