Şimdi Ara

Chuck (2007–2012) (627. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.795
Cevap
33
Favori
458.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun yine aklima geldiniz Chuck ve Sarah.. Ulan ne özümsemişim sizi valla.. Sizi bitirdiklerinde '' Sinema filmi gelebilir '' diyen ama geçip giden zamanda bununla alakali HİÇ bişiy yapmayan o senaristtin, yönetmenin varya.........

Sen gideli kungfuyu unuttuk dayak yer olduk Chuck.. Şimdi bi yapimci çiksa '' Diziye devam etme karari aldik '' Veya '' 2015 yılı içerisinde bir sinema filmi KESİN gelecek '' dese Çiğlik ata ata sevinirim beeee.....
  • Chuck ilk düzenli izledigim yabanci dizidir yeri ayri.Sarah'nin rüyama girmisligi vardır
    Her dizinin kendine has bir yönü vardır ama chuck farklıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ağlattınız lan

Chuck benim için çok ayrıdır. Çok fena bir Lost fanıyımdır ama Chuck çok ayrıydı be. Efsane tek kelimeyle. Ya öyle farklı ve öyle özel bir diziydi ki. Onun tadı hiçbir dizide yok
  • Konuyu üstte görünce hep duygulanıyorum

Boş gitmeyeyim bari Zachary Levi, Heroes Reborn dizisinde oynayacakmış. Yvonne 24'ün ek sezonunda oynadı, Zachary, Heroes'un ek sezonunda oynayacak darısı Chuck'ın başına.

Bu arada White Collar'a başladım Matt Bomer(Bryce) oynuyor tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Konuyu üstte görünce hep duygulanıyorum

Boş gitmeyeyim bari Zachary Levi, Heroes Reborn dizisinde oynayacakmış. Yvonne 24'ün ek sezonunda oynadı, Zachary, Heroes'un ek sezonunda oynayacak darısı Chuck'ın başına.

Bu arada White Collar'a başladım Matt Bomer(Bryce) oynuyor tavsiye ederim.

Ben de kardeşim.Neyse ki bu duyguları yaşarken tek olmadığı bilmek iyi oluyor.Onları tekrar görmek açısından iyi oluyor ama Chuck'dan başka dizide görünce garipsiyorum nedense.Çok alışmıştık çünkü Chuck dizisinde onlara.
  • Burdaki herkes bence aynı hissediyordur film haberi mi geldi acaba diye giriyordur konuyor sonra

White Collar'a ilk başladığımda her gördüğümde Bryce geliyordu aklıma ama artık Neal Caffrey(dizideki ismi) olarak benimsedim. Dizi biraz Chuck'ı andırıyor ufaktan esprileri olsun ortamı olsun. Chuck'a benzer dizi olarak tavsiye edilebilir. Başrollerden biri zaten bizim Bryce öteki de yine Chuck'ta bir bölüm oynamıştı. "Chuck vs Baby" bölümünde oynamıştı
    Sarah'ın Bryce'dan sonraki Chuck'tan önceki eğitmeni olarak oynuyor.
  • Bugün final yayınlanalı 3 yıl oluyor twitterda #ChuckMovie tag iyle destek olun 3rd Anniversary tt yapmaya çalışıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Bugün final yayınlanalı 3 yıl oluyor twitterda #ChuckMovie tag iyle destek olun 3rd Anniversary tt yapmaya çalışıyoruz

Tagladım hocamm
  • Bu dizideki o insanı içine çeken sıcak atmosfer hiçbir dizide yoktu.Komedi,aksiyon,aşk hepsinin bir arada olup iyi bir biçimde işlenmesi ve aile yemeklerde toplandığında sanki bizden birilermiş gibi,bizim ailemizmiş gibi hissettirmeyi başarabilmesi Chuck'ı diğer dizilerden ayırıyor bana kalırsa.Son sahnesinde ben de ağlayanlardanım.Hala bazı sahneleri açar izlerim.Filmin de Veronica Mars gibi yıllar sonra olsa bile mutlaka bir gün çıkacağını düşünüyorum
  • son 7 bölümüm kaldı ve burada ki yorumları okuyunca iyice meraklandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zifiri34 -- 28 Ocak 2015; 21:12:03 >
  • Bu dizi yayından kaldırıldı diye biyerde okumuştum.dizi final yapıpmı kaldırıldı yoksa finalini yapamadımı?

Ona göre başlamayı düşünüyorum.

• güzel dizi bugun brrip 34 gb indirdim bastan izlicem

• quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Bu dizi yayından kaldırıldı diye biyerde okumuştum.dizi final yapıpmı kaldırıldı yoksa finalini yapamadımı?

Ona göre başlamayı düşünüyorum.

Kaldırılma gibi bir durumu olmadı 5.sezon başlarken son sezon olacağı belliydi,açıklanmıştı ve finali yapıldı.Herhangi sorun yok yani rahatça izleyebilirsiniz
  • an itibariyle bitirdim diziyi. bence oldukça güzeldi. senaryoda zaman zaman sıkıntılar olsa da karakterlerin bu açığı çok iyi kapattığını söylemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Africa şarkısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

quote:

Africa şarkısı.

• Jeffster'i özlemişim, videoları izleyince takip ettiğim zamanları hatırladım, hep hatırlayacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

quote:

Africa şarkısı.

Take on Me
    Bak yine finali hatırladım
  • 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.