Şimdi Ara

CHP MV Süleyman Girgin: Davadan Vazgeçin Ne Kadar Para İsterseniz Verelim. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
4
Favori
10.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu yazdığını inanarak yazdıysan bi MR çektir beynine. iltihap falan kapmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLECAT

Güzel kardeşim, Peki Ak parti ile hiç alakası olmayan vakıfta olan bir olay nasıl tamamen Ak partiye böyle mal ediliyor ?

konu ak parti ile alakalı degil, benim sana sorduğum şey adam imamogluna oy vermis onu destekliyormuş bu onu imamoglunun adamı mı yapıyor? o zaman ben de ona oy vermistim bende imamoglunun adamıyım :D senin mantıgına sıgıyor mu yani bu? yazdıgın o kadar seyden tek bi maddesini okudum o da yanlıs cıktı, sırf yazmak için yazma bence. genel olarak bu olaylara yorumum ise taciz tecavüzün partiyle alakası yok, ister a partisi ister b. ak partinin içinden biri çıkıp böyle bi şey yaptı diye bütün partiye genelleme yapılmaz. ama gel gör ki bu senin yanlış yazdığını da değiştirmiyor neymiş imamoglunun adamımıymış ahaha.

• Bir yerden almaya gerek biraz medya,haber takip edince okuyorsun zaten.

https://www.kocaeligazetesi.com.tr/haber/1388306/kilicdaroglunun-yegenine-cinsel-tacizden-20-yil-hapis

Kardeş haber burada yalan mı ? iftira mı ? bu olayı geçtim, üstü rastgele kapandı diyelim. Pınar Gültekin olayında da aynı şey mi oldu sence ? Babasının söyledikleri yalan mı ? Yüce Türk yargısı chp milletvekiline davanın seyrini değiştirmeye çalışmaktan soruşturma açabilir mi ?

Tutuklu yargılanan Hıdır Çakmak'la ilgili söz konusu dava sürerken olayın; 2010 yılı mayıs ayında CHP'nin başına geçen Kılıçdaroğlu ile bağlantısının gizlenmesi amacıyla CHP'li bürokratlar ve Paralel Yapı mensuplarının devreye girdiği iddia edildi. O dönem yapılan araştırmada nüfus müdürlüğü, emniyet ve savcılıktaki tüm kayıtlar kapatıldı. Yargılama süresince de Hıdır Çakmak'ın, Dayısı Kemal Kılıçdaroğlu ile bağlantısını gösteren resmi verilere emniyet ve yargı personeli dahil hiç kimse ulaşamadı.

O dönem Hıdır Çakmak olayını ortaya çıkaran eski AA çalışanı A.F.T, Star'ın ulaştığı bilgileri teyit etti. Olayı öğrendikten sonra yargılama sürecini yaklaşık 1 yıl diğer gazetecilerden ve bürodaki arkadaşlarından gizli takip ettiğini söyleyen A.F.T. şöyle devam etti: "Karar çıktığında söz konusu kişinin Kılıçdaroğlu'nun öz yeğeni olup olmadığını net şekilde teyit etmem gerekiyordu. Ancak sorduğum birkaç yetkili tacizci ile Kılıçdaroğlu'nun bağlantısını doğrulayamadı. Daha sonra ulaştığım kaynaklar sanığın Kılıçdaroğlu'nun öz yeğeni olduğunu teyit etti. Bunun üzerine haberi Ankara'ya geçtim. Ancak AA Genel Müdürlüğü'nde haber, Kılıçdaroğlu'nun adı çıkarılarak yayınlandı. Daha sonra yayınlanan haberi görerek beni arayan diğer bazı ajans ve gazete çalışanlarına olayı anlattım. Onlar da habere Kılıçdaroğlu'nun adını yazarak yayınladılar. Olay bu şekilde kamuoyu tarafından öğrenildi."

• quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Ben iftira atmıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'ne de mal etmiyorum. Ben kişiler üzerinden konuşuyorum. Daha sonra Veli Ağbaba aradı. Veli Ağbaba'ya da aynısını söyledim. Daha sonra Özgür Özel de aradı, aynısını ona da söyledim. Ve 4 Ocak'ta ben açıklama yapacaktım, ancak çok yalan haberler var, o yüzden ben açıklama yaptım. Ben yalan atıyorum, haber çıkmadan bir gün önce CHP ilçe başkanını görevden alıyorlar Hizan'da" şeklinde konuştu.
    SÜLEYMAN GİRGİN'İN FOTOĞRAFINI GÖSTERDİ

Gültekin, cep telefonundan kendisini arayan milletvekili Süleyman Girgin'in fotoğrafını göstererek "Çünkü Özgür Özel bey, 'gerekeni yapacağız' dediler. 'Partimiz içinden böyle insanları kabul etmiyoruz' dediler. Gereken yapılacak ve Özgür Özel bey bana dedi ki 'sonuna kadar yanındayız ve davayı takip edeceğiz'.

CHP gerekeni yapmış. Bu olay AKP’de olsaydı (ki daha önce oldu) bırak burada konusunu açmayı, gazetelerde bile okumayazdın çünkü anında habere erişim yasağı gelirdi.

Hiç kimse mükemmel değil, hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.

Kadını bir obje olarak gören, hemen her gün öldürülen türbansız kadınlar için “ özgürlük düşkünü - örtüsüz kadın perdesiz eve benzer “ gibi şeyler saçmalayan AKP ve Siyasal islam’ın ise, türbansız, özgürlüğüne düşkün ve batılı hayat tarzını benimsemiş bu zavallı kız için adalet istediğini düşünmüyorum..kusura bakmayın ama siyasal islam bu olaydan gayet açık bir şekilde faydalanmaya ve siyasi kazanım sağlamak istiyor..sizin gibi sözde “ AKP’li olmayanlar “ ise kadın düşmanı siyasal islam’in ibriğine su dolduruyorsunuz

Hedef saptırmaya çalışmayın bu rezillik kapanmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: POLECAT

Öğrenci yurtları Ak partiye mi bağlı ? Ben sana chp nin kendi içinde yaşanan onlarca taciz,tecavüz olayı koyarım önüne. Bunların içinde Kemal kılıçdaroğlunun yeğenide var, çocuğa taciz eden de, travestiye tecavüz edende. Sen bana Ak parti içinde olan bir olay göster. Yok o yurtta olmuş, şu vakıfta olmuş deme.

Aile bakanı nerede şimdi ? görevde mi ? Ak parti kendi içinde yanlış yapanları barındırmaz. chp gibi suça ve suçluya sahip çıkmaz. Hunharca katledilen Pınar gültekin olayında olduğu gibi, katilin annesi chp ilçe başkanlığında görevli diye araya milletvekilleri girip '' davadan vazgeç '' diye telkinlerde bulunup, para teklif etmez. Taciz,tecavüzler ortaya çıkmasın diye milleti susturan canan kaftancıoğlu hala görevde hani neden alınmadı görevden ? taciz,tecavüz olayına karışanların kaçı ceza aldı ? Utanmadan konuşuyorsunuz ya. Hüseyin Üzmez i bırakan Hakime sor neden bıraktın diye bana değil.

Attığın haberi bile okumuyorsun nasıl olsa Ak partiye karşı bir haberse yalan,yanlış,iftira olmasının bir anlamı yok değil mi ? siyah fon üzerine beyaz yazılmış Ak parti karşıtı olan her şey doğrudur sizin mantığınıza göre bak emniyet ne demiş

'' Söz konusu intihar olayı Sayın Milletvekilinin, eşi, kızı ve evin diğer yardımcısı ile birlikte ikametinde bulunduğu esnada meydana gelmiştir. Olayın gerçekleşmesine müteakip tüm iş ve işlemler Cumhuriyet Savcısının gözetiminde ve talimatları doğrultusunda gerçekleştirilmiştir. Olay yerinde yapılan teknik ön incelemede intihar harici herhangi bir şüpheli durum müşahede edilmemiş, ayrıca müntehirenin odasında intihar eğiliminde olduğuna dair bulunan geçmiş tarihli notlar da dahil tüm bulgular soruşturma dosyasına eklenmiştir."

Ak parti,siyasal islam,tarikat üçlüsü seks partileri mi vermiş ne yapmış ? hep diş kovuğunu doldurmayan uydurma laflar. Onu yaptı, bunu yaptı. Ne yaptı diyorum ? Kanıt yok.

Allah Tecavüzcülerin Bin belasını versin. Tecavüzlerin ortaya çıkmasının engellemeye çalışanların,susturmaya çalışanların da bin belasını versin.

Hep ezbere laflar ben dinci sen dinsiz mi oluyorsun şimdi ? Evet Pınar Gültekin olayında da yine olay Ak partiye döndü. Ak parti suçlu değil mi ? Ak parti dedi git Pınar Gültekini öldür, parçala,yak sonra üstüne beton dök varile at diye ? Sizin insanların hayat tarzına, insanların yaşamlarına saygınız bile yok. chp yaptıysa sizin için her şey mübah. Atatürke hakaret etsede, adına anamasada sırf chp li olduğu için üstünü kapar, gıkınızı çıkaramazsınız. Sizin bu ülke için bir faydanız hiç olmadı ve olmayacak. Zihniyetiniz sadece kokuşmuş fikirleri ve eylemleri ile bu ülkenin her geçen gün midesini bulandırıyor.

Alıntıları Göster

Bahsi geçen arkadaş(Yurtlardan bahseden) ağır fanatik. Saldırgan yorumları var. Ciddiye almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 2 Ocak 2021; 13:7:28 >

• Demek istediğimiz şey bu yani. Konu Ak parti olunca hiç alakası olmamasına rağmen bambaşka bir yerde olan olay hemen Ak partiye bağlanıp şöyleydi, böyleydi diye haber yapılıyor. Ensar Vakfının yaptığı olayda sürekli Ak parti adı geçmiyor mu ? Mantık bu olursa o zaman İmamoğluna oy vermiş,desteklemiş adamın da yaptıkları İmamoğlunu bağlıyor ? Mantıklı mı ? Tabiki değil. Eğer bu kişi ile ilgili gerekli ceza verilir ve desteklenmez ise, o zaman bu şekilde haberlerde yapılmak zorunda kalınmaz.

• Opus Diabolicum kullanıcısına yanıt

https://www.takvim.com.tr/guncel/2020/12/03/taciz-skandallarinin-ardindan-chpli-baris-yarkadastan-canan-kaftanciogluna-sert-sozler-yavsakca-bir-iliskiyi-desifre-ettim

söyleyen belli olay belli buna rağmen inkar edipte beyin yoksunluğundan bahsetmekten önce bi aynaya bak , ama zorunuza gider tabi bu tür olaylar daha da çok gidecek :)

• axelfoly kullanıcısına yanıt
    takvim'i kaynak gösteren birine ne anlatsam boş. kimse davadan vazgeçin dememiş. kızın babası bizzat kendi açıklama yaptı canlı yayında. ama siz her konuyu eğip bükebildiğiniz için işinize geldiği gibi anlarsınız.

bir şeylerin üstünü kapatmakta, taciz tecavüzde, adaletsizlikte ve yolsuzlukta akp gibi sicili kabarık bir parti varken her şeyi çarpıtarak servis edenlerin niyetnin az çok ne olduğu belli oluyor tek bir cümlesinden bile.

özgür özel çıktı, kızın babasına "arkanızdayız" dedi. halen neyin lagalugasını yapıyorsunuz? sizinkiler gibi nadira cinayetinin üstünü örtmeye çalışmadılar ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

https://www.takvim.com.tr/guncel/2020/12/03/taciz-skandallarinin-ardindan-chpli-baris-yarkadastan-canan-kaftanciogluna-sert-sozler-yavsakca-bir-iliskiyi-desifre-ettim

söyleyen belli olay belli buna rağmen inkar edipte beyin yoksunluğundan bahsetmekten önce bi aynaya bak , ama zorunuza gider tabi bu tür olaylar daha da çok gidecek :)

Ayna da ne işimiz var der yapıştırır cevabı. 

• quote:

Orijinalden alıntı: Opus Diabolicum

takvim'i kaynak gösteren birine ne anlatsam boş. kimse davadan vazgeçin dememiş. kızın babası bizzat kendi açıklama yaptı canlı yayında. ama siz her konuyu eğip bükebildiğiniz için işinize geldiği gibi anlarsınız.

bir şeylerin üstünü kapatmakta, taciz tecavüzde, adaletsizlikte ve yolsuzlukta akp gibi sicili kabarık bir parti varken her şeyi çarpıtarak servis edenlerin niyetnin az çok ne olduğu belli oluyor tek bir cümlesinden bile.

özgür özel çıktı, kızın babasına "arkanızdayız" dedi. halen neyin lagalugasını yapıyorsunuz? sizinkiler gibi nadira cinayetinin üstünü örtmeye çalışmadılar ya?

• www.cumhuriyet.com.tr
    CHP'li Girgin: Haklılığım ispatlanınca söz değiştirdirdiler
    https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/chpli-girgin-hakliligik-ispatlaninca-soz-degistirdirdiler-1802913

sen bunu hazmedince haber et.

• aktrollerin maaşları fazlaca yatmış galiba. forumdaki aktivitelerinden belli oluyor. yılbaşı ikramiyesi almışlar herhalde bi de üstüne. neyse, az kaldı.
  • Opus Diabolicum kullanıcısına yanıt
    En sonunda açıklama yapılmış. Yalan olduğu belli bir olaydı zaten. Kimse bir söz uğruna elindeki gücü kaybetmek istemez.

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.
  • quote:

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/chpli-girgin-hakliligik-ispatlaninca-soz-degistirdirdiler-1802913

sen bunu hazmedince haber et.

Hahaha kaynağa gel Cumhuriyet 

Böyle bir gazete hala var mı?

Hem gazetede ne işimiz var.

• quote:

bu yazdığını inanarak yazdıysan bi MR çektir beynine. iltihap falan kapmış olabilir.

Yunanlı lara bir gün hakaret etmezsiniz kendi vatandaşınıza laf sokuyorsunuz

• samuray_x S kullanıcısına yanıt
    havuz medyası ve paralı akitler sever böyle şeyleri yaymayı, olmamış şeyleri olmuş gibi gösterip siyasi rant elde etmeyi.

kimse merak etmesin. adalet bir gün hepimize lazım olacak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.