Şimdi Ara

CHP ve FETÖ ilişkisi gerçekten doğru mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce gerçekten olabilir mi Melih Gökçek'in konuyla ilgili kitabını da okudum ve şok oldum açıkçası.

• İki videoyu izle sonuca ulaş

• yav darbecilerin yurtta sulh konseyi başarılı olsa şu an arınç,atalay,davutoğlu falan hükümet kurmuştu sen ne diyorsun
  • ahahaha melih gökçek :D chp ile fetoyu mu ilişkilendirmiş :D ahahahaha melihin çocukları nerde okumuş :D hoca efendiler türkçe olimpiyatları falan :D neyse herkes biliyor zaten cindir o cindir feto olsa duramazsın :D
  • doğru.
  • Son 20 yılda kimin kime ne dediği ve ne yaptığını tarafsız gözle birine izlet yeter bence hiç kitap yazmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisırakaya -- 21 Haziran 2017; 15:16:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

doğru.

Hayırdı video falan izleyemiyorsun herhalde tıklamayı mı bilmiyorsun yoksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • darbe yaptık kemal bey siz şöyle yandan geçin diye yol veriyorlar başkanına. ilişkisi olmama ihtimali var mıdır ?
  • Hani vizontelede bir sahne varya:

- Birşey duydum doğrumu?
    - Sen duyduysan yalandır.

Ülkedeki en büyük 2. fetöcü gelmiş fetöyü bitirelim diyenleri fetöcülükle suçluyor 2-3 sene önce fetöye hakaret edenlere twitterdan özür dile diye twit atan adam gelmiş milleti fetöcülükle suçluyor Zaten bu ülkede yılda 250 defa fetönün ayağına emir almaya giden fetönün emirerleri tertemiz ama akpli olmayan herkes fetöcü.

En büyük fetöcüler tertemiz ama fetöyü bitirelim devlete sızdı diyenler fetöcü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 21 Haziran 2017; 16:45:29 >

• gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Kişisel olarak grup halinde takılan sağ-sol-dini vs. her kesimden nefret ederim.
    Farkı farkedemedin sanırım.
    Bu vatandaşlar feto cemaatken, yani eğitim,ılımlı islam, yurt dışında istiklal marşı vs. teraneleri varken fetoya destek çıkmışlar.
    Chp ise, fetonun ne mal olduğu ortaya çıktıktan sonra destek çıkıyor.
    İşin garipliği burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

Kişisel olarak grup halinde takılan sağ-sol-dini vs. her kesimden nefret ederim.
    Bu vatandaşlar feto cemaatken, yani eğitim,ılımlı islam, yurt dışında istiklal marşı vs. teraneleri varken fetoya destek çıkmışlar.
    İşin garipliği burada.

FETÖ’nün ne mal olduğu dediği de yolsuzlukların ortaya çıkması, MİT TIR'ları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

quote:

İşin garipliği burada.

Benim edindiğim izlenim sana dokunan her şey, bu ülkenin faydasına.
    Yolsuzluklar konusunda adamlar bildiğin tezgah kurmuş.Açgözlüler de düşmüş.Kaldı ki ülkenin parasının çarçur edildiği,zimmete geçirildiği filan da yok. Abd den çalmışlar.
    Mit tırları konusunda, elin abdsialmanı açık açık burada terörist silahlandırırken hoşuna gidiyor ama biz türkmenleri silahlandırırken hoşuna gitmiyor.Anlaşılır birşey gerçi.
    Ülkenin türkmen politikasını beğenmiyorsan moda söylemle "yallah kandile"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 21 Haziran 2017; 17:2:31 >

• quote:

İşin garipliği burada.

Kusura bakmada fetönün ne MAL olduğunu chp 15 senedir mecliste akplilerin yüzüne çarpa çarpa vuruyor. Ama akpliler rantları için hoca efendi hazretleri diyor. Ne çabuk unuttunuz bunları. Dünmü dünyaya geldiniz. 3 sene öncesine kadar fetöye laf edenleri vatan haini ilan ediyorlardı bu ülkede. Chpninde fetöye vs. destek verdiği falan yok. Bu akplilerin klasik biz suçu başkasına atalım hemde en azılı düşmanımıza diyerek cahil kitleleri kullanması.

• forumu kullanıcısına yanıt
    Tuzak kurmuşlar derken elde edilen ses kayıtlarının yalan olduğuna dair bir belge var mı ? İnkar yok zaten ayakkabı kutuları fırlıyordu evlerden ayrıca dolandırıcılık suçtur ABD'nin parası falan yok ordaki de masum insan çalışan insan ABD'yi dolandırıyor diye birisi kahraman olamaz.Bu ülkenin faydasına derken ? Suriye poltikasının yanlış olduğunu her AKP'li bakan söylüyor ve suçu da Davutoğlu'nun üzerine attılar.Bu ülkenin faydasına olsaydı yaptıkları şeyler ortalığa milyonlarca mülteciyi doldurmazlardı savaşın başından itibaren tarafsız kalırdı.ÖSO'ya silah verip kardeşi kardeşe kırdırtmazdı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

quote:

İşin garipliği burada.

Benim edindiğim izlenim sana dokunan her şey, bu ülkenin faydasına.
    Yolsuzluklar konusunda adamlar bildiğin tezgah kurmuş.Açgözlüler de düşmüş.Kaldı ki ülkenin parasının çarçur edildiği,zimmete geçirildiği filan da yok. Abd den çalmışlar.
    Mit tırları konusunda, elin abdsialmanı açık açık burada terörist silahlandırırken hoşuna gidiyor ama biz türkmenleri silahlandırırken hoşuna gitmiyor.Anlaşılır birşey gerçi.
    Ülkenin türkmen politikasını beğenmiyorsan moda söylemle "yallah kandile"

kafalar süper okuduğunu anlamada sıkıntın mı var?Türkmenler kendileri bize silah gelmedi dediler.büyük resmi az gör aga.

• La CHP' nin başındaki zatı kasetle fetö getirmedi mi zaten oraya. Ne demek ilişkili mi?
  • CHP'nin içine şuan ki muhalif durumdan dolayı zorla sızmaya çalışan FETÖcüler var mı araştırılır.

Fakat bunu 2010 da FETÖ'ye sakso çeken 18 milyon akpli diyorsa s.tiri çekeceksin.
  • Melih Bey diyorsa kesinlikle haklıdır kendisi bu adamları iyi bilir.Hamdolsun , Selam ve Dua ile.

Bir bakıverin bu Atlantik eğitim kurumları neciymiş kimmiş , ne olmuş , neden kapatılmış.

Bu kadar yüzsüzlük nasıl mümkün ben cidden merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 21 Haziran 2017; 18:22:57 >
  • Yine Chp'li Burhan Kuzu Fetöcülerle yemekte (bu arada sadece bu okla gösterilen kek içeredeymiş)

• Benim anlamadım çevrem de ne kadar Akpli varsa 5 sene önce hepsi FETO vardı zaman gazetesi alırlardı fetonun kitaplarını okurlardı.Hoca efendi hocaefendi diye ağlıyorladı.Ne ara bu kadar unutkan oldunuz.Ayrıca bu kitabı okuyacağına tuvalet kağıdı alsaydın boşa gitmezdi en azından.Solcuların dinsiz olduğunu sürekli anlatan adam Dini bir terör örgütünün bağlantısı olduğu anlatıyor.Hadi öyle bir şey oldu o zaman kendine müslüman diye kurulan AKPnin tamamının bu terör örgütüyle bağlatısı olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.