Şimdi Ara

CHP MV Süleyman Girgin: Davadan Vazgeçin Ne Kadar Para İsterseniz Verelim. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
4
Favori
10.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Diğer gazeteler veya haber siteleri yayınlayacak mı bakanın açıklamasını. Dökümler çıkarılmış. Bir şey bulanamamış. Hala niye zorluyorsun. Ayrıca emin ol dökümlerde bir şey çıksaydı şimdiden, takvim sabah akit haber yapmış olurlardı.
  • yunanlılar ne alaka şimdi? ne kadar basit organizmalarsınız siz böyle. hayatta kalmanız bile büyük şans sizin.

    güçlünün yanında olmak en kolayı. haklının yanında olmak sağduyu ve vicdan gerektirir. siz rabia naz cinayetinde babaya verilen cezayı bile görmezden gelen bir avuç topluluksunuz. neyse, birkaç gün sonra ortadan kaybolursunuz mamanız kesilince.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samuray_x

    Diğer gazeteler veya haber siteleri yayınlayacak mı bakanın açıklamasını. Dökümler çıkarılmış. Bir şey bulanamamış. Hala niye zorluyorsun. Ayrıca emin ol dökümlerde bir şey çıksaydı şimdiden, takvim sabah akit haber yapmış olurlardı.

    Ben bir şeyi zorlamıyorum ki gencecik vatandaşım vahim şekilde katledilmiş tepkimi dile getiriyorum hem kızın babası mı yalan söylüyor siz neyi zorluyorsunuz?


    Cumhuriyet'i ciddiye alan biri yok bu ülkede fabrikalara baca takılacağı zaman baca takılırsa insanlar işsiz kalacak diyordu Cumhuriyet'i kaynak alacağıma Youtube yorumlarını alırım.

  • Evet bence yalan söylüyor. Ortada bir cinayet var doğru, en başta kınayanlardan biri de ben olurum. Ama biraz akıl yürütürseniz hiçbir millet vekilininde kalkıp davayı geri çek diye aramayacağını anlayabilirsiniz. Telefon görüşmeleri gsm şirketleri tarafından kaydedilir, ayrıca gündemde olan bir olay neden bakan arasında böyle bir şey desin ??? Bakanlık yapmaktan canı mı sıkılmış. Evet bazen saçma haberleri de olsa en azından her gün emekliye zam haberi vermiyor :).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Opus Diabolicum

    yunanlılar ne alaka şimdi? ne kadar basit organizmalarsınız siz böyle. hayatta kalmanız bile büyük şans sizin.

    güçlünün yanında olmak en kolayı. haklının yanında olmak sağduyu ve vicdan gerektirir. siz rabia naz cinayetinde babaya verilen cezayı bile görmezden gelen bir avuç topluluksunuz. neyse, birkaç gün sonra ortadan kaybolursunuz mamanız kesilince.

    ''yunanlılar ne alaka şimdi?''


    15 sene önceki taciz olayları ne alaka o zaman?


    ''ne kadar basit organizmalarsınız siz böyle. hayatta kalmanız bile büyük şans sizin.''


    Teşekkür ederim. :)



    ''güçlünün yanında olmak en kolayı''


    Ben yüce ve üstün Türk ırkının yanındayım. Beni gerisi alakadar etmez.


    ''siz rabia naz cinayetinde babaya verilen cezayı bile görmezden gelen bir avuç topluluksunuz. ''


    Rabia Naz cinayeti ne alaka, hem biz kimiz? Ben 5 senedir forumdayım şimdiye kadar Ülke bölümünde 20. mesajım fln.




    ''neyse, birkaç gün sonra ortadan kaybolursunuz mamanız kesilince.''


    Pınar Gültekin gibi varilde yakılan bir insan cesedini gördüğünü hayal edebiliyor musun? O cesedin sen olduğunu hayal eder misin? Bu konuda bile lafı siyasete getirecek kadar fanatiklik yapan sizsiniz sizi ciddiye almamı mı bekliyorsunuz bir de? Hem lafı siyasete bağlaman haksız olduğunu gösterir. Demek ki konuyu açan arkadaş haklı ki konuyu kasıtlı olarak saptırıyorsunuz.


    Hemde açık açık iftira attınız mamanız kesilir diye ben bu forumda genelde araba ve oyun incelemesi yazarım gir bak.





  • sen oyun incelemesi yapmayı bırak bi süre bence. gerçeklik algını yitirmişsin. daha fazla konuyu sulandırmanı seyredemeyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samuray_x

    Evet bence yalan söylüyor. Ortada bir cinayet var doğru, en başta kınayanlardan biri de ben olurum. Ama biraz akıl yürütürseniz hiçbir millet vekilininde kalkıp davayı geri çek diye aramayacağını anlayabilirsiniz. Telefon görüşmeleri gsm şirketleri tarafından kaydedilir, ayrıca gündemde olan bir olay neden bakan arasında böyle bir şey desin ??? Bakanlık yapmaktan canı mı sıkılmış. Evet bazen saçma haberleri de olsa en azından her gün emekliye zam haberi vermiyor :).

    ''Bu ülke delilerle , gerizekalılarla , ruh hastalarıyla doludur.'' -Nihal ATSIZ-




    Milletvekilinin arama ihtimali olabilir Nihal Atsız'ın bu sözünü referans göstererek konuşuyorum. Hem milletvekili dediğiniz adamda bir Koç Ailesi değil, İsmet Paşa değil, Karabekir Paşa değil öyle yücelterek konşuyorsunuz da...


    Hemde milletvekilleri kriptolu telefon kullanır devlet ücretsiz veriyor Aselsan ürünü. GSM operatörü kaydederse güvenlik tehdidi olur TSK'yı da kaydeder o zaman telsiz harici bir şeyle konuşamazlar.





  • Ben kimseyi yüceltmedim. Sadece akıl yürütüyorum, aynısını sizde yapabilirsiniz. Hiçbir kimse elindeki gücü kaybetmek istemez. Bu riskede girmez. Gelelim kriptolu telefona isterseniz bende şimdi babayı arayayım diyeyim chp genel başkanıyım derhal dava geri çekeceksin. O zaman gerçek olur mu bu. Araştırmadan dinlemeden direk sonuca varırsanız bu ülkeye ve size zarar verir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Opus Diabolicum

    sen oyun incelemesi yapmayı bırak bi süre bence. gerçeklik algını yitirmişsin. daha fazla konuyu sulandırmanı seyredemeyeceğim.

    Edit: Oyun incelemesi yapmayı bırak demiş.


    Niye bu kadar gerildiniz ki çözemedim. Şurada iki münakaşa edecektik.



    Bende ekonomiden çok memnun değilim ama her şeyde de hükümeti suçlamak normal değil yani. Forumda insan gibi ekonomi ve siyaset vs konuşamıyoruz mübarek forum burası.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Opus Diabolicum

    https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/chpli-girgin-hakliligik-ispatlaninca-soz-degistirdirdiler-1802913

    sen bunu hazmedince haber et.

    aa doğru ya senin gibi solcu troller için malum paçavradan kaynak göstermek gerekiyordu yoksa siz bu paçavralardan başka hiç bir söylem belgeyi kabul edemiyordunuz dimağınız almıyor başka türlü

  • quote:

    Orijinalden alıntı: samuray_x

    Ben kimseyi yüceltmedim. Sadece akıl yürütüyorum, aynısını sizde yapabilirsiniz. Hiçbir kimse elindeki gücü kaybetmek istemez. Bu riskede girmez. Gelelim kriptolu telefona isterseniz bende şimdi babayı arayayım diyeyim chp genel başkanıyım derhal dava geri çekeceksin. O zaman gerçek olur mu bu. Araştırmadan dinlemeden direk sonuca varırsanız bu ülkeye ve size zarar verir.

    Çalışarak, emek vererek mevki, makam sahibi olanların elindeki güç haydan gelir huya gider hocam.



    Ülkede hak etmeden bir yerlere gelen tiplerin nasıl bir güç zehirlenmesi yaşadıkları ortada, kendileri genelde ateşle oynar, ateşle oynayan ya elini yakar, ya kendini. Emek vermeden mevki makama gelip kendini yakan Vali ler Kaymakam lar ortada. Vatandaşa küfreden Vali, Kaymakam elindeki gücü kaybetmek ister miydi? Ama kaybetti. Bu ülkede birine tecavüzüyü ört bas etmeye çalışıyorsun deseler adam haklı olsa ortalığı yıkar. Mafya bozuntusu tiplere bu lafı etseler adamın kafasına sıkarlar direkt.



    Akıl yürütmeye gelince. Biz Türk ırkıyız. Kurtlarız. Kurda akıl, güneş doğana kadar lazımdır demişler. Güneş açtığına göre akıl yok. 


    Sınır ötesindeki harekatlarda o yüzden gece başlar. 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: axelfoly

    aa doğru ya senin gibi solcu troller için malum paçavradan kaynak göstermek gerekiyordu yoksa siz bu paçavralardan başka hiç bir söylem belgeyi kabul edemiyordunuz dimağınız almıyor başka türlü



    Alıntıları Göster

    O da bizim vatandaşımız hocam emin olun o da vatansever bir kardeştir ama birazcık siyasi tercihine olan sevgisini ve karşıt görüşlere olan nefreti abartmış.

  • 10-15 gün sonra olay haberlerden silinir, sonra gene Kılıçdar feminist takılmaya başlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 2 Ocak 2021; 17:17:40 >
  • https://forum.donanimhaber.com/pinar-gultekin-boguldu-yakildi-varile-konuldu-uzerine-beton-dokuldu--144645751


    Pınar Gültekin olayı patlak verdiğinde hakaret edenler bir anda savunur hale geldi. (Hakaret edenlerden birkaçı: Treth,Kerimcem,Qtrone...) Hatta olayı kınamayanlar konuda mesajı bile bulunmayanlar sahiplenmeye kalkıyor.


    Size neremle güleyim bilemiyorum.  







    Dipnot: Ayrıca şu çakma Atatürk korumacılığını bırakın. İnsanlar gerizekalı değil! Kimin ne fikirde olduğu kabak gibi anlaşılıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 2 Ocak 2021; 15:7:46 >




  • Ak parti siyaset üretemeyince böyle işleri öne sürerek oy alabilir miyimin hesabını yapıyor. Ortada bir suç işlenmişse yargılama yapılır ve suçlu gerekli cezayı alır. (chp-akp-mhp-hdp hangi partiden olduğu farketmez)


    Seçimlerden önce Mansur yavaş içinde neler neler söylendi. Cumhurbaşkanının söylediği sözler aşağıdaki video da bulunuyor. Söylediği hiçbir sözün gerçek olmadığı ortaya çıktı.


    Bu kafada devam ettikleri sürece zor günler bekliyor akp i. Geçen seçimlerde sonuç ortada. Aynı kafada devam ettikleri için gelecek seçimleri de kaybediyor olacaklar.





  • Bu konu hakkında ses kayıtları dinlenmeli cidden öyle birşey varsa o adamı işten alsınlar ohh paşam ne güzel pislik işler yapsınlar para ile kapatılsın.
  • Her telefon görüşmesi kayıt ediliyor mu? Bunu net olarak bilen var mı? Kayıttan kastım şu saatte şu kadar görüşüldü şeklinde bir kayıt değil. Tüm görüşmelerin ses kaydı tutuluyor mu? Böyle olaylar havada kalmamalı, milletvekili böyle bir girişim yaptıysa sadece partiden değil vekillikten de uzaklaştırılmali. Yasal olarakta imkanı varsa vekil olarak davaya müdahale etmeye çalıştığı için yargılanmalı ( daha önce burhan kuzuda hakimlere müdahale etti haberleri vardı, üstü kapatıldı) Ama milletvekili böyle birşey yapmadıysa da adamın üzerindeki ithamlar kaldırılmalı. Sonuç olarak eğer kaydediliyorsa babanın bütün görüşmeleri ses kayıtlarıyla beraber incelenmeli.
  • Tüm görüşmelerin ses kaydı yok. Sadece hangi telefonun hangi telefonu aradığı ve ne kadar süre görüştüğünün kesin kaydı var.

  • Haysiyetsiz herif.


    Partiden martiden bağımsızım bu konuda. Kendi partilisinin işi görülsün diye her kim bir haltı halı altına süpürüyorsa şerefsizin önde gidenidir.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.