Şimdi Ara

CİDDİ CİDDİ SURVİVOR İZLEYENLER VAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • survivor izlemiyorum (bazen yemek yerken aciksa bakiyorum sadece yalan olmasin) ama izleyenlere de bu kadar saldirilmasina sasiyorum. sonucta bu program agzinizin suyu aka aka gitmek istediginiz cogu ulkede de olan bir program, niye bizdeki bu kadar batiyor? acun yapiyor diye sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5D3B67370

Zeki değil normal insan. Beyni olan normal insan. Survivor izliyorsan cevap verme
    Karışmayın millete sen izlemiyorsun da o normal zeka dediğin zeka ile ne yaptın. Sen twd, got izlersin eğlenirsin o adam survivor izler. Bu sana senin survivor izleyenleri küçümseme hakkını vermez.

• Neeee survivora laf mı ettin? Sen gel buraya gel şimdi bütün açtığın konuları stalklayıp bi açığını bulursam foruma rezil edicem üstüne de magandalık yapıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Öncelikle düzgün konuş.

Dinleneceği vakti isteyen istediği şekilde değerlendirebilir. Eğlence adı altında, kendisine bir şey katmasına gerek yok. Ha oyunla, filmle, diziyle vizyon genişlemez orası ayrı. Ayrıca survivor izleyen başka bir şey izleyemez diye bir kural yok. İnsanları ötekileştirmeyi bırakın. Survivor izler sen ona geri kafalı diyemezsin. Diyorsan da sıkıntı sende. Kendini geliştiren insanlar bunları aşmıştır. Ben sende bunu göremedim ne yazık ki şimdi git ve yabancı dizi izleyerek vizyon kas.

• izayoi kullanıcısına yanıt
    Verir. İzlenecek şeyler beyin yapısını gösterir küçümsemiyorum Allah böyle yaratmış tapacak bişey yok.

• Sadece Survivor değil %100 kurgu olan reality showlara bakmiyorum.Yabancilarda dahil yok emlak savaşlari yok bilmem ne savaşları gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Sana ne? Adam isterse survivor izler, isterse gider arka sokaklar izler. İstediği gibi değerlendirir. Sen yabancı film izleyerek topluma mı faydalı oluyorsun.

Alıntıları Göster
    2 belgesel izleseniz sağda solda modası geçmiş inançların propagandasını yapmazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamie Hyneman

2 belgesel izleseniz sağda solda modası geçmiş inançların propagandasını yapmazsınız

Alıntıları Göster
    Konuyla alakasız mesaj attığına göre bir derdin var demek ki.

İşte ateizmi yeni moda olarak gören, İslam'a inanmayınca kendini çok zeki, modern ve farklı olduğunu sananlardan biri daha. Bayağı cool ve batıcısın yazayım da sevin.

• susacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

susacaksınız
    düzgün konuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Konuyla alakasız mesaj attığına göre bir derdin var demek ki.

İşte ateizmi yeni moda olarak gören, İslam'a inanmayınca kendini çok zeki, modern ve farklı olduğunu sananlardan biri daha. Bayağı cool ve batıcısın yazayım da sevin.

Alıntıları Göster
    Ben islam demedim sen öyle düşünüyorsan öyle anlamışsındır

Survivor yerine faydalı şeyler izleyin ufkunuz açılır dedim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.