Şimdi Ara

Belediyelerin sinek ilacı arabaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kışın kömür dumanı, yazın da sinek ilacı sıkan araçlar.
    Kardeşim… Şu ülkede ağaç kokusu, normal bir hava filan almak bu kadar mı zor??? İstanbul’da sivrisinek kaç tane görülüyor da kanserojen ilaçlar sıkılıyor heryere? O ilaçların organik filan olduğunu mu sanıyorsunuz zararı muhakkak var peki değer mi? Sivrisinek ne kadar var da bu ilaçlama ne kadar temizliyor da peki bu ilaçları solumaya değiyor mu? Çocuklar oyun parkında oynarken yanından ilaç arabası geçiyor bu iyi birşey mi?
    Diyorsanız ki illa bu ilaçlama yapılmalı, ki bana göre 2-3 sinek ısırmasın diye kanserojen sinek ilacı solumak aptalca birşeydir, ama yine de kafaya takmışsanız ozaman şı araçlar gece 1’den sonra filan ilaçlasın da milletin üzerine gelmesin. Siz şeltoksu birbirinizin üzerine mi sıkıyorsunuz? Bu ilaçlardan ölenler hastanelik olanlar vae farkında mısınız?

Gerçekten, akıl fikir mantık bunun neresinde?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Görende hiç ölmeyeceksiniz sanacak arkadaş

• sinekler kadar rahatsız edici bir şey dünya üzerinde yok ucunda ölüm bile olsa sinek arabalarını destekliyorum

• o degil de eskiden dumanli ilac arabalari olurdu. pesinden kosardik. kokusu hala burnumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son sivrisinek varyetesini görmemiş bir eleman var aga burda
    @Gülüncetipsizolanadam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 31 Mayıs 2022; 1:25:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinek ilacı arabası + ilaçlama ihası falan yapılmalı. Bu başbelası haşereler yazı zehir ediyor.

• meola147of kullanıcısına yanıt
    Size soruyorum. 1- Düne kadar sivrisinek gören var mı?
    Çok ilginç. Sivrisinekler düne kadar hiç bir yerde yok, ama birden 2 gün önce geliyorlar ve ilaçlama da ondan dolayı başlıyor ve ilaçlama sayesinde sivrisinek yok öyle mi
    İlaçlama olmasa da sivrisinek filan yok zaten İstanbulda. Olsa bile çok az ve bu ilaçlama ne kadar etkili o da ayrı.

2- Evine sivrisinek teli taktır bitti ilaçla niye zehirleniyorsunuz?

• Biz cocukken o arabaların peşinden koşar o bembeyaz bulutların için de oynardık gecin bunları ne hasta olduk ne birşey  Ayrıca sıtma hastası olup yatakta can çekişme diye sıkıyorlar o ilacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 31 Mayıs 2022; 2:53:47 >
  • Çünkü sıktıları için sivrisinek yok.

Sıkmasalar, her yerini sivrisinek yese bu sefer belediye hiç çalışmıyor diye şikayet edecek.

Bomboş konu.

• meradz kullanıcısına yanıt

Bizim köyde hala var. Ama artık çocuk değilim.  

• İlaç değil ki o, mazot...

• tmrtmr t kullanıcısına yanıt

Haftalardır sineklerle mücadele ediyorum günde 3-4 adet sinek öldürüorum

2- param yok fakim

• isimgerekmez kullanıcısına yanıt
    Cidden yazık. Gece yatamıyorum ulan

• Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt
    Sen ve senin gibi sivrisineğe takmış insanlar. Niye sivrisinek teli takmıyorsunuz ? Cırtcırtlı olanı daha da ucuz. Bence saçmalık sizinki. Her tür tel var her pencereye her ekonomik modele uyumlu. Sivrsinek raketi bile var. Bu kadar gelişmiş sivrisinek teli ortamında sivrisinekten şikayet tam bir saçmalık

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Bunu nasıl teyit edebiliriz? Ayrıca mazot yağ oluyor insanların kafasına mazot yağı fışkırtmak çok mu iyi millet yürürken araç yanından geçiyor.
    Madem işe yarıyor niye insanlar şikayet ediyor hala sivrisinekten?

• tmrtmr t kullanıcısına yanıt
    E var zaten. Ama balkon kapısını açınca içeri giriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülüncetipsizolanadam -- 30 Haziran 2022; 11:33:49 >
  • Düne kadar sivrisinek aracı yoktu dün gezdi peki ne oldu sivrisinek gören var mıydı düne kadar? Dün araç ilaç sıktı da ne oldu zaten olmayan sivrisinekler daha mı çok olmadı yani olmaz oldu? Eee memnun kaldınız mı sivrisinek aracından?
    Saçmasapan işlerle uğraşıyorsunuz

• Yazın 3 farklı şehirde kalıyorum, hepsinde de sivrisinekler beni haşat ediyor. İzmir'e son gittiğimde sadece ayaklarımda 16 - 17 tane ısırık izi vardı. Yazlıktaydım son gece 3 tane ard arda öldürdüm daha 2 tane geziyordu ortalıkta. Bir de o araç olmadığını düşün intihar falan ederdim ben. Tabi kan grubunuz farklı ya da sizin kanınız hoşlarına gitmiyor size hava hoş. Beni rahat bırakmıyorlar.
    Gittiğim tüm evlerde tüm pencereler, balkon kapıları telli bu arada. Yine de giriyorlar bir yolunu bulup. 2 - 3 saniye açık kalması bile yetiyor.

• Bende hep o ilaçların içeriğinden şüphe duymuşumdur. Şu ülkede sağlık hiçe sayıldığı için bundan kuşku duymakla haklısınız o yüzden bu konuda gerekli araştırmalar yapılmalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.