Şimdi Ara

CHP MV Süleyman Girgin: Davadan Vazgeçin Ne Kadar Para İsterseniz Verelim. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
4
Favori
10.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradaki maaşlı aktrollere laf atlaya çalışmak kadar gereksiz ve beyhude bir uğraş düşünemiyorum. Bunlar kadrolu troll, buraya iknaya değil, negatif propagandya geliyorlar ve onlara cevap veren sizler de onların amaçlarına hizmet ediyorsunuz.

Onları gerçekten ikna edebileceğinizi mi düşünüyorsunuz?

Onları bloklamadığınız sürece buraya gelip menfur konular açacaklar, açılan konulara cevap yazacaklar.

Bunları burada görmek ve onlara hizmet etmek istemiyorsak, lütfen bloklayıp geçelim.

• Hep birlikte bunları blokladığımızda yazdıklarımız göremeyince ve yazdıklarına cevap alamyınca kuduracaklar ve yavaş yavaş forumu terk edecekler.

Onları kudurtmak ve öfkeden, eziklikten çıldırtmak için bloklayalım lütfen.

• OnurFB1453 kullanıcısına yanıt

Meclis oylaması ?

• Bu Torlak Kemal denen Yahudi dönmesinin ismini alan forum yazarı arkadaşın kafası pırıl pırıl. CHP'nin içerisindeki pislikleri dile getiren herkesi blocklayınca olay çözülecekmiş. Vay be. Farklı fikirlere tahammülün yoksa siyasetle ilgilenmeyeceksin, buralarda da yazmayacaksın birader. Ben kimseyi kolay kolay bloklamam ama 50 yaşında Facebook gruplarında takılan sığ amcalar gibi konuştuğun için seni blokluyorum.

• POLECAT kullanıcısına yanıt
    Yuh ulan be! Bu kadar yüzsüzlüğü bi aktrolden bile beklemezdim. Bilinenlerden bikaç tane yazayım. Bakalım utanma duygun ne kadar silinmiş.

Ensardaki olay basit değildi. 40 küsür tane 7-8 yaşındaki çocuğa tecavüz edildi. Ama hayret, kimsenin haberi bile olmamış(!) Kaç tane vakıf, dernek, kuran kursunda oldu çocuklara tecavüz olayı, çocuk ölümü. Bu kurslarda adam gibi denetim için daha kaç yüz tane vaka lazım.

Deniz fenerinin yönetiminde komple bir hırsızlık, kitlesel bir rüşvet olayı ispatlandı. Sonuç: ne dava açıldı, ne almanyanın istediği belgeler gönderildi.

17-25 olayı araştırılmaması için meclisteki akpli milletvekilleri güle güle olayın üzerini kapattılar.

Akpli milletvekilinin evinde, akpli milletvekilinin silahıyla ölmüş bi kadın bulundu, kadını gömdüler, olay kapandı.

Burak erdoğanın 98 yılında yaya geçidindeki kadına çarpıp öldürmesi de var mesela.

Türkiyede yaşayan birisi için söylediğin iddiaya komik bile denmez, ancak "yuh ulan artık, ayıp be" denir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• CHP MV Süleyman Girgin: Davadan Vazgeçin Ne Kadar Para İsterseniz Verelim.

https://forum.donanimhaber.com/muharrem-ince-den-yabanci-basina-skandal-demec--133160504

Daldan dala konmakla yorulmadın mı?

Geçen seferki seçimlerde tam seçim sırasında anti inceciymişsin. Akşener'e oy toplamaya uğraşmışsın. Ne yapmaya çalışıyorsun belli değil! Sen chp'ye girdiğin sırada partide hem kaftancıoğlu hemde kılıçtaroğlu vardı. Kaftancıoğlu muhtemelen ceza aldığı tüm tweetleri sen partiye üye olmadan evvel atmıştır. Kadın tweet atmayada devam etmiş. Bunu bilmemen münkün değil! CHP MV Süleyman Girgin: Davadan Vazgeçin Ne Kadar Para İsterseniz Verelim. 

Muharrem İnce'nin çizgisi Millet İttifakı değil mi? Sen resmen ittifak aleyhine iş yapıyorsun.

Ayrıca Y-Chp diyorsun ama sen partide üyeyken bunlar zaten böyleydi. İlk defa olan bir durum değil! Chp Atatürk çizgisinden çıktı diyorsun ama Atatürk'e laf edilen hiçbir konuda pek yer almıyorsun.

Kamu davasına dönüştüğü için adamın aramasının herhangi bir mantıklı açıklaması yok! Kaldı ki böyle bir girişim yapsa bile gerizekalı gibi cepten arayacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gal1leo -- 3 Ocak 2021; 14:13:38 >

• Ychpliler bu haberler işlerine gelmediği için bu konuya gelmiyorlar. Daha geçen gün parti teşkilatından birisi tecavüz olayını bizzat canan kaftancioglu üstünü örtmek için herşeyi yapti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt

Sen torlak kemale kurban ol mezhepçi dinci yobaz faşist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirtazo01 -- 3 Ocak 2021; 15:0:3 >
  • asderty A kullanıcısına yanıt

ben hala göremedim ak parti içinde taciz, tecavüz örneği ? sürekli yok şu vakıf, yok şu kurs. Bunları Ak parti ile neden bağdaştırıyorsun ? bak ben sana açık açık chp içindeki taciz ve tecavüz örneklerini söylüyorum. İl ve ilçe başkanlıklarının hatta milletvekilinin. Olmuyor işte zorlama kendini, üzme kendini :)

Kardeş, yarım yamalak bilginle ortaya karışık atıyorsun :) Deniz feneri davası zaten almanya'da görüldü. Türkiye ile ilgili bir alakası yok yani. Almanca kaynak bulayım sana istersen ? okur musun ? '' Deniz Feneri e.V '' diye geçer o sondaki '' e.V '' harfinin açılımı almanca '' eingetragener Verein '' yani kayıtlı dernek, yani resmi dernek statüsünde Almanya'da ve görülen davada Almanyadaki dernek kanununa muhalefetten ve yolsuzluktan açılmıştır. Suçlanan kişiler hapis cezası almıştır. Linkide koyayım okursun belki. Neden yanlış bilgi veriyorsun ? :)

https://tr.wikipedia.org/wiki/Deniz_Feneri_Davas%C4%B1

17-25 olayının ne olduğu belli değil mi zaten nasıl meclis üstünü kapayacak bunun anlamadım ? Fetö operasyonlarını da aklamaya mı başladınız ?

Daha öncede Ak partili vekilin evinde intihar eden hizmetçisi ile ilgili yorumlar var. Tekrar yazmayacağm aynı şeyleri. Kadın intihar etmiş, emniyetin bilgi,belge ve bulguları bu şekilde. Aksini düşünüyorsa chp neden avukatlarını davaya müdahil ettirmemiş ?

Kardeş konu bulamadın 98 yılına mı gittin ? :) alem adamsın ya. 98 yılında Erdoğan belediye başkanı idi. Bütün güç sizdeydi, mahkum ettiremediniz mi ? Şiir okudu diye Erdoğanı hapise atacaksın, ama oğlunun katil olduğunu iddia edip bir şey olmadığını söyleyeceksin ? hiç inandırıcı gelmiyor kulağa :)

kardeş bunlara bu kadar tepki veriyorsun madem, biraz da şu chp içindeki olaylara nasıl tepki veriyorsun onu anlatsana :)

• Bu galileo denen kişi muhtemelen bir süredir kayıp olan Amadeus'un fake hesabı :)

Beni engellemiş ama sürekli iftira atıyor. Ben bir insanı x partisi benim önüme koyuyor diye sevmem, desteklemem. Desteklemem için kendim inanmalıyım. Yanlışını görürsem de eleştirir kızarım. Sizin gibi kapıkulu değilim. Bu arkadaş 2 gündür aklınca beni "deşifre" ediyor.

EVET, ESKİ BİR CHP ÜYESİYİM

EVET SEÇİM SÜRESİNCE BİR ARA MERAL AKŞENERE OY VERECEK GİBİ OLDU

EVET SON SEÇİMDE OYUMU İYİ PARTİYE VERDİM

EVET İYİ PARTİ DE BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI. ÜMİT ÖZDAĞI'I HAKLI BULUYORUM.

EVET HDP'DEN VE PKK'DAN NEFRET EDİYORUM. PKK CENAZELERİNE GİDEN İNSANLARA OY MOY VERMEM

EVET ŞU ANDA MUHARREM İNCE'NİN KURACAĞI PARTİYİ GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM.

Var mı başka soru?

Bir de "Atatürk'e hakaret edildiğinde ortada yoksun gibi bir iddia var. Forumda çokça Atatürk düşmanlarına sallamışlığım vardır ama siz görmüyorsunuz herhalde. Kaldı ki biz birbirimizi "Sallamadığımız düşünce yapılarına mensup" olarak görüyorsak ve bu sebeple ben iddia ettiğiniz gibi "AKP'li" "AKTROLL" olarak nitelendirilebiliyorsam siz düpedüz PKK'lı ve FETÖ'cüsünüz... Çünkü bu örgütleri eleştirdiğinizi hiç görmedim. Aksine genel başkanınız bu örgütlerin mensuplarını devletteki görevine iade etmeyi taahhüt ediyor.

• Chp ile işim olmaz ama muhtemelen bu babayı satın aldılar.
    Çünkü 1 2 ay önce gündüz kuşağı programına bağlanıp baya baya hükümeti övmüştü teşekkürler felan etmişti.
    Bu olayda bi bit yeniği var bakalim hayırlısı çıkar ortaya.
    Ak partinin tarihinde en büyük oy kayıplarını yaşadığı şu dönemde özellikle baş örtüsü muhabbetini tekrar açması.
    Bu olayı düzenlemesi.
    İssızlik yolsuzluk torpil liyakatsizlik esnafın ve çiftçinin zor durumu düşünülürse yine konuyu değiştirmek için farklı farklı olaylara yönelecekler.
    Akpartiye yakın araştırma şirketleri bile ilk defa hükümlerin oy kaybettiğini kabul ediyor.
    Daha bu olay başlangıç daha ne çirkin olaylar ortaya atılacak izleyin siz.

• nightsniffer kullanıcısına yanıt

Sen ak partili bir trolsun yine maaşlar yatmış belli

Bir chp lı ya da muharrem inceyi seven biri.

Torlak kemal için küfür hakaret etmez seni burdan yakaladım.

Kendinizi iyi gizliyorsunuz ama sizden daha zeki insanlar var unutmayın bir kelimenizden bulurum nasil bir insan olduğunuzu.

Sen mezhepçisin faşistsin hükümet trolüsün

• LOL... Mezhepçinin kralı sizsiniz ki 500 sene önceki bir isyancıyı sadece sizin "dergahınızdan" diye idol görüyorsunuz. Cübbeli Ahmet Hocacılardan tek farkınız başka dergahı desteklemek. Seyit Rıza'yı da çok seviyorsundur sen? Hani ATATÜRK'ÜN astığı TERÖRİST SEYİT RIZA?

Dersim mi Tunceli mi? Ne dersin?

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

LOL... Mezhepçinin kralı sizsiniz ki 500 sene önceki bir isyancıyı sadece sizin "dergahınızdan" diye idol görüyorsunuz. Cübbeli Ahmet Hocacılardan tek farkınız başka dergahı desteklemek. Seyit Rıza'yı da çok seviyorsundur sen? Hani ATATÜRK'ÜN astığı TERÖRİST SEYİT RIZA?

Dersim mi Tunceli mi? Ne dersin?

Boşuna uğraşma bunlar laftan anlamaz.

Kendi yakınları tecavüze uğrasa bile CHP zarar görmesin diye görmezden gelir bu tipler.

Ağır militan bunlar.

• Kem*lizm örgütü bu ülkenin karanlığıdır.

• Falcao1905 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Dün sakatlanmissin yine
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.