Şimdi Ara

Chuck (2007–2012) (626. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.795
Cevap
33
Favori
458.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Memoland

2 gün oldu başlayalı ve şuan 2. sezon 14. bölümdeyim muhteşem bir dizi bitince nolcak bende bilmiyorum

Büyük bir boşluğa düşeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizide duygusal bir sahnede olması lazım hatırlayamadığım bir şarkı var.''iye iye ye ya gibi bir şeydi sanki bir kısmı.Tabi saçmalıyor da olabilirim.Bu şarkıyı bir türlü bulamadım.Söylediğim 2 kelimecikten şarkıyı bulabilen olursa çok makbule geçer taktım kafaya bulamıyorum da.Gözü kör olsun bi İngilizce öğrenemedik.
  • "Guys, i know kung fu" der ve giderim
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Ben diyemedim bile

Başka konuya attığım mesaj nasıl buraya gelmiş üstüne sileyim derken 4 kere hesaptan attı forum çöküyor
  • Her ne kadar yanlış göndermiş olsanda Chuck'a yaptığını forum bile kaldıramamış olacak ki çöküyor
  • Hayatim boyunca hiç unutamayacağim Efsane dizimdir.. Bittiği zaman kiiii, hatta burda yorumlarimda vardi eski sayfalarda, İnanilmaz bir boşluğa düşmüştüm.. Dizi dizi gibi değil sanki nasil anlatsam Böyle yillardir ayrimiz gayrimiz olmayan çok yakin bi arkadaşimdan kiz arkadaşimdan sevgilimden ayrilmiş gibi koymuştu.. Hala belli zamanlar ahh ulan keşke yine dizi çekseler film yapsalar diyip dururum.. Eski Çöken harddiskimin içinde Toplam 5 Sezonun Tüm bölümlerinin olduğu Yaklaşik 50 60 GB büyüklükte Dizi harddiskle beraber yok olmuştu Kahrolmuştum.. Daha sonrada bulamadim.. Ne yayinlayan bi site ne de İndirebileceğim sağlam düzgün bi yer..

Harika dizidir, Efsanedir.. Konuyu üstlerde görünce yorum yapmadan geçemezdim, çok sevmiştim bu diziyi..
  • Dizi izlemek için hep aklımdaydı ama erteleye erteleye bu zamanlara kadar fırsat bulamamıştım. Son 2 haftada peşi sıra tüm bölümleri izledim. Biraz klişeydi her bölüm tahmin edilebilirdi tamam ama çok güzel ters köşeleri de oldu dizinin.Bir sonraki bölüme geçmek için hiç tereddüt etmedim. Final kötü değildi ama istediğimde olmadı. Çok mutlu bitmedi yani. Chuck yeniden tavladı kızı tesellimizde bu oldu. Son sahne hiç unutamayacaklarım arasına girdi bile. Benim gözler Casey Chuck'a sarılınca doldu zaten ama son sahne iyice bitirdi beni. 2 yıl gecikmeli de olsa Goodbye Team !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukka

Dizi izlemek için hep aklımdaydı ama erteleye erteleye bu zamanlara kadar fırsat bulamamıştım. Son 2 haftada peşi sıra tüm bölümleri izledim. Biraz klişeydi her bölüm tahmin edilebilirdi tamam ama çok güzel ters köşeleri de oldu dizinin.Bir sonraki bölüme geçmek için hiç tereddüt etmedim. Final kötü değildi ama istediğimde olmadı. Çok mutlu bitmedi yani. Chuck yeniden tavladı kızı tesellimizde bu oldu. Son sahne hiç unutamayacaklarım arasına girdi bile. Benim gözler Casey Chuck'a sarılınca doldu zaten ama son sahne iyice bitirdi beni. 2 yıl gecikmeli de olsa Goodbye Team !

• Beyler bu diziyi nereden indirebilirim ? kas'da bulamadım.
  • Allâme kullanıcısına yanıt
    Ben dizipub'tan indirdim.720p bütün bölümler ama ben 480p tercih ettim. 30 gb kadar tuttu 91 bölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Conlon

Dizide duygusal bir sahnede olması lazım hatırlayamadığım bir şarkı var.''iye iye ye ya gibi bir şeydi sanki bir kısmı.Tabi saçmalıyor da olabilirim.Bu şarkıyı bir türlü bulamadım.Söylediğim 2 kelimecikten şarkıyı bulabilen olursa çok makbule geçer taktım kafaya bulamıyorum da.Gözü kör olsun bi İngilizce öğrenemedik.

chuckun babası ölünce çalıyordu glasvegas-dadys gone belki o olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Avril'ın dediği müzik öldüğünde değil Fulcrum'a teslim olduğunda çalıyor. 2.sezon 19.bölümün sonlarına doğru.
    izgon veya isgon diyor sürekli

@Tommy Conlon nerede çalıdığını bilirsem bulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 29 Aralık 2014; 14:18:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Öldüğünde değil Fulcrum'a teslim olduğunda çalıyor. 2.sezon 19.bölümün sonlarına doğru.

Tamam iste ondan bahsettim babası teslim olunca gece gece yanlıs hatırlamısım ama arkadaşın dediği müzik büyük ihtimal benim söylediğim müzik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 29 Aralık 2014; 14:16:31 >
  • O müzik olabilir ama ben o demedim senin dediğin sahne bu demek istedim ama yanlış anlaşılıyormuş şimdi farkettim değiştireyim hemen
  • quote:

O müzik olabilir ama ben o demedim senin dediğin sahne bu demek istedim ama yanlış anlaşılıyormuş şimdi farkettim değiştireyim hemen

• quote:

Avril'ın dediği müzik öldüğünde değil Fulcrum'a teslim olduğunda çalıyor. 2.sezon 19.bölümün sonlarına doğru.

Nerede çaldığını hatırlamıyorum malesef.Youtube da chuck videolarını izlerken denk gelmiştim belki dizinin kullandığı müziklerden bile değildir.
  • Allah'ını seven senaristi pompalı tüfekle vursun. Bu nasıl final lan!? Böyle bitmemeli bitemez!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

Allah'ını seven senaristi pompalı tüfekle vursun. Bu nasıl final lan!? Böyle bitmemeli bitemez!!!!

Film yapacaklardı onuda yapmadılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Allah'ını seven senaristi pompalı tüfekle vursun. Bu nasıl final lan!? Böyle bitmemeli bitemez!!!!

Cidden öyle bir ley vardı bi ara. Ne oldu, niye yapmadılar? Bütçe mi bulmadılar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Cidden öyle bir ley vardı bi ara. Ne oldu, niye yapmadılar? Bütçe mi bulmadılar acaba?

Hiç ses seda yok bence yalan oldu
  • 
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.