Şimdi Ara

Chuck (2007–2012) (624. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.795
Cevap
33
Favori
458.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hey dostum 3. sezonu bitirmek üzereyim burası hep spoiler dolu zor tuttum kendimi bakmamak için
  • bende tekrar başladım. :) 3x4 deyim. ah ahh keşke devam etseydi şu dizi
  • tekrar başladım 3x6 'dayım yemin ediyorum awesome ve ellie yi falan görünce bi kötü oluyorum içimden diyorum keşke bu dizi gerçek olsa
  • Yvonne ablamız için başladım diziye.İlk bölümden çok içine çekmesede izlemeye devam edeceğim bakalım.
  • Chuck sayfası paylaştı görünce tekrar başlayasım geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 27 Eylül 2014; 23:17:55 >
  • ekle
  • 2.sezon 11.bölümden sonra ara vermiştim 2gün önce bitirdim hatta 18-20 saat aralıksız izledim bir dizi kendine bu kadarmı bağlar o kadar saat izledikden sonra rüyama bile girdi son 2 bölüm cidden ağlattı halada etkisindeyim nasıl çıkacam bilmiyorum cidden böyle bitmemeliydi finali biraz daha uzatabilirlerdi en güzeli 3 veya 4 sezonda bitirmeleriydi 5.sezon bana biraz fazlalılık gibi geldi izlemeyenlere tavsiye ederim tabi izlemeyen kaldıysa keşke filmi veya devamı gelse yine izlerim

Düzenleme:

Bu yorumu yaptıkdan sonra Show tv yi açtım alvin sincaplar filmi vardı tamda Zachary Levi (Chuck) bölümü denk geldi

googleda aksiyon komedi yabancı diziler diye aratıyım dedim çıkan sonuca bak yine chuck offfffffffffffff

http://forum.donanimhaber.com/m_40222619/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_83789527/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 3 Ekim 2014; 21:13:49 >
  • Ben ne yaptım ya. En iyi diziyle başlamışım dizi işine. Aklım hala chuckta
  • sonradan çok bozdu be
  • Ben de Show TV'yi açtım direk Zachary çıktı karşıma ve bir kez daha dublajdan nefret ettim

Hocam seni biraz daha üzelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol dostum yarama tuz bastın herhalde buda chuck bitirip etkisinde kalanlar için kurtulma yöntemi

Düzenleme: Cidden o dublaj neydi duyar duymaz gülmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 4 Ekim 2014; 1:44:27 >
  • titanichay kullanıcısına yanıt
    Chuckun tadı kolay bulunmaz
  • Arkadaşlar bu ek bölüm Gag Reel için Türkçe altyazı var mı acaba?

• En kısa sürede başlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tisuanzii

En kısa sürede başlıyorum

Çok pis kıskandım desem
  • Dizinin etkisinden çıkamayan bu kadar insan olduğunu bilmiyordum ama kesinlikle haksız değiliz. pek dizi izlemem oyunlarla ilgiliyim daha çok hatta çok çok daha fazla ama çoğu diziden haberim vardır ve hiçbirinde de bu kadar samimi karakterler olduğunu sanmıyorum zaten dizi 2012'de bitti sonradan dizi olarak South Park'tan sağlam zevk alabiliyorum ancak, birde Jackass ve onun spin-off'lar ı var ki o konuya hiç girmeyeyim. İzlediğim programlarda Chuck samimiyetini geçen sadece Jackass var ki onun yeri bende bambaşka,çok özel bir yeri var ve reality olduğu için samimiyeti çok doğal, oyunculuk olarak yani senaryo üzerinde ilerleyen gerçekten Chuck kadar seveceğim karakterler ve böyle bir samimiyet olabileceğini sanmıyorum. Film gelebilir dediler daha bekliyoruz özletti kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrutalLooter -- 10 Ekim 2014; 1:23:04 >
  • 4.sezon bitti muhteşem bir dizi 13 bölüm kaldı finale bitince ne yapıcam bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detective W. -- 12 Ekim 2014; 1:50:01 >
  • Arkadaşlar özletti chuck kendini, bikaç bölüm izlemek istiyorum da var mi su sezonun su bölümünü izle diyen?

• 4x23-24ü izle hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

4x23-24ü izle hocam

saol hocam bakıcam
  • 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.