Binbaşı
13 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 95 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar şu psu fazla ucuz geldi.Sahibiyle konuştum sıfır dedi farklı bi durum olabilir mi sizce?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-high-power-850w-80-plus-gold-full-moduler-smart-fan-guc-kaynagi-1048222166/detay

Arkadaşlar disney+ ve tv+ uygulamalarını sorunsuz olarak çalıştıran modeller varsa bildiğiniz tavsiye verirseniz memnun olurum.

Bütçem maximum 1000tl. Örneğin Next playbox bu işi görürmü birde bu cihazda L1sertifikası mevcutmu?

Arkadaşlar fluence 1.5 dci 90 hp touch paket bir araç satın aldım. Alırken ekspertiz yaptırdım. Ama dikkatimi bişey çekti. Aracım 90 hp 200nm tork gücünde. Ama raporda maksimum tork 242 nm yazıyor. Şimdi bu yanlış test sonucumu yoksa anlık bir ölçümün sonucumu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-ford-sahibinden-89binde-2007-model-90hp-temiz-connect-489187718/detay

İlandaki araç satılıktır arkadaşlar. Alanın uzun yıllar masrafsız bineceği aşikardır.
Bakımları eksiksiz. Parçaları orijinal forddur.
Arkadaşlar birşey soracağım. Mi6 128gb kullanıyorum.
Telefonun kulaklık sesi gerçekten çok iyiydi. Ama şu son 8.5 kararlı güncellemesinden sonra ses bayağı azaldı. Bazen ken kendine yükseliyor tekrar ama müziği durdurup devam edince tekrar düşüyor bunun bir çözümü varmı?

Bide önceden ekranda parlaklığı azaltıp arttırırken yada ses kısıp açarken parmağımla istediğim yere tıkladığımda imleç oraya otomatik geliyordu. şimdi sesi kısıp açmak istediğim yere doğru parmağımı sürüklemek zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü varmıdır yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar Mi6 kullanıcısıyım.Sizdede oluyomu bilmiyorum ama Frontline commando D-Day ve Robocop oyunları introda takılı kalıyor ve açılmıyor. Bu durumla karşılaşıp çözebilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Mi6 128gb kullanıcısıyım. Telefonun altında 2 hoparlör var. Birinden ses hiç gelmiyo aldığımdan beri. Telefonu 0 almıştım. Sizce sorun ne olabilir? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar bi sorum olacaktı.
Ford connect 1 8 tdci 90 beygir ve maksimum tork 220 nm.
Fiat linea 1.3 m.jet ise 95 beygir olmasına rağmen maksimum tork 200 nm.
Şimdi benim merak etiğim birinin beygiri birinin torku yüksek.
Bu motorların hangisi daha güçlüdür?
Bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum
Dün tesadüfen cnntürk kanalında sanırsam şirin payzın diye birinin sunduğu bi programa denk geldim.
Kulaklarıma inanamadım.Abi bu nedir bi chp istanbul milletvekili katılmış artı bi kaç yorumcu daha var.Sunucuda dahil herkez pkk ve hdpyi sevimli göstermeye çalışıyor.
Pkk sanki devletmiş ve haklıymış gibi herkezin ağzında "iki taraf","ateşkes","müzakere" lafları.
Dedim lan herhalde pkknın resmi kanalını açtım yanlışlıkla.
Böyle rezalet olamazya.Yazıklar olsun.
Arkadaşlar lumia 920 kullanıyorum.
Telefonda wp10 10080 surumu kurulu.
10149a yükseltmek istiyorum.Güncelleştirmelere gelip gumcellemeyi aratıyorum.Buluyorum ve tel indiriyor.hepsini indirip %100 olduktan sonra yeniden başlatıp çarkların gelmesi gerekiyor galiba.Bende %100 olduktan sonra otomatik yeniden başlatmıyor.Bana soruyo yeniden başlat diye ben basınca hata veriyor ve yeniden başlatmıyor.
Bunu nasıl çözebilirim arkadaşlar?
Hakkında
Forum İmzası:
Harabet ehlini hor görme zakir,
Defineye malik viraneler var.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Ford Tourneo connect 1.8 TDCİ
Mobil cihaz
Nokia Lumia 920
Mobil cihaz
xiaomi
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Takım
Galatasaray
TV
Samsung 82 FHD
Tablet
Polypad 7208HD
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.573
İkinci El Bölümü Mesajları: 54
Konularının görüntülenme sayısı: 44.677 (Bu ay: 599)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 849 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.