Şimdi Ara

[CİDDİ KONU] Taharet Musluğu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
16.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi ben noktayı koyayım siz deneyebilirsiniz

sıçtıkran sonra poponuza hiç bir müdehalede bulunmazsanız kokunuz günlük hayatta diğer insanlara bile ulaşır..

sıçtıktan sonra poponuzu kağıtla istediğiniz kadar siliniz pok artıkları mutlaka kalır, bu ister erkek ister kadın olun mutlaka cinsel hayatınızı bile olumsuz etkiler

sıçtıktan sonra poponuzu önce kağıt yada ıslak mendiller siler öyle bırakırsanız uzun süre sonra kıçınız ister istemz yapış yapış sürekli nemli gibi kalıyor ve kimsal tahrişe neden olabilir (çok kaliteli mandiller hariç)

sıçtıktan sonra poponuz su ile bolca yıkayarak tertemiz ettikten sonra birde kağıt ile kurularsanız kıçınıza biri burnunu bile dayasa inanın hiç bir koku almaz

ıslak mendil kullanıyorsanız bile hassas olan anüs çevresini yine tekrar kurulamanız lazım soçuçta kimyasal etki var
  • Bazı arkadaşlar tuvalet kagıdıyla falan temizliyormus okudugum kadarıyla . Arkadaslar afedersiniz ama Osmanlı'da da boyleydi şimdide böyle taharet adabı denilen şeyi size anneleriniz babalarınız ogretmemis hadi onu gectim milli egitim bakanlıgı sağlık bilgisi dersinde bile bunu ögretiyorlar ve siz kalkmıs ıyy igrenc diyorsunuz .Tuvalet kagıdı kurulamak için vardır bilmeyen cahiller siz devam edin tabi oyle temizlemeye asıl mikrop yuvası kim acaba :) Taharetin nasıl yapıldıgını google dan bakın ogrenin pislikten kurtulun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CookieMonster -- 24 Mayıs 2011; 20:15:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Bazı arkadaşlar tuvalet kagıdıyla falan temizliyormus okudugum kadarıyla . Arkadaslar afedersiniz ama Osmanlı'da da boyleydi şimdide böyle taharet adabı denilen şeyi size anneleriniz babalarınız ogretmemis hadi onu gectim milli egitim bakanlıgı sağlık bilgisi dersinde bile bunu ögretiyorlar ve siz kalkmıs ıyy igrenc diyorsunuz .Tuvalet kagıdı kurulamak için vardır bilmeyen cahiller siz devam edin tabi oyle temizlemeye asıl mikrop yuvası kim acaba :) Taharetin nasıl yapıldıgını google dan bakın ogrenin pislikten kurtulun .

adam bunu kendine görev edinmiş sanki kendi derdiymiş gibi kutlayalım
  • quote:

Bazı arkadaşlar tuvalet kagıdıyla falan temizliyormus okudugum kadarıyla . Arkadaslar afedersiniz ama Osmanlı'da da boyleydi şimdide böyle taharet adabı denilen şeyi size anneleriniz babalarınız ogretmemis hadi onu gectim milli egitim bakanlıgı sağlık bilgisi dersinde bile bunu ögretiyorlar ve siz kalkmıs ıyy igrenc diyorsunuz .Tuvalet kagıdı kurulamak için vardır bilmeyen cahiller siz devam edin tabi oyle temizlemeye asıl mikrop yuvası kim acaba :) Taharetin nasıl yapıldıgını google dan bakın ogrenin pislikten kurtulun .

quote:

Dışkılama sonrası temizlikte doğrudan eller kullanıldığında kirlilik öyle artmaktadır ki etkili yıkama ile dahi eller tam olarak temizlenmemektedir. Bu nedenle dışkılama sonrasında ilk temizliğin, gözle görünür bir kirlilik kalmayıncaya kadar yinelenerek her seferinde kuru temiz tuvalet kağıdıyla, daha sonra yine el değdirilmeden fışkıran suyla ya da ıslatılmış kağıtla yapılması ve bölgenin tuvalet kağıdı ile kurulanarak temizliğin bitirilmesi en uygunudur.

http://www.bilkent.edu.tr/~bilheal/uremesagligi/cinselbolgetem.html

bilkent > sağlık dersi, üzgünüm
  • Daha kıçını yıkamayan insanlar var. Bunu geçtim kıçını yıkayan insanları küçümseyenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

Daha kıçını yıkamayan insanlar var. Bunu geçtim kıçını yıkayan insanları küçümseyenler var

Temizlik imandan gelir.
    Kuru kuru tuvalet kağıdıyla temizlik mi olurmuş yahu.
  • quote:

Kendi götümün temizliği beni ilgilendirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4
    Taharet musluğunun kalibrasyonunu iyi ayarlamak lazım yalnız.
    Bu konuda bir arkadaşımın blogundan yararlanabilirsiniz.
    http://taharetmuslugukalibrasyonu.blogspot.com/

• hayatta birkaç kere kullanmışımdır taharet musluğunu duruma göre tuvalet kağıdı işimi görüyor çeşme klozetin yanında zaten ordan ıslatıp siliyorum kuruluyorum
    aşırı durumda duşa girer belden aşağısını yıkarım (taharet musluğu buz gibi adamın biyerleri donar)

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Belki oha diyeceksiniz ama taharet musluğunu hayatımda hiç kullanmadım Tuvalet kağıdıyla iyice temizlerim.

her silişimde ıslattığım tuvalet kağıdındaki pislik oranına bakar klozte atarım(bazıları tıkanır der ama senelerdir tık demedi) en son kağıt bembeyaz çıkınca temizlik tamamlanmıştır malum yere yapışan pislik oranına göre ıslak kuru-ıslak-ıslak-kuru-ıslak-kuru gibi işlemlerde uygulanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylpc -- 24 Mayıs 2011; 20:43:24 >
  • Almanyadaki 10 katlı apartmanda 1 tane kenef var
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYBER-WARRIOR

Almanyadaki 10 katlı apartmanda 1 tane kenef var

O da bişey mi Fransa da 1300 odalı Versailles Sarayı'nda tuvalet yok
  • quote:

Daha kıçını yıkamayan insanlar var. Bunu geçtim kıçını yıkayan insanları küçümseyenler var

Aynen...
    Onda sonra, yazın hele sıcakta otobüse , dolmuşa bindiğinizde pis pis b.k kokuyor içeri...
  • quote:

ıym ıy iğrenç diyen arkadaşara gülüyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

quote:

Aynen...
    Onda sonra, yazın hele sıcakta otobüse , dolmuşa bindiğinizde pis pis b.k kokuyor içeri...

dolmuşta osuran insanlardandır o zaten 1 rulo en fazla 3 kere yetiyor bana haftada zaten max 4 kere tuvalete çıkıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Topuklu ayakkabı
    Parfüm
    Şemsiye

bunların icadını araştırın

Şemsiyeyi araplar yaptı diye biliyom.
  • fransa da girmemiştim 4 gün sora patladım 1 rulo bitmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Kendi götümün temizliği beni ilgilendirir.

Popo diyelim kibar olalım
  • Ben sıçtıktan sonra tuvalet tasının içine suyu dolduruyom. Sonra sağ elimle kulpunda tutuyom eğerek döküyom sol elime suyu alıyom. Götüme suyu sürüyom bu şekilde bokları temizlemiş oluyom. Eğer çok bok bulaşmışsa ilkönce tuvalet kağıdı ile alıyom bokları sonra suya geçiyom.
  • otelde kalıcklar için sorun yok çünkü İspanya ya gttğmde tuvalette bir z.çma yeri bide d.t yıkama yeri var . Valla bu avrupa lılar bide bize pis diyorlar sokakları leş gibi domuz yağı kokuyor ,b.klu dolaşıyorlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eczaneden düzenli olarak eldiven alırım şu muayene eldivenlerinden.Takarım elime , sıçtıktan sonra suyla rahat rahat temizlerim götümü eldiveni çıkartıp atarım çöpe.Ne mikrop bulaşır ne başka bişey sonra da boku geçin su bile deymemiş ellerimi sabunlu suyla yıkar kurular çıkarım.Ohhh mis.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.