Şimdi Ara

CİDDİ CİDDİ SURVİVOR İZLEYENLER VAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İzleyenler tabii ki de muhabbetini yapıyordur. Sen en basitinden God of War oynayıp muhabbetini yapıyorsun. Sevdiğin yanlarını, eksiklerini, senaryosunu, grafiğini her şeyini konuşuyorsun. Bu forumda çoğu kişi yabancı dizi izliyor, onun da muhabbetini yapıyoruz. Her bölümden sonra geliyoruz forumda yazıyoruz, aynı diziyi izleyen arkadaşımız varsa onunla konuşuyoruz vesaire.

Ha sen taraf tutma meselesine takılmış isen o da gayet doğal. Çünkü rekabetin olduğu yerde taraf tutulur. Teniste bile Nadalcı, Federerci falan var. Survivor da rekabet üzerine kurulmuş bir format.
  • valla artık dmax izliyorum
  • Forum survivor hastası dolu yanliş yere dert yanıyosun zaten damlamışlar hemen. Dirilis izlerken kılıc sallayan güruh ile survivor izleyip ciddi ciddi tartışmaya giren güruh aynı, beyin yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    Dedi survivor izleyerek

• Hem Survivor izleyip hem de The Terror, Breaking bad, Legion, Altered Carbon, Game Of Thrones, Band of brothers, Black mirror, The Mentalist, Rick and morty, Sherlock, La casa de papel, The X files, Better call saul, West world vs vs kurgu dizleri izliyorum. İmdb Top 250 yi hatmetmiş biriyim. Telefonumda da 1500 e yakın epub kitap var. Dünya klasiklerinin çoğunu okudum. Le monde en iyi 100 kitap sıralamasından çoğunu okudum. Popüler kurgu korku polisiye çoğu romanı okudum. Hızımı alamayıp felsefeye atladım en sağlamlarından Platon - Devlet kitabına giriş yaptım. O da yetmedi oturdum 300 sayfa kendim post apokaliptik hikayemi yazdım. Neyse bunların hiç önemi yok. Survivor izlediğim için gerizekalı ve kültürsüzüm.
  • Dün akşam gönüllüler ne güzel giydirdi ya. Turabi ve Ümit Karan ın karşı takıma geçen arkadaşlarının arkasından atıp tutması, sms için duygu sömürüsü yapması acınasıydı. Aralarına sonradan katılan Mustafa Kemalin 10-2 sonlanan karşılaşmada o 2 sayıyı alması beni baya keyiflendirdi. Ama kendisine yapılanları unutup ünlülere yalakalık yapması gözümde kazandığı itibarı zedeledi. Zavallı Mustafa Kemal. Tek başına takımda ki bütün sayıları alsanda yine seni postalayacaklar. Ünlüler adası çakallarla dolu maalesef.
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    En azından insanlara anlatıyor izleyen maymunlara değil

• Acunun hiçbir programını oturup saatlerce izlemedim izlemem de bazen yeteneksizsiniz izlerim o da sadece gösteri kısmını. Bence de saçma da Türkiye burası ne bekliyorsun ki muhabbeti azaltırız olur biter :)

• Adam üretiyorsa,günlük işlerini yapıyorsa,mutluysa,ekonomik durumu da iyiyse ve yayın saatinde boş ise izler,bundan dolayı ona öyleydi böyleydi deme hakkı kimsede yok.Bu insalar neden içki içiyor,sigara içiyor,kahvaltı yapıyor,namaz kılıyor-kılmıyor vs gibi bir soru olur...Toplumu ilgilendiren kısmı ise ,sadece ve sadece toplumsal işlerini yapmadığında,izlediği programa göre karakter değiştirdiğinde,başkasının özgürlük alanlarına girdiğinde sorgulanabilir.Malesef izlediği programa göre karakter değiştiren bir topluma sahibiz evet ama o zaman da soru neden survivor izliyorsunuz?vs. Değil o programı izlediğinde neden karakterin değişiyor ?olabilir.Çünkü sorun acunun programı macunun programı değil,sorun daha dipte,acun gider acur gelir:)

• şöyle boş boş konular açmayın ya.

bizde bir tane prof vardı adam yurtdışında falanda az çok adı olan birisi. adam her derste survivor muhabbeti yapardı oy bile atıyordu. şimdi o adam aptal sen mi akıllı oluyosun sırf bu durumdan dolayı.

eğer eleştiri yaptığın kısım kurgu olması ise o kadar kitap dizi film var onlarda kurgu. hatta kitaptan sinemaya aktarılan filmler var. karakterleri biliyosun konuyu biliyorsun sonunu biliyorsun yinede izliyorsun.

asıl sorun insanları izledikleri okudukları takip ettikleri vs şeyler için eleştirip küçümseyenlerde bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiago Munez -- 27 Nisan 2018; 15:30:0 >
  • Rapsody_izmir kullanıcısına yanıt
    Oda yetmedi foruma 832 mesaj attın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiyede calisma saatleri uzun oldugu halde insanlar bu tarz programlara vakit ayirabiliyor demekki... Hobi kulturu olmadigindan kaynaklandigini dusunuyorum, insanlar televizyon izlemek disinda birsey yapamiyorlar bos zamanlarinda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5D3B67370

En azından insanlara anlatıyor izleyen maymunlara değil
    Yabancı film yabancı dizi izlemen çok zeki olduğunu gösteriyor aynen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Forum survivor hastası dolu yanliş yere dert yanıyosun zaten damlamışlar hemen. Dirilis izlerken kılıc sallayan güruh ile survivor izleyip ciddi ciddi tartışmaya giren güruh aynı, beyin yok.
    Sana ne? Adam isterse survivor izler, isterse gider arka sokaklar izler. İstediği gibi değerlendirir. Sen yabancı film izleyerek topluma mı faydalı oluyorsun.

• unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    Hobi=para hemde ciddi paralar,birde bizim insanımız hobiyi çok yanlış anlıyor,o yüzden daha da çok para:))Birde birden fazla hobisi olan birisi olarak söyleyebilirim ki ekstra zaman da istiyor.Öyle akiam işten geldim dur şu rc aracımı alayımda escsini programlayayım,pilini şarj edeyim,süreyim oynayayım diye birşey söz konusu olamaz.Ha bende insanların öznel hobileri olsun,garajlarında kendi uçak maketlerini yapsınlar,kitap okuyup,kitap yazsınlar,çevrelerini incelesinler isterdim.Ama en fazla akşam 2 saati olan bi insanın bunları yapması olanaksız.Yani tv izlemesi insanların gayet doğal...Birde pek tabi tv izlemekte bir insanın hobisi olabilir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Oda yetmedi foruma 832 mesaj attın
    Katılım zamanı: 31 Ekim 2009
  • Ona bakarsan filmler dizilerde kurgu ama izlenıyor ? Ben bu sene ızlemedım ama bu seneye kadar ızlıyordum. Isteyen ıstedıgını ızler, senı ılgılendırmez.
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    Zeki değil normal insan. Beyni olan normal insan. Survivor izliyorsan cevap verme

• The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    Olay bunları izlemekte, izlediğin diğer şeylerin kurgu olmasında değil. Kitap kurgu demişsin, izlediğin survivorun vizyonunu geliştirme, hayata bakış açını değiştirme yüzdesiyle kitap bir mi? Ayrıca 10 yıldır kendini tekrar eden bi yarışmayı izlemek yerine o süreyi kendini geliştirecek bir şeylere adayabilirdin. Ki o zaman da bu yorumu yapmazdın zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu sahibini neden linç ediyorsunuz ki? bence haklı
    tamam survivor izleyenlerin hepsi gerikalı değil ama gerizekalıların hepsi survivor izliyor bunu da inkar etmeyelim bi zahmet
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.