Şimdi Ara

Chuck (2007–2012) (628. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.795
Cevap
33
Favori
458.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolun beyler tekrar dinlettiğiniz için iyi geldi valla özlemişiz gerçekten Jeffster'ıBu arada bazen bazı sahneler aklınıza gelir ve tekrar izlemek istersenizhttps://www.youtube.com/user/viiitezslav/videos burdan izliyorum ben tavsiye ederim.

En sevdiğim sahnelerden birini de atmadan geçmiyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 1 Şubat 2015; 13:15:15 >
  • .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • severek izlediğim bir diziydi
  • Finale 1 bölüm kaldı, dizilerin bitmesinden nefret ediyorum
  • bütün güzel dizilerin ortak yönü sonlarının berbat olması mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

Volkoff'un kızının aldığı kartta numaralar 4 8 15 16 23 42 (LOST)

lanet chucka kadar ulaşmış
  • Beyler hadi iyiyiz yine heroes rebornda zac oynuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya oğlum yine heyecanlandırdınız ya
  • Bitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle bitmemeliydi bence sonu sanki devam edicek gibiydi 8-9-10 sezon sürerdi bu dizi 5.sezonun sonundan itibaren yazık oldu ayrıca final ve pilot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 3 Şubat 2015; 22:12:47 >
  • bende yeni baslamayı düşünüyorum bu diziye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

bütün güzel dizilerin ortak yönü sonlarının berbat olması mı acaba?

bkz: Chuck,Dexter,himym
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

quote:

bütün güzel dizilerin ortak yönü sonlarının berbat olması mı acaba?

bkz: Chuck,Dexter,himym

oo dexter başı çeker zaten
  • Cryin kullanıcısına yanıt
    HIMYM dururken diğerlerine laf düşmez
    Chuck'ın finali
    aslında çok kötü değildi biraz hayal kırıklığı yarattı o yüzden kötü geliyor. Zaman geçtikçe alışıyorum ama Dexter ve HIMYM finalleri aklıma gelince başlıyorum sövmeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Chuck'ın finali
    aslında çok kötü değildi biraz hayal kırıklığı yarattı o yüzden kötü geliyor. Zaman geçtikçe alışıyorum ama Dexter ve HIMYM finalleri aklıma gelince başlıyorum sövmeye

Chuck'ın finalinde final havası yoktu sanki sezon finali gibiydi sarah hafızasını kaybetti sonra tekrar hatırlamaya başladı ama hissetmiyordu chuckı sevdiğini sonradan öpüştüler falan bence devam ederdi dizi erken bitirdiler.
  • quote:

quote:

Chuck'ın finali

Chuck'ın finalinde final havası yoktu sanki sezon finali gibiydi sarah hafızasını kaybetti sonra tekrar hatırlamaya başladı ama hissetmiyordu chuckı sevdiğini sonradan öpüştüler falan bence devam ederdi dizi erken bitirdiler.

Aynen en sinir olduğumuz nokta da bu.Sonunda ne olcağını göstermeden bitti dizi.Tamam orda öpüştüler ama sonra ne oldu.Belki öylesine bir öpücüktü.Film diyip umutlandırıyolar ama olacağını pek zannetmiyorum.
  • beyler bir soundtrack var bulamadım, pianoyla çalınıyor, gerilim anlarında calıyorlar bazen, oldukça kısa bir soundtrack bilen var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Mamba_24

quote:

quote:

Chuck'ın finali

Aynen en sinir olduğumuz nokta da bu.Sonunda ne olcağını göstermeden bitti dizi.Tamam orda öpüştüler ama sonra ne oldu.Belki öylesine bir öpücüktü.Film diyip umutlandırıyolar ama olacağını pek zannetmiyorum.

Yapımcılardan bu yönden şöyle bi açıklama gelmiş.

Sormuşlar koskoca 5 sezon boşa mı gitti diye. Onlarda Sarah'ın yaşadıkları zihninde bir yerlerde ve yavaş yavaş hatırlayacak 5 sezon boşuna gitmedi demiş. Yani chuck dizisinin evreninde sarah yavaş yavaş her şeyi hatırlıyor, sondaki öpücükte buna işaret öpücükten sonra hatırlamaya başlıyor
  • Yukarda arkadaş final bölümünden bir sahne paylaşmış 2 kere bitirmiş olmama rağmen bir kez daha izlemeye karar verdim müthiş bir diziydi. :)

Ahh o Subway reklamları yüzünden kaç kere çıkıp subway yemişliğim vardır :D
  • 
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.