Şimdi Ara

CİDDİ CİDDİ SURVİVOR İZLEYENLER VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkenin Zeka seviyesini burdan anlıyoruz

Cidden oturup izleyen insanlar var Kendini kaptıranlar ciddiye alanlar...İzleyenleri aptal yerine koyan bir kurgu var gerçekmiş gibi izleyenler var

Çıktığından beri 1 saniye bile izlemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlar izler Şeyma Subaşı dünyayı gezer...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhteşem yüzyıl izleriz, laf edersiniz.

Kurtlar vadisi izleriz, laf edersiniz.

Animasyon izleriz ona da laf edersiniz.

Starbucks a gideriz laf edersiniz.

Ayfon alırız laf edersiniz.

Instagram da foto paylaşıriz, laf edersiniz.

Huloggggggg deriz ona bile laf edersiniz. Ne yaksinz olm

• Reytingleri dustu tutmadi bu seferki.

• 1 sn bile izlemesiysen içeriğini bu kadar nasıl biliyorsun? Kim bilir kaç yıl izledin.

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

1 sn bile izlemesiysen içeriğini bu kadar nasıl biliyorsun? Kim bilir kaç yıl izledin.
    bende hiç oturup izlemedim ama içeriğini biliyorum bu da acunun başarısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 24 Nisan 2018; 23:38:46 >

• survivorun olması aslında güzel bir şey.turnusol gibi direk iletişimi kesiyorum bunu takip edenlerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitzgeraldİs -- 24 Nisan 2018; 23:38:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsanlar zevk alıyor demek ki. WWE izliyorum ben de, ona da laf ediliyor "Kurgu bu nasıl izliyosun" diye. Biliyorum hepsini süper zeka, izlemekten zevk alıyorum. Senin izlediğin her dizi film de kurgu. Adam orada fakiri oynuyor dışarıda lambosuna biniyor. Farkı yok ki. Kitap da kurgu. Hayat hariç her şey kurgu. Futbol, basketbol da çok benzer. Adamların parasını alıp mükemmel bi hayat yaşamasını izliyoruz adamların çoğu takım için oynamıyor bile.

Kendinizi çok bi şey sanmayın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

İnsanlar zevk alıyor demek ki. WWE izliyorum ben de, ona da laf ediliyor "Kurgu bu nasıl izliyosun" diye. Biliyorum hepsini süper zeka, izlemekten zevk alıyorum. Senin izlediğin her dizi film de kurgu. Adam orada fakiri oynuyor dışarıda lambosuna biniyor. Farkı yok ki. Kitap da kurgu. Hayat hariç her şey kurgu. Futbol, basketbol da çok benzer. Adamların parasını alıp mükemmel bi hayat yaşamasını izliyoruz adamların çoğu takım için oynamıyor bile.

Kendinizi çok bi şey sanmayın bence.
    Zevk veriyor de yeter. Filmlerin kurgusuyla survivor, wwe aynı mı?

• Ünlü profesör Survivor izlememenin veya Survivor izleyenleri eleştirmenin ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmayacağını anlatıyor.

CİDDİ CİDDİ SURVİVOR İZLEYENLER VAR

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    cuk oturmuş caps

• Survivor yada bir başka yapımı hiç bir konuya kafa yormamak için izleyenler olduğu gibi, 16 senedir her gün adaletsizliklere ağlayıpta artık bu ülkeden bir cacık olmayacağını düşünen insanlarda rahatlamak ve kendini bu millet adına üzüp kendini heba etmekten alı koymak için de izliyor.
  • The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    Kurgu diye konuyu o kadar saçma yerlere bağlamışsın ki. Yazıp yazıp sildim.
    Konu sahibi zaten bundan nasıl zevk aldıklarını anlamıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ama işte o kesimin büyük bir kısmı 10-15 yıl önce bunun kutulu versiyonunu da izliyordu.
    Zaaaaaağaan diye kutu açıp üzülenler
    Varmısıng Yoğmusung

Şaşırmamak gerek, gayet doğal bu tip (artık kaçıncı dünya ülkesi olduğu belli olmayan) ülkelerde.
    Suç halkta değil dayatılan bu. Ya izlersin ya da kabul etmeyip izlemezsin.
    Daha da kötüsü izleyip, izlemediğini söylemek O niye yapılır hiç bilmiyorum.
  • Izlemem izliyenlerede karışmam. Bu kendisi sevmiyor diye bütün dünya ona katılsın istiyor. Bende 29 yaşındayım boş kaldım mi bazen çizgi film izliyorum daha gelişmemiş cocuk zekaliyim o zaman. Bi insan birseyi izlemekten zevk aliyor diye onun zekasini onla nasıl ölçebilirsin ...!!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İzlemiyorum. Sanane ? İsteyen istediğini izler. Beyefendinin izledikleri en kaliteli dizi ve yarışma programları, dinlediği müzik ruhu en çok rahatlatan müzik falan aynn krdşm en iyisin hadi yoluna. Hayatında tek işi eleştiri olan tayfadan buda

• Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Survivor formatı Danimarka, İspanya, İtalya, Hollanda, İsveç ve Amerika gibi ülkelerde uzun süredir gösterimde. Amerika'da 2000'li yılların başından beri var Survivor, diğer ülkelerde de 10'u aşkın sezondur gösteriliyor. Avustralya da başladı hatta. Bunlar kaçıncı Dünya ülkesi?
  • Buradaki muhabbetler orada da dönüyorsa haklısın
  • hiç izlemedim izleyeceğimi de düşünmüyorum
  • Sizde de oluyor mu, bilmiyorum ama. Artık Kafam kaldırmıyor ya. Eskiden çok izlerdim.

Ayrıyeten Hep aynı. Yarışmacıları görmekten sıkıldım. Keşke Ülke bazlı yarışmalar olsa.

Yunan ile olan bölümler süperdi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.