|
CHP MV Süleyman Girgin: Davadan Vazgeçin Ne Kadar Para İsterseniz Verelim. (6. sayfa)

-
-
Yanlışa yanlış diyorsun, aktroll oluyorsun
Olayın savunulacak en küçük yanı yok cevap veremiyorlar aktroll diyorlar
forum da kalite iyice düştü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kılıçdaroğlu git artık şu chpden atatürkü seven birisi gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 2 Ocak 2021; 18:36:14 >
Milletvekili kendini tanıtarak, kendi telefonundan birini arayıp davadan vazgeç mi diyor
Güzel bir blok konusu daha. CHP ve SOL partilerden nefret edenler. Biat etmeye devam etsin ki ülkemiz şahlansın, bu yoldan dönmeyin kardeşim vallahi destekliyorum.
-
Chp ile ilgili konu açılır, millet yumulur CHP PKK BÖLE KÖTÜ ŞÖLE PİS BÖLE AHLAKSIZ. Gerçek mi değil mi bakmaz bile saydırır.
AKP nin yaptıklarıyla ilgili konu açılır, şu konuya girip CHP ye saydıranlardan bir tane adam bulamazsın. Belgeleler, mahkeme kararları, ne kanıtlar, neler neler. Adam yok der mümkün değil. Sağa bakar sola bakar gene de önüne bakmaz.
Buyrun size taze taze bir haber daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67F5FEFCC -- 2 Ocak 2021; 19:3:43 >
-
yasaların koruduğu kişilerin daha mütevazi ve hakkaniyet çerçevesinde davrandığını ne zaman göreceğiz acaba.
-
quote:
Orijinalden alıntı: OnionKnightArkadaşlar bir hukukçu olarak söylüyorum, babasının şikayetten vazgeçmesi hiçbir şey ifade etmez, sanık indirim almaz, tahliye edilmez, kasten öldürme şikayete tabi suç değildir, iyi hal indiriminin mağdurun affıyla alakası yoktur, şikayet cezanın infazına etki etmez, o yüzden boş bir muhabbet.
Hocam peki neden böyle bir arama gerçekleştirmiş olabilir? Eğer aramışlarsa.
Davadan vazgeçerse ne olacak ki?
-
AKP'yi seçmen+yöneticiler olarak sevmiyorum, CHP'nin ise yöneticilerinden komple nefret ediyorum. Hele ki şu istanbul gönüllülerine katılıp aralarında bazı şeyleri gördüm ya, daha kimse bana Atatürk'ün partisi falan demesin. Evet Atatürk severler bu partiye oy vermek zorunda kalıyor fakat üst yönetimin Atatürk ve ilkeleri ile hiç bir alakası yok.
-
Yargısız infazla yargılayan AKPKK'lı trollerin CHP'li kılığında iyi ki de CHP'den kendimi kurtarmışım demelerine binayen;
AKPKK = Kürt açılımıyla PKK'yı "ak"layan/meşrulaştıran taraf/kesim.
-
Meclis oylaması sonucunda o yüzden birbirlerine sarıldılar değil mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyinn31Hocam peki neden böyle bir arama gerçekleştirmiş olabilir? Eğer aramışlarsa.
Davadan vazgeçerse ne olacak ki?
Alıntıları GösterAranmamış olabilir hocam veya kendisini CHP'li vekil olarak tanıtan biri provokasyon için aramış olabilir, sonuçta telefon konuşmasında karşısında kim olduğunu bilme ihtimali düşük, en son ihtimal de yasama organı mecliste çalışan vekilin ceza hukuku hakkında hiçbir bilgisi yok bu da gerçekten ayrıca can sıkıcı olur, ancak kendisi bilmese de milletvekillerinin bir sürü danışmanı ve avukatları oluyor bu nedenle son ihtimali düşük görüyorum.
-
Chp gerçek chplilerin kontrolünden çıkalı çok oldu. Partinin içine ne kadar Türkiye düşmanı ,Bölücü, Hain ve şerefsiz varsa doldu/Dolduruldu. Hala gidip chp savunanların en azından en son olayları bir tekrar değerlendirmesini öneriyorum.
Benim anlamadigim ortada bi cinayet var ve chp niye bunun ustunu ortmeye calissin? Katilin annesi ilce baskaniymis... kim oper ilce baskanini, koca milletvekili partiyi riske atip ilce baskani icin kizini unut diye para teklif edecek, gel de inan.
Bu tur seyler sadece gizli kapakli insanlar tarafindan teklif edilir hicbir milletvekili, bunu yapan kendi cocugu bile olsa alenen kendi ismini kullanmaz. Kaldi ki ilce baskani icin yapacak...
Cinayet belli, kimin yaptigi belliyse neyin ustunu nasil ortecek onu da cozemedim.
Insallah dogru ortaya cikar ama sunu da soyleyeyim, bu haber Akp aleyhine olsaydi bu gazeteler kesin delil yok diye yayinlarlar miydi? Allah kizimiza rahmet eylesin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tip vahşetlerin siyasi partilerden bağımsız olduğunu hala anlayamadınız.
-
Şu aktrolleri bloklamayıp cevap veriyorsunuz ya. Gerçekten üzülüyorum. Demek ki sizin de hoşunuza gidiyor bunlarla yazışmak.
Yazık.
Bloklayın şunları diye diye dilimde tüy bitti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cem_Alim
Dikkat çekici bir saldırı var ana muhalefet partisine.
Sözde taciz skandalları yetmedi bir de bunu çıkardılar.
Saldırının nereden geldiği ise herkesin malumu.
Korku sarmışsa bedeni
Ne gelir eceli nede terkeder Mevlevi...Saldırıdan çok chp'nin içine KK tarafından yerleştiren esasında chp düşmanı yobaz doğulular yüzünden taciz ve bu tarz olaylar çıkıyor.
Chp'ye bir saldırı varsa o saldırının öncüsü Kılıçdaroğludur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 3 Ocak 2021; 11:39:27 >
Elaleme aktroll diyor, kendisi "din elden gidiyeh" diye isyan eden bir şeyhin Yahudilikten dönme müridinin adını almış. Sebep? Çünkü Osmanlı devletini daha Fatih Sultan Mehmed başa gelmeden önce yıkabilirdi bu isyanlar. Niye? Çünkü Ahmet Kaya'nın şarkılarında geçiyor. Niye? Çünkü bu isyancıları övenler TÜRK düşmanı... Kösedağ savaşı sonucunda Türklerin esaret altına düşmesinden falan okurken keyif alan insanlar bunlar. Gelmişler bir de öz CHP'li, teşkilatın bağrından çıkmış, 17 yaşından beri gençlik mücadelesi veren benim gibi birine troll diyorlar :)
Komik çocuk seni.
-
Ensar olayında bir kereden birşey olmaz diyen akp'li bakanın olayı ile aynı skandal. İkisi de iğrenç.
1950-80 nesli bu ülkenin kangreni.
Ne çektiyse ülke, bu neslin zihniyetinden çekti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X