Şimdi Ara

[CİDDİ KONU] Taharet Musluğu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
16.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetopus

Ben sıçtıktan sonra tuvalet tasının içine suyu dolduruyom. Sonra sağ elimle kulpunda tutuyom eğerek döküyom sol elime suyu alıyom. Götüme suyu sürüyom bu şekilde bokları temizlemiş oluyom. Eğer çok bok bulaşmışsa ilkönce tuvalet kağıdı ile alıyom bokları sonra suya geçiyom.

forumda sana saygım vardı şu yazdıklarından sonra iğrendim
  • quote:

Dışkılama sonrası temizlikte doğrudan eller kullanıldığında kirlilik öyle artmaktadır ki etkili yıkama ile dahi eller tam olarak temizlenmemektedir. Bu nedenle dışkılama sonrasında ilk temizliğin, gözle görünür bir kirlilik kalmayıncaya kadar yinelenerek her seferinde kuru temiz tuvalet kağıdıyla, daha sonra yine el değdirilmeden fışkıran suyla ya da ıslatılmış kağıtla yapılması ve bölgenin tuvalet kağıdı ile kurulanarak temizliğin bitirilmesi en uygunudur.

http://www.bilkent.edu.tr/~bilheal/uremesagligi/cinselbolgetem.html

• quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

Ben sıçtıktan sonra tuvalet tasının içine suyu dolduruyom. Sonra sağ elimle kulpunda tutuyom eğerek döküyom sol elime suyu alıyom. Götüme suyu sürüyom bu şekilde bokları temizlemiş oluyom. Eğer çok bok bulaşmışsa ilkönce tuvalet kağıdı ile alıyom bokları sonra suya geçiyom.

forumda sana saygım vardı şu yazdıklarından sonra iğrendim

E ama doğrusuda bu şekilde değilmi?
  • sizin gibi pislikler yüzünden etraf bok kokuo su değmeyen göt kokar
    su ile yıkayıp kağıt ile temizlenir pislik diyen insanlar namaz kılanlarda boyledir en temiz insanlarda onlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekao

sizin gibi pislikler yüzünden etraf bok kokuo su değmeyen göt kokar
    su ile yıkayıp kağıt ile temizlenir pislik diyen insanlar namaz kılanlarda boyledir en temiz insanlarda onlardır

sen önce düzgün konuşmasını öğren sonra su değmediğini kim söyledi?
  • Yazmadan geçemeyeceğim, forumu bok ve göt götürüyor. Birbirinden soğuyan mı ararsın, poposunu nasıl sileni anlatan mı ararsın
  • En sağlıklısını yazıyorum

Önce selpakla güzelce temizlenir,
    Sonra suyla temizlenir,
    en son selpakla kurulanır.

Ellerinizi adam gibi yıkarsanız sorun falan olmaz.
  • herşeyi geçin abi,

köyde taharet mecburyeti doğuyor zaman zaman (tuvalet kağıdı olmadığından)

mecbur yapıyoruz, ama elimdeki koku 20 kez sabunlasam da geçmiyor, en iyisi kuru tuvalet kağıdı sonra ıslak tuvalet kağıdı, sonra tekrar kuru tuvalet kağıdı ve elleri sabunlayıp finish

sırf elim bok kokuyor diye taharet yapamıyorum. geçmiyo çünkü kokusu kolay kolay.
  • Gülmekten öldüm konu gidiyor nereye :D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: OldCity.

quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

ONA BAKARSAN PRAFÜMÜ ŞEMSİYEYİ DANSIDA BU BOK YÜZÜNDEN BULMUŞLAR ---- bana inandırıcı gelmiyor

Bilmem dikkat ettiniz mi ama parfümlerin üzerinde Eau de toillette yazar.Fransızca tuvalet suyu anlamına gelir.

lolololololololololoololl zhhehheehehe

en basiti google trans. fransızca ingilizce toillette çeviri

toilet
    washing
    dressing
    clothes
    cleaning
    dressing table
    outfit
    washstand
    facelift

demek istediğimi anladım umarım. ayrıca perfume ile eau de toilette arasında fark var.
    zaten parfümü de fransızlar bulmadı

Neden Fransızca-Türkçe değil de Fransızca-İnglizce çeviri yaptın onu da anlamış değilim.Ben parfümün üzerinde yazan yazının Türkçe anlamını yazdım dikkat edersen
    En basiti google trans. Fransızca Türkçe toilette çeviri

Tuvalet
  • google transın türkçesi iyi değil de ondan
  • güzel konu devam
  • anüslü geceler
  • -G*tünle değil elinle yemek yersin.
    -G*tünle değil elinle tokalaşırsın.

B*k artığını avuçladığın elinle nasıl yemek yiyebilirsin ekmek koparabilirsin. Elim pis olacağına totom pis olsun. Elimi yıkıyorum geçiyor gibi şeyleri boşveriş Allah aşkına b*ku avuçlayacaksınızda sabunla geçecek sonra oh mis patlıcan oturmalar kuru fasulyeler bana bana ye. Ulan 10 dakika önce o parmaklarda başka şeyler vardı öhggg ulan öghghg. Islak mendil+kuru mendil on numaradır. Hatta benim gibi her gün duş alan birisiyseniz tuvaletinizi düzene sokun duştan önce işinizi halledin, mendil tertibatı ile gerekli işlemi yapın ardından duşunuza da girin misler gibi çıkın. Eller b*k görmesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 25 Mayıs 2011; 0:47:08 >
  • askerde ultra zengin bir çoçuk vardı. adam hayatında ilk defa taharet almış. onu anlatıyor abi hayatımda ilk defa teharet aldım boklar elime filan yapıştı iğrençti ihhh adam sonra bebelerin poposunu sildikleri mendilden almış elinde onla dolaşıyor. ama ultra zengin bir çoçuktu bölükte 50 kişiye kola ısmarlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

askerde ultra zengin bir çoçuk vardı. adam hayatında ilk defa taharet almış. onu anlatıyor abi hayatımda ilk defa teharet aldım boklar elime filan yapıştı iğrençti ihhh adam sonra bebelerin poposunu sildikleri mendilden almış elinde onla dolaşıyor. ama ultra zengin bir çoçuktu bölükte 50 kişiye kola ısmarlıyor

Ultra zenginlik tanımı ilginç, 50 kola.
  • Avrupada bazi eski evlerde halen bulunan 'bidet' denilen kuvet ile temizleniyorlarmis ,ama zamanla bunlarda zengin isi olmus.
    http://www.google.be/search?um=1&hl=nl&biw=1920&bih=924&tbm=isch&sa=1&q=bidet&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 25 Mayıs 2011; 0:14:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

askerde ultra zengin bir çoçuk vardı. adam hayatında ilk defa taharet almış. onu anlatıyor abi hayatımda ilk defa teharet aldım boklar elime filan yapıştı iğrençti ihhh adam sonra bebelerin poposunu sildikleri mendilden almış elinde onla dolaşıyor. ama ultra zengin bir çoçuktu bölükte 50 kişiye kola ısmarlıyor

Ultra zenginlik tanımı ilginç, 50 kola.

1 defa mahsus deil sürekli birşeyler ısmarlıyor millete
  • Ben kullanmıyorum küçüklüğümden beri. Çok rahatsız edici ıslak ıslak.
  • buda Avrupa usulü taharet İtalya'da yaygındır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.