Şimdi Ara

[CİDDİ KONU] Taharet Musluğu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
1
Favori
15.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skykiller

quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

temizlik takıntım var,ben asla tahareti normal olarak alamam çok pis

kurbağa gibi yerimden kalkıp işimi duşta hallediyorum,her tuvalete girdiğimde duşu açtığım belli oluyor ama evde kimse bunu konuşamıyor,soramıyor,kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir olay.Aile bireylerimin o duşu gönül rahatlığıyla kullanmak için benim taharet musluğunu kullandığıma kendilerini ikna etmeleri sırasındaki iç dünyalarını çok merak ediyorum.

bu arada klozete oturmadığımı söylememe gerek yok heralde.Ayakta çömeliyorum

Aslında bazen direk duşa sı

neyse

Duşta götün b.kunu temizlemek kadar güzel bir yöntem olamaz.

Bende duşta temizliyorum genelde

Kuru sctıysam tuvalet kağıdıyla iyice temizlerim

Sulu ise duş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

quote:

quote:

kurbağa gibi yerimden kalkıp işimi duşta hallediyorum,her tuvalete girdiğimde duşu açtığım belli oluyor ama evde kimse bunu konuşamıyor,soramıyor,kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir olay.Aile bireylerimin o duşu gönül rahatlığıyla kullanmak için benim taharet musluğunu kullandığıma kendilerini ikna etmeleri sırasındaki iç dünyalarını çok merak ediyorum.

neyse

Sulu ise duş

Alıntıları Göster
    şimdi meselam bu taharet musluğu olayını çok garıştırdılar. ha aralarında bi farg kaldı o fargınan çok güzel oldu. meselam herkesin taharetine kimse karışamaz. ha nasıl karışamaz? ben bu şekil taharetlenirim, benim bayan şu şekil taharetlenir, kanka şu şekil. hepimizin götü envai boyutlarda. tek bir ayar yoktur. ha hiç kimse kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok. taharet bidir. lakin ki öyle değildir. hadi hayırlı işler.

http://taharetmuslugukalibrasyonu.blogspot.com/

http://www.youtube.com/watch?v=kuAURNwt7jc
  • quote:

quote:

quote:

neyse

Sulu ise duş

Alıntıları Göster
    Şunu da belirtmekte fayda var. Avrupalılarda taharet musluğunun olmaması onları pis yapmaz. Adamlar hergün duş alıyorlar, taharet musluğuna ihtiyaçları kalmıyor. Bir ülkenin ve insanlarının ne kadar temiz olduğunu anlamak için sokaklara ve toplu taşıma taşıtlarına bakmak, bize en iyi cevabı verecektir.
  • quote:

Şunu da belirtmekte fayda var. Avrupalılarda taharet musluğunun olmaması onları pis yapmaz. Adamlar hergün duş alıyorlar, taharet musluğuna ihtiyaçları kalmıyor. Bir ülkenin ve insanlarının ne kadar temiz olduğunu anlamak için sokaklara ve toplu taşıma taşıtlarına bakmak, bize en iyi cevabı verecektir.

Alıntıları Göster
    Forumda herkesin tuvaleti alafranga galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Tek bisey soyluyorum. Suyla temizlenmeyen adam temiz degildir. Kicinizdaki moku tuvalet kagiti veya islak mendille bile olsa ordan oraya bulastirmaktan baska bisey degildir.
    Buyuk tuvaletinizi yaptikdan sonra gacur gucur iyice yikayin. Bisey kalmadikdan sonra bir parca selpak la poponuzu kurulayin. Temiz ve hijyenik olmasi icinde islak mendille parfumleyin. Hadi hayirli traslar.

Buna çok güldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenCesur

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Tek bisey soyluyorum. Suyla temizlenmeyen adam temiz degildir. Kicinizdaki moku tuvalet kagiti veya islak mendille bile olsa ordan oraya bulastirmaktan baska bisey degildir.
    Buyuk tuvaletinizi yaptikdan sonra gacur gucur iyice yikayin. Bisey kalmadikdan sonra bir parca selpak la poponuzu kurulayin. Temiz ve hijyenik olmasi icinde islak mendille parfumleyin. Hadi hayirli traslar.

Buna çok güldüm.

Alıntıları Göster
    Gtunuzdeki kıla takılan b... leri nasıl temizliyosunuz Ben kılları ucundan tutuyorum ileri doğru gidiyorum orda bi şey varsa sürükleniyor bi güçle çekince
  • quote:

Gtunuzdeki kıla takılan b... leri nasıl temizliyosunuz Ben kılları ucundan tutuyorum ileri doğru gidiyorum orda bi şey varsa sürükleniyor bi güçle çekince

NO SS NO GÜVEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: gayrisafimillihafıza

quote:

NO SS NO GÜVEN

Alıntıları Göster
    kıçını peçeteyle silip çıkan varmı ya :D taharret denilen olayı bilmeyenlere anlatayım bi tas su alırsınız avucunuza döküp kıcınızı yıkarsınız elinizle , daha sonra tuvaletten cıkarken elinizi yıkarsınız tertemiz olursunuz :D

zengin cocukları bilmez taharetlenmeyi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

kıçını peçeteyle silip çıkan varmı ya :D taharret denilen olayı bilmeyenlere anlatayım bi tas su alırsınız avucunuza döküp kıcınızı yıkarsınız elinizle , daha sonra tuvaletten cıkarken elinizi yıkarsınız tertemiz olursunuz :D

Ben taharet musluğunun en işe yaradığını 2-3 sene önce öğrendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

Alıntıları Göster
    Ne iğreç insanlar var ya. Hiç pislik çıkan yer elle temizlenir mi? Yıkasanız bile elinizi koku kalır.

Merak ediyorum o pisliği eli ile temizleyip sonrada o elle yemek yiyenleri. Hiç mi insan tiksinmez, midesi bulanmaz?

Ben evimde ki klozetten başka yere büyük tuvaletimi yapmam hep evde yaparım.

Yaptıktan sonrada taharet musluğunu açarım o tazyikli su ile bi güzel yıkar hiç elimi vurmam, tuvalet kağıdı ile de kurular çıkarım. Çokta temiz oluyor.

En temiz ve sağlıklı yöntem budur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buğra26 -- 25 Mayıs 2011; 14:12:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

ulan kendi bokundan iğrenen insanlar var yaw :) ayrıca taharet musluğu da berbat bişe 1 kez kullanmak zorunda kaldım suyun basıncı yüzünden kıçıma bişe giriyomuş gibi hissettim

Sesli güldürdün beni usta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: INSENSITIVE

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

ulan kendi bokundan iğrenen insanlar var yaw :) ayrıca taharet musluğu da berbat bişe 1 kez kullanmak zorunda kaldım suyun basıncı yüzünden kıçıma bişe giriyomuş gibi hissettim

Sesli güldürdün beni usta.

• quote:

Orijinalden alıntı: ucnoktabir

Eczaneden düzenli olarak eldiven alırım şu muayene eldivenlerinden.Takarım elime , sıçtıktan sonra suyla rahat rahat temizlerim götümü eldiveni çıkartıp atarım çöpe.Ne mikrop bulaşır ne başka bişey sonra da boku geçin su bile deymemiş ellerimi sabunlu suyla yıkar kurular çıkarım.Ohhh mis.

Alıntıları Göster
    en ideal temizlik yöntemi, henüz tuvaleti yaptırırken başlar. ciddi ciddi oturup deneyip yaptırmalısınız. taharet musluğu tam olarak anüse doğru olmalı ve su tazyikli olmalıdır. böylece elinizi kullanmak zorunda kalmazsınız.

muslukla birlikte tazyikli bir şekilde 1 dakika yada daha kısa bir süre anüsünüzü yıkayın. yıkayın derken yanlış anlamayın, tek yapmanız gereken musluğu açmak ve beklemek. bunu yaptıktan sonra musluğu kapatın, elinize tuvalet kağıdından büyük bir miktar alın ve kalktığınız anda hızlı bir şekilde tuvalet kağıdını poponuza götürün. böyle yaptığınızda orada kalan su damlacıkları bacağınıza akmaz. poponuzu iyice kurulayın. daha sonra tekrar alın, kasıklarınızı da kurulayın, tazyikli geldiği için su oralarada gelebilir.

burası da önemli ki, su tazyikli olduğundan oturduğunuz klozet kapağı da ıslanır, oralarıda iyice kurulayın. eliniz şu anda pis olsa da, elinizi kullanarak dışkının çıktığı yeri temizlemekten iyidir eğer direk öyle temizlerseniz, antibakteriyel sabunlar bile işe yaramaz.

bende tokalaşmayı bu yüzden pek sevmem. insanların yüzüne bakınca nasıl tuvalet yaptığı anlaşılmıyor çünkü
  • Bu durumda avrupalıların girdiği havuza ve denize girmemek gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenCesur

Bu durumda avrupalıların girdiği havuza ve denize girmemek gerekiyor
    Taharetle el kokmaz ilk başta işini gördükten sonra iyice tuvalet kağıdıyla temizledikten sonra en son suyla yıkarsın.Sonra elinizi kaliteli bir sıvı sabunla iyice yıkarsınız.El kokuyor diyenlerin ya mokunda sorun var yada tam tuvalet kağıyla temizlemeden taharet'e başlıyor Ayrıca Prof. Dr. Mehmet Öz bir kitabında ve röportajında tahareti tavsiye ediyor.

Röportajından bir bölüm:

Bazen tipik Türk adetlerini tavsiye ediyorsunuz. Örneğin “Ayakkabılarınızı eve girerken çıkarın” diyorsunuz. Başarınızda bu da etkili mi?

Çok ilginç değil mi? Örneğin Amerikalılar taharet musluğu kullanmazlar. Onun yerine temizliklerini tuvalet kağıdıyla yaparlar. Sonra da hemoroid olurlar! İlk programlarımdan birinde onlara taharet musluğunu anlattım. Türkiye’de bunu anlatsam enteresan olmaz. Ama Amerikalılar şaşırdı! “Eliniz pislenince kağıtla mı siliyorsunuz” dedim. Ve Oprah’yla ilk defa program böyle patladı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

Taharetle el kokmaz ilk başta işini gördükten sonra iyice tuvalet kağıdıyla temizledikten sonra en son suyla yıkarsın.Sonra elinizi kaliteli bir sıvı sabunla iyice yıkarsınız.El kokuyor diyenlerin ya mokunda sorun var yada tam tuvalet kağıyla temizlemeden taharet'e başlıyor Ayrıca Prof. Dr. Mehmet Öz bir kitabında ve röportajında tahareti tavsiye ediyor.

Röportajından bir bölüm:

Bazen tipik Türk adetlerini tavsiye ediyorsunuz. Örneğin “Ayakkabılarınızı eve girerken çıkarın” diyorsunuz. Başarınızda bu da etkili mi?

Çok ilginç değil mi? Örneğin Amerikalılar taharet musluğu kullanmazlar. Onun yerine temizliklerini tuvalet kağıdıyla yaparlar. Sonra da hemoroid olurlar! İlk programlarımdan birinde onlara taharet musluğunu anlattım. Türkiye’de bunu anlatsam enteresan olmaz. Ama Amerikalılar şaşırdı! “Eliniz pislenince kağıtla mı siliyorsunuz” dedim. Ve Oprah’yla ilk defa program böyle patladı!

Alıntıları Göster
    Taharet musluğunu açıp kağıdı ıslattıktan sonra siliyorum direk tutmuyorum musluğu acaba yanlışmı kullanıyorum

Ayrıca soğuk diyenler var ben taharet musluğuna doğalgaz bağlatmıştım zamanında sıcak akıyor
  • rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara.. onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz
  • quote:

Röportajından bir bölüm:

Bu iletiden sonra neyin daha doğru olduğunu tartışmaya gerek yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Hannibal Lecter

quote:

Röportajından bir bölüm:

Bu iletiden sonra neyin daha doğru olduğunu tartışmaya gerek yok sanırım

Alıntıları Göster
    Dötünü elleyemeyenler hemen bulmuş bahaneleri yok bilkentin sitesinden bilmem nerden .. Mehmet Öz dünyanın en iyi beyin cerrahıda mı yanlıs biliyor gencler ? Taharet şart ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucnoktabir

Eczaneden düzenli olarak eldiven alırım şu muayene eldivenlerinden.Takarım elime , sıçtıktan sonra suyla rahat rahat temizlerim götümü eldiveni çıkartıp atarım çöpe.Ne mikrop bulaşır ne başka bişey sonra da boku geçin su bile deymemiş ellerimi sabunlu suyla yıkar kurular çıkarım.Ohhh mis.

mantıklı buldum gerçekten denesem mi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.